ورود

View Full Version : گفتگو: پیشنهاد برای آموزش های سایت برای نظم دهی بیشتر

Direlap
شنبه 10 تیر 1391, 17:28 عصر
با سلام

از مدیران بخش سی شارپ و مدیران کل این سایت درخواستی داشتم که اگر مورد قبول واقع بشه این کار رو انجام بدن.

دلیل این که عمومی دارم مطرح می کنم این هستش که شاید دیگران هم نظری داشته باشن که بهتر از این باشه.

پیشنهاد من اینه که تو بخش های ثابت تالار سی شارپ یه بخشی ایجاد بشه با عنوان آموزش تنها ، که کسانی که اومدن و زحمت کشیدن یه بخشی از سی شارپ رو آموزش دادن مدیران مطلب رو اونجا انتقال بدن تا کاربرا هم بهتر بتونن به اونا دسترسی داشته باشن . هر کسی هم جز مدیرا نتونه اونجا پست بزاره . کسی هم که آموزشش تموم شد اگر مناسب بود انتقال داده بشه اونجا . فکر کنم یه طرح خوبی باشه برای ساماندهی مطالب آموزشی .

خوب این نظر من بود . حالا اگه دیگران هم نظری دارن ممنون میشم مطرح کنن.

uniqueboy_ara
شنبه 10 تیر 1391, 17:46 عصر
به شدت موافقم :)

mehdy.programmer
شنبه 10 تیر 1391, 18:47 عصر
منم کاملا موافقم که بخش آموزش و بخش پرسش و پاسخ جدا بشه! به نظر من این طوری خیلی بهتره!

Saeed_m_Farid
شنبه 10 تیر 1391, 19:14 عصر
نظر من اینه که این رو در بخش: گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?17-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF) مطرح کنید...
اولاً عمومی اونجاست، نه اینجا! بعدش هم الان اونجا شلوغ هم هست، همه در تکاپو هستن :لبخند: سریع مطلب شما دیده و احتمال پاسخگویی به بالای 50 درصد میرسه! اینجا فوقش مدیر گنده ها می‌بینن، سریع تاپیک‌تون به فنا میره؛ یا دیده نمیشه، و هی بخاطر سوالات فنی، غیرتکراری و چالش برانگیزی که لحظه به لحظه مطرح میشن، میره به قعر جدول یا حتی لیگ دسته دو ...

Direlap
شنبه 10 تیر 1391, 20:45 عصر
البته منظور من تالار سی شارپ بود که آموزش هاش پراکنده بودن .

مثل این که یکی از مدیرا این تاپیک رو انتقال دادن که ممنونم ازشون .

به هر حال اگه هر قسمت بخش آموزش مختص به خودش رو داشته باشه یه همکاری سراسری برای مدیران میخواد که اونم ان شا الله تحقق پیدا می کنه .

Direlap
چهارشنبه 21 تیر 1391, 20:09 عصر
میشه یه نفر هم در رابطه با این موضوع اظهار نظر بکنه ؟ میشه یا نه اصلا این کار شدنی نیست ؟

اگه این موضوع به خود مدیران بخش سپرده بشه اونا راحت از عهده این کار برمیان . نمیدونم پستم چرا انتقال پیدا کرده ولی همه مدیان بخش ها میتونن این کار رو انجام بدن و یه بخشی رو در تالار خودشون ایجاد کنن و مدیریت .

خوب یه نظری بدین مدیرای سایت ببینین چند وقته این تاپیک ایجاد شده ؟ چشام فقط دنبال جواب این تاپیک میگردن : دی

mmd2009
چهارشنبه 21 تیر 1391, 20:38 عصر
با سلام

ببینید با 3 بخش داریم که از مقوله ی سی شارپ جدا هستند :

دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...) (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?144-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7-%28ADO.Net-%D9%88-LINQ-%D9%88-...%29)

ابزارهای گزارش سازی (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?146-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C)

Setup و Deployment (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?145-Setup-%D9%88-Deployment)

خب جالبته بدونید که تو خود بخش #C تمامی سوالات مربوط به این بخش ائم از اموزش ها و کتاب ها و سوالات مربوط به 3 بخش بالا و ..... باز در بخش سی شارپ گذاشته میشن.

پس عملا تا وقتی کاربران سایت بدونن بخش بندی سایت به چه منظوره اینکار عملا شدنی نیست. و البته از اونجایی که من از سال 88 عضو این سایت هستم تو این نزدیک به 3 و اندی سال هنوز متوجه این فرق نشدن خیلی ها و همه ی سوالات باز تو بخش سی شارپ پرسیده میشه و .... چیز دیگه که واسشون بخش های جدایی طراحی شده

و ... ایراد دیگه که میشه این این کار پیدا کرد.

فکر کنم متوجه منظورم شدید.

Direlap
چهارشنبه 21 تیر 1391, 22:25 عصر
حرفتون رو کاملا قبول دارم و شکی درش نیست . شاید من نتونستن کاملا منظورمو برسونم . در واقع تعدادی تاپیک ( که فکر نکنم بیش از ده بیست تا باشه ) هستند که اومدن و یه بخشی رو کامل حتی همراه فیلم و ... توضیح دادن . وقتی کاربرا میان از اون بخش ها سوال میپرسن که اتفاقا خیلی ها باهاش اشکال دارن یا میخوان یاد بگیرن ، اونایی که جواب میدن به همون تاپیک ها لینک میدن که مثلا اونجا همشو توضیح دادیم !

اگه این تاپیکا یک جا باشن مثلا تو خود تالار سی شارپ قسمتی با عنوان آموزشی کارگاه عملی هستش . اگه تو همین بخش یه قسمت با نام مثلا آموزش باشه لینک قبلی میتونه داخل اون باشه و فقط مدیرا اون آموزش هایی که کامل هستن رو زحمت میکشن و منتقل می کنن اونجا .

به نظر من اون تاپیک های مفید تو چشم میان و بیشتر کاربرا میتونن ازشون استفاده کنن .

این کار چطور شدنیه ؟

mmd2009
چهارشنبه 21 تیر 1391, 22:49 عصر
این کار چطور شدنیه ؟

بله شدنیه.

فقط باید از لحاظ پربار بودن تکمیل بشه. مدیران که وقتشون صرف مدیریت بخش سی شارپ میشه و عملا وقتی براشون نمیمونه که مطالب رو جمع بکنن. اگر شما کسی رو میشناسی که میتونه همچین تاپیکی رو اداره بکنه بگید که تاپیکی با عنوان " آموزش های ویدئویی سی شارپ " ایجاد کنیم و جز تاپیک های مهم قرارش بدیم تا بقیه هم استفاده بکنن. البته اگر فقط ویدئویی هستند اگر مطالب گسترده باشن و بخش های مثل فیلم و pdf و .. میخوایید اضافه بکنید به این قضایا خب عنوان رو تغییر میدیم. مشکل مدیریت این تاپیک هست. بودن تاپیک های اینچنینی که به علت نداشتن وقت کنسل شدن.

موفق باشید

Direlap
پنج شنبه 22 تیر 1391, 00:32 صبح
ممنون بابت وقتی که میزارید و جواب میدید .

حتما این تاپیک باید مهم بشه تا بالا قرار بگیره .

اگه بخواهیم یه نفر مسئول اون تاپیک بشه کافیه یه درخواست بزنیم خیلی ها میان و داوطلب میشن . این هم به خودشون کمک می کنه و هم به بقیه . ( فکر نکنم زمان زیادی ببره چون این چنین تاپیک های کاملی کم هم هستن و فقط زحمت انتقالشو میخواد و کمی مدیریت ) کافیه بالای تاپیک نوشته بشه که آموزش هایی که فکر می کنید کامل هستن رو به نفر مربوطه پیام شخصی کنید . یا هر وقت مدیر دید که یه آموزش خوب هستید اونجا منتقل کنه .

من خودم به شخصه داوطلب هستم که چنین تاپیکی رو اداره کنم ولی بهتر از من و با سابقه تر از من هم هستن و میتونن این کارو انجام بدن .

نوعش هم فرقی نمی کنه فقط ویدیویی باشه یا میتونه با عکس یا فقط توضیح کد باشه . مهم اینه که اون تاپیک مفید باشه و در دسترس و جلوی دید .

مخصوصا الان که فصل تابستون هست خیلی ها دنبال آموزش هستن که این میتونه موجب پیشرفت بشه .

mmd2009
پنج شنبه 22 تیر 1391, 02:30 صبح
خب خیلی هم خوبه که قراره خیلی از مطالب جمع و دسته بندی بشن.

برای زدن تاپیک خودم این کارو می کنم و یک سری قانون براش تعیین می کنم. سعی می کنم تمامی جوانب رو در نظر بگیرم بعدش اینجا اعمال می کنم بعدش با کمک شما و دیگرر دوستان همگی با هم تاپیک رو مدیریت میکنمو مطالب رو دسته بندی می کنیم و داخل تاپیک قرار میدیم.

راستش من شخصا سابقه همچین کاری رو دارم در نزدیک به 2 سال پیش که یک نرم افزار برای 50 صفحه اول تاپیک نمونه برنامه های سی شارپ قرار دادم که میتونید همینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?64210-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D9%88-%D9%85%D9%81%D9%8A%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%8A-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE&p=1032153&viewfull=1#post1032153)هم این مطلب رو ببینید :چشمک:

باز هم تکرار می کنم زدن چنین تاپیکی مدیریت خوبی میخواد و نیازی به تجربه ی انچنانی هم نداره.

موفق باشید

Direlap
پنج شنبه 22 تیر 1391, 21:30 عصر
فقط یه سوال الان برام پیش اومد که اگه جواب بدین من شاید بتونم یه پیشنهاد بهتری که الان به ذهنم رسید رو بگم .

شما که مدیر هستین باید بدونین . میشه به تاپیکی که ایجد می کنین تاپیک دیگری رو اونجا منتقل کنین ؟

و شما دسترسی ایجاد یک زیر بخش در بخش سی شارپ رو دارید ؟ ( منظورم اینه که در صفحه اول سایت برنامه نویس زیر بخش سی شارپ یه زیر بخش ایجاد بشه )

منتظر پاسختون هستم :چشمک:

mmd2009
پنج شنبه 22 تیر 1391, 22:46 عصر
شما که مدیر هستین باید بدونین . میشه به تاپیکی که ایجد می کنین تاپیک دیگری رو اونجا منتقل کنین ؟

تاپیک به تاپیک نمیشه منتقل داد. بلکه وقتی بخش بندی کردیم عنوان تاپیک همراه با لینک تاپیک رو اونجا میذاریم که با کلیک بر روی لینکش به صفحه مربوطه بره کاربر

و شما دسترسی ایجاد یک زیر بخش در بخش سی شارپ رو دارید ؟ ( منظورم اینه که در صفحه اول سایت برنامه نویس زیر بخش سی شارپ یه زیر بخش ایجاد بشه )

مدیران کل قادر به ایجاد بخش ها هستند

موفق باشید

Direlap
پنج شنبه 22 تیر 1391, 23:36 عصر
اوکی فهمیدم .

اگر بتونیم با مدیرای کل به توافق برسیم که یه زیر بخش در بخش سی شارپ ایجاد کنن که واقعا عالی میشه . ممکن باشه شما یه صحبتی بکنید ببینید جواب میده یا نه . اینطوری میتونیم کل تاپیک آموزش رو اونجا انتقال بدیم به نظرتون این بهتر نمیشه ؟ ( نمونش تو انجمن آشیانه که هر بخشش یه زیر بخش و حتی بیشتر در رابطه با اون مو ضوع داره )

زیر بخش اگه قابل رویت در صفحه اصلی سایت باشه بهتر میشه ولی اینطوری فکر نکنم قبول کنن . چون بخش های دیگه هم خواستار این کار میشن و صفحه اصلی سایت شلوغ میشه ( اینو به این خاطر گفتم که بعدا نگن شما باعث هرج و مرج شدید : دی )

ولی به نظرم ایجاد یک بخشی که در صفحه اصلی سایت دیده نشه و فقط قابل رویت در بخش سی شارپ باشه قبال قبوله و هیچ مدیری نمیتونه اینو قبول نکنه ! چون باعث نظم بیشتر میشه .

شما یه زحمتی بکشید و قبل از ایجاد تاپیک اینو پیگری کنین که اگه بشه چی میشه ... ( اگر خودتون بتونین چه بهتر شاید این دسترسی بهتون داده شده باشه )

من خودم تو شناسایی تاپیک ها هم به شما کمک می کنم و بهتون لینکشون رو میدم . حتی اول از همه باید آموزش های خودتون رو که دادین تو اون بخش آپلود کنین . اون قسمت قفل میشه و فقط شما بهش دسترسی دارین .

ممنونم ازتون . اگه نتیجه رو هم اینجا اعلام کنین منم مطلع میشم .

mmd2009
جمعه 23 تیر 1391, 04:04 صبح
اگر بتونیم با مدیرای کل به توافق برسیم که یه زیر بخش در بخش سی شارپ ایجاد کنن که واقعا عالی میشه . ممکن باشه شما یه صحبتی بکنید ببینید جواب میده یا نه . اینطوری میتونیم کل تاپیک آموزش رو اونجا انتقال بدیم به نظرتون این بهتر نمیشه ؟ ( نمونش تو انجمن آشیانه که هر بخشش یه زیر بخش و حتی بیشتر در رابطه با اون مو ضوع داره )

ببینید یک پست در اعلانات بخش سی شارپ خودش میتونه برای کل ماجرا مفید واقع بشه. زدن یک بخش جدا کارو خیلی مشکل میکنه ، اینو مطمئن باشید.

موفق باشید

mmd2009
جمعه 23 تیر 1391, 17:28 عصر
تاپیک مربوط رو قبلا یکی از دوستان زدن.

این (http://barnamenevis.org/showthread.php?347996-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE...-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%A8%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF)لین تاپیک

موفق باشید