ورود

View Full Version : رد کردن صفحه لاگین بصورت خودکار و ورود به سیستم

hamidhws
شنبه 10 تیر 1391, 15:27 عصر
سلام دوستان
من میخوام بعد از روشن شدن سیستم , ویندوز به سرعت بالا بیاد بدون اینکه در صفحه لاگین توقف کنه

دلیل کار:
در واقع فرض کنید که ما از راه دور به یک کامپیوتر دسترسی داریم و فقط قادر به روشن و خاموش کردن اون هستیم
حالا من میخوام بعد از روشن کردن کامپیوتر برنامه من که در start up هست اجرا بشه
بخاطر همین میخوام بعد از روشن شدن کامپیوتر ویندوز بالا بیاد و start up اجرا بشه و در لاگین توقف نکنه

ممنون میشم راهنمایی کنید و همچنین اگر راه حل بهتری برای این کار میدونید ممنون میشم بفرمایید

hamidhws
یک شنبه 11 تیر 1391, 01:57 صبح
لطفا دوستان یه راهنمایی بکنن حتی اگه یه راهنمایی کوچیک باشه. مثلا جایی تو رجیستری نیست که بشه صفحه لاگین (اونجایی که user pass میزنیم) رو حذف کنه؟ (یعنی وقتی سیستم روشن شد مستقیم بره توی محیط اصلی ویندوز)

راستی یادم رفت بگم ویندوز هم سون هست

eshpilen
یک شنبه 11 تیر 1391, 09:29 صبح
خب اگر فقط یک کاربر داشته باشه که اکانتش پسورد نداره همینطوری وارد میشه دیگه. نمیشه؟

ضمنا شاید استفاده از سرویسها بدردت بخوره. چون منم یه بار توی همین فکر بودم که شما هستی و تحقیق و تست کردم دیدم که برنامه هایی که بصورت سرویس سیستمی ویندوز نصب شده باشن قبل از اینکه کاربر لاگین بکنه هم اجرا میشن. البته این برنامه ها دسترسی به امکانات GUI ندارن و شاید محدودیتهای دیگری هم باشه. ولی شاید بشه ابتدا به همون برنامه وصل شد و بعد از طریق اون یکسری کارها رو کرد یا بقیهء جریان رو دنبال کرد.

hamidhws
دوشنبه 12 تیر 1391, 03:29 صبح
ممنون از راهنماییت دوست عزیز