View Full Version : سوال: آپدیت یا ساخت مجدد مدل در زمان اجرا در EF
spring69
شنبه 10 تیر 1391, 13:22 عصر
سلام
من میخوام مدلم رو در زمان اجرا دوباره سازی کنم. یعنی در صورتی که کاربر هر تغییری در ساختار بانک داد، روی مدلم اعمال بشه.
آیا روشی هست برای این کار در Entity Framework؟
spring69
شنبه 10 تیر 1391, 18:46 عصر
کسی نمیدونه چطور میشه با کد(زمان اجرا)، مدل دیتابیس رو ساخت؟
Pouyan2010
شنبه 10 تیر 1391, 23:17 عصر
با سلام
من چند وقتی بود روی دیتابیس کار می کردم، به دو مفهوم گنگ رسیدم به نام Big Table که شرکت گوگل از اون برای ساخت دیتابیسش استفاده کرده و همچنین مفهموم NO SQL که اونم مفهوم گنگی برام بود، شما شرکت FaceBook رو ببین، سایت به این بزرگی فقط 6 یا 8 جدول داره اما بی نقص داره کار می کنه، من نمی دونم جوابم به جایی بروسندت یا نه دوست من اما دنبال این دو مفهموم هم باش شاید به دردت بخوره.
spring69
شنبه 10 تیر 1391, 23:22 عصر
سلام داداشی
ممنون از پاسخت
والا تو این پروژه دیتابیس مال من نیست و من فقط ازش استفاده میکنم
این دیتابیس ممکنه تغییراتی توش انجام بشه که در این صورت برنامه باید بدون مشکل به کارش ادامه بده (بدون تغییر سورس و کامپایل مجدد)
نوع کدهایی که نوشتم طوریه که عدم وابستگی رو رعایت کردم ولی مشکل من اینه که اگه بانک تغییر کنه، مدلی که من دارم باهاش کار میکنم بروز نیست و یعنی عملا پویا بودنش رو از دست میدم.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
Pouyan2010
شنبه 10 تیر 1391, 23:33 عصر
حتی نمیشه برنامه رو Restart درونی هم کرد؟ آخه من روی پروژه ای که کار می کنم نیاز به این پیدا کردم که یکسری قوانین خاص رو به پروژه در زمان اجرا اضافه کنم، خوب برنامه هایی مثل فوتوشاپ خودمونا ببین، این چطور داره هر روز با پلاگین هاش قدرتمند میشه، بر اساس یک استاندارد هر شرکتی براش پلاگین میسازه، حالا فوتوشاپ چیکار میکنه ور داشته یه پوشه ساخته به نام Plugin که همش از درون اون فولدر بر اساس استاندارد خودش تغییرات رو اعمال می کنه، من نظرم اینه که باید تغییرات به صورت یه فایل XML نوشته بشه و به طور داینامیک هر بار این فایلا چک بشند اگه تغییراتی بود باید اعمال بشه که فوقلاده کد نویسی داره، شرمنده دیگه بیشتر از این نمی دونم :گیج:
majid325
یک شنبه 01 مرداد 1391, 19:37 عصر
کسی نمیدونه چطور میشه با کد(زمان اجرا)، مدل دیتابیس رو ساخت؟
یه نگاهی به ساختار sharepoint بکنید
sahebgharan
یک شنبه 01 مرداد 1391, 22:04 عصر
برای اضافه کردن به چیزی مثل پلاگین به برنامه یا تغییرات بعد از کامپایل کردن برنامه یا اضافه کردن یه dll و اجراش و... باید از MEF (http://mef.codeplex.com/)استفاده کنید و برای تغییرات db، فک کنم این خوب باشه : http://efmodeladapter.codeplex.com/
(من خودم به جای EF از NHibernate استفاده می کنم ولی واسه تغییر schema در حین اجرای برنامه از اونم استفاده نمی کنم! یه DataMigration سرچ بزنین دستتون میاد (هر وخت خواستین می تونین schema رو عوض کنین) ولی واقعا .NET از لحاظ گسترش پذیر بودن مزخرفه! من الان یه مدته دارم یه پروژه ی ASP.NET MVC 3 با قابلیت پلاگین پذیری مینویسم وقتی یاد PHP میفتم واقعا حسرت می خورم!!! یه dll وارد کردن تو .NET کجا، گسترش پذیری تو بقیه زبونا کجا!!)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.