ورود

View Full Version : مشکل در ارتباط با تجهیزات پراکسیم در SQL

بهمن بهار
دوشنبه 28 آذر 1384, 17:59 عصر
با عرض سلام و احترام
دوستان خوب من به مشکلی برخورده ام لطفا مرا راهنمایی کنید.
برنامه ای نوشته ام که در محیط دلفی از بانکهای SQL استفاده کرده ام . حالا برای نصب برنامه دچار مشکل شده ام دو ساختمان که باید برنامه در روی کلاینتها مورد استفاده قرار گیرد با استفاده از تجهیزات بی سیم پراکسیم پوینت تو پوینت با هم در ارتباط هستند .
در ساختمانی که سرور در آن قرارداد مشکلی در رابطه با SQL ندارد ولی در ساختمان دیگر SQL Server اصلا سرور مربوط به SQL را نمی تواند شناسایی کند نه با نام و نه با IP .
در واقع اصلا ربطی به برنامه نویسی دلفی ندارد چون در Enterprise Manager نمی تواند سرور را شناسایی کند. شبکه مشکلی ندارد چون سرورهای اوراکل و دیگر بانکها مشکلی ندارند فقط با SQL مشکل وجود دارد.
از نسخه کلاینت SQL 2005 هم استفاده کردم فقط شناسایی میکند اما نمی تواند ارتباط برقرار کند.
مشخصات شبکه
تکنولوژی SUBSU_indor
شبکه از پروتوکل Tcp/IP استفاده میکند.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
با عرض تشکر قبلی

بهمن بهار
سه شنبه 29 آذر 1384, 21:25 عصر
با عرض سلام مجدد به دوستان خوب
لطفا کمک کنید
من واقعا به راهنمایی شما احتیاج دارم
باتشکر
بهار

vadood
چهارشنبه 30 آذر 1384, 17:47 عصر
این موضوع مسلما مربوط به شبکه است. باید در همان بخش مطرح کنید. مطمئن شوید (با استفاده از Server Network Utility) که SQL سرور برای استفاده از پروتکل tcp/ip تنظیم شده است و پورت مورد استفاده در هیچ جای مسیر فیلتر نمی شود.

بهمن بهار
چهارشنبه 07 دی 1384, 00:46 صبح
با عرض سلام و احترام
از اینکه در اتصال به سایت مدتی تاخیر کردم پوزش می طلبم سیستم من دچار مشکل سخت افزاری شده بود و درگیر سیستم تعمیر سیستم بودم.
از راهنمایی شما متشکرم اتفاقا از فیلتر Tcp/ip استفاده شده است و فیلتر هم گذاشته اند حالا چرا نمی دانم . آنها اینطور عنوان کرده اند که به خاطر اینکه بار شبکه زیاد نشود فیلتر استفاده میکنیم که در سرعت دچار مشکل نشویم.من منظور شان را متوجه نشدم که چطور برای محدود کردن تعداد کاربران فیلتر tcp/ip گذاشته اند.
و تا این لحضه هم هنوز برنامه ای روی سیستمهایشان با بانک Sql نداردند ولی بانکهای Oracel در حال کار هستند و مشکلی هم ندارند.البته متذکر شوم که سرور sql جدا از سرور Oracel است.
حالامن باید چه بکنم.
با تشکر قبلی

بهمن بهار
دوشنبه 19 دی 1384, 22:54 عصر
با عرض سلام به دوستان عزیز
مشکلم را حل کردم (با یک روش نامتعارف) اما برای اینکه احتمالا اگر فرد دیگری به این مشکل برخورد چگونه آنرا برطرف کند برای شما هم مینویسم
یک مقدار نامتعارف است اما بالاخره کارم راه افتاد.
اول نسخه کلاینت Sql _ 2005 را بر روی یک کلاینت نصب کردم بعد نسخه کلاینت/سرور استاندارد
را نصب کردم.
بعد به جای اسم برای اتصال از SQl 2000 روی همان کلاینت فقط IP استفاده کردم در برنامه هم فقط با IP کار کردم.
برنامه را روی همان کلاینت کامپایل کرده و اتصال به خوبی برقرار شد. و روی کلاینت های دیگر هم مشکلی نداشت.
با تشکر
بهمن بهار

hmm
سه شنبه 20 دی 1384, 07:13 صبح
اتفاقا مشکل رو با روشهای متعارف حل کردی
ببین اگه دو تا شبکه داری و تنظیمات شبکه درست نباشه حتما تبدیل نام به IP یا همون DNS به درستی کار نمیکنه و تنها راهش همونیه که شما رفتی
مشکل شما میتونست دلایل دیگه هم داشته باشه مثلا فیلتر کردن پورت 1433 sqlserver و باز بودن پورت اوراکل یعنی 1521 و یا حتی به دلیل تاخیر زمان پاسخ خطای connection Time out
بهرحال مشکلت همونی بود که تونستی حلش کنی
موفق باشی

بهمن بهار
سه شنبه 20 دی 1384, 17:47 عصر
با عرض سلام و احترام
دوست عزیز Hmm من درست متوجه توضیحات شما نشدم فیلتر 1433 Sql وجود داشت اما 1521 را نمی دانم یعنی چه اگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید.
با تشکر
بهمن بهار