View Full Version : گفتگو: بعد از CSS و HTML
Mohsen.
شنبه 10 تیر 1391, 19:34 عصر
سلام دوستان. نظر شما رو لازم دارم.
من الان کم کم با CSS و HTML آشنا شدم. دارم JQuery رو هم کار میکنم.
حالا به نظر شما من چه زبان هایی رو برای برنامه نویسی وب یاد بگیرم بهتره؟؟
یک سوال دیگه هم داشتم. برای اینکه به طور عملی با زبان های برنامه نویسی وب آشنا بشم بهتر نیست یک دامین و هاست ثبت کنم و اونجا کار کنم؟ در اینصورت شما چه سایتهایی رو برای اینکار پیشنهاد میکنید؟
hamid_kha
شنبه 10 تیر 1391, 23:28 عصر
با سلام
بستگی به خودتون داره که به چه زبانهایی علاقه دارید(C# یا VB و یا...)
و یا asp.net و یا PHP و ...
ولی کسی که میخواد مهارتش بالا برود بهتره که در کنار زبانهایasp.net ، با Jquery وAjax وcss و تکنولوژیهای جدید مسلط باشد
در مورد سوال دامین و هاست؟
فرقی نمیکنه ولی بهتره که یه هاست و دامین داشته باشید تا توی سرورها هم پروژه ات رو تست کنی
ولی یه پیشنهاد:
بهتره که هاست و دامین رو از جاهایی بخری که دارای پشتیبانی خوبی باشه و همچنین سرعت لود بالایی داشته باشه
هاستهای رایگان هم هستن یکیش:
سایتsomee هستش که هاست رایگان داره
Mohsen.
یک شنبه 11 تیر 1391, 00:17 صبح
خیلی متشکر
من به یکی از این سایتها رفتم.
http://www.hostiran.net/services/hosting
در این سایت اینطور نوشته:
در صورتی که از زبان های برنامه نویسی PHP,Perl,CGI,Python,Ruby On Rails در طراحی سایت خود استفاده کرده اید بهتر است لینوکس را جهت میزبانی خود بدلیل سازگاری با این این زبان ها انتخاب نمایید.
در صورتی که سایت شما با زبانهای NET,ASP Classic و بانک اطلاعاتی MSSQL طراحی شده است، سرورهای ویندوز نیازهای وب سایت شما را تامین خواهند کرد
یعنی اگر من لینوکس رو انتخاب کنم دیگه نمیتونم asp.net کار کنم روی هاست؟ یا بر عکس؟ در ضمن کدومشون بهتر هست؟
khanlo.javid
یک شنبه 11 تیر 1391, 09:15 صبح
درود :
دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم زبان php کار کنید بهتره چون متن باز هستش و خیلی راحت میتونی کد هاشو تو وب پیدا کنی ولی بهت پیشنهاد نمیکنم سراغ asp بری چون ایران هیچ وقت کپی رایت رو رعایت نمیکنه و زبان asp هم یه زبان آزاد نیستش و برای استفاده ازش باید هزینه ای پرداخت کنی ولی تو کشور ما همچین چیزی وجود نداره پس این کار میشه یه جور دزدی و مدیون شدن به غیر.
2- حتما سعی کن زبان ajax و jqery رو یاد بگیری.
3- فرقی نمیکنه رو هاست خانگی کار کنید یا یه هاست بگیرید ولی به نظر من که اول از هاست های خانگی استفاده کنید و پروژه هاتونو تو اونجا کد بزنید و بعد از تکمیل کار پروژه رو انتقال بدید به روی هاستی که خریدید ، نمونه سایت هایی که هاست رایگان php ارائه میدن زیاده سرچ بزنی پیدا میکنی ولی نمیدونم هاست asp وجود داشته باشه یا نه چون خیلی سخت گیر میاد .
موفق باشید.
hamid_kha
یک شنبه 11 تیر 1391, 10:12 صبح
خیلی متشکر
من به یکی از این سایتها رفتم.
http://www.hostiran.net/services/hosting
در این سایت اینطور نوشته:
در صورتی که از زبان های برنامه نویسی PHP,Perl,CGI,Python,Ruby On Rails در طراحی سایت خود استفاده کرده اید بهتر است لینوکس را جهت میزبانی خود بدلیل سازگاری با این این زبان ها انتخاب نمایید.
در صورتی که سایت شما با زبانهای NET,ASP Classic و بانک اطلاعاتی MSSQL طراحی شده است، سرورهای ویندوز نیازهای وب سایت شما را تامین خواهند کرد
یعنی اگر من لینوکس رو انتخاب کنم دیگه نمیتونم asp.net کار کنم روی هاست؟ یا بر عکس؟ در ضمن کدومشون بهتر هست؟
بنده تا اونجایی که اطلاع دارم سرور لینوکس رو میگن بهتره
ربطی نداره به اینکه سرور مورد نظر لینوکس باشه و نشه توش پروژه Asp نصب کرد
لینوکس خوبه
البته باید در نظر هم داشته باشی- از اونجایی که هاست میخری چه option هایی رو ارائه میدن- مهمه!
sahama
دوشنبه 12 تیر 1391, 18:37 عصر
با سلام
در لینوکس بسته به کانفیگ و تنظیمات اگر مونو نصب شده باشه می تونید asp رو هم اجرا کنید (نهایتا تا دات نت فریم ورک 2) اما باید بدونید که ای اس پی تحت ویندوز چیز دیگه ای است و امکانت بهتری داره
از طرف دیگه اگر بخوای مثلا php یا پایتون یا کلای جیزایی که روی آپاچی هم سوار می شند (مثل Php یا پایتون یا روبی یا جاوا یا پرل یا ... ) بهتره بری و از لینوکس استفاده کنی چون اجراشون روی آپاچی معمولا نسبت به iis خوش دست تره و هیچ کس نمیاد روی ویندوز آپاچی نصب کنه
کلا هاست ویندوزی فقط برای asp خوبه
مورد دوم اینکه شما که تازه کاری الکی نرو هزینه هاست بده و بعد هم تا مدتها بی استفاده بمونه
کلا برای آموزش گرفتن هاست گرفتن منطقی نیست روی لوکال کار کن(کامپیوتر خونگی)
در انتخاب زبان قبل از اینکه سوال بپرسی و کلا به جای اینکه سوال بپرسی در اینترنت جستجو کن و خواص و ویژگی های هر زبان رو به دست بیار و بعد دستورات هر کدوم رو مطالعه کن و بعد اقدام به انتخاب یکی از اونها کن
من خودم مخالف asp یا php نیستم اما با سلیقه ای که من دارم هیچ کدوم از این دو تا منو راضی نکرد من رفتم سراغ پایتون ولی زبان های تحت وب منحصر به اینها نیستند
با یه جستجو در اینترنت می تونی لیست زبان های برنامه نویسی تحت وب رو ببینی
Mohsen.
دوشنبه 12 تیر 1391, 20:06 عصر
خیلی متشکر.
با توجه به خصوصیت سرور لینوکس در پشتیبانی از asp و با توجه به اینکه لینوکس امنیت بهتری داره و البته مجانی نبودن asp (حداقل خارج از ایران!) به نظر خودم این زیان فعلا گزینه خوبی نباشه. بهتره از php شروع کنم. چون خودم آشنایی با C دارم. چطوره؟
acute.eagle
سه شنبه 13 تیر 1391, 20:00 عصر
با سلام من هم همين مشكل رو دارم. با c++ اشنايي دارم ميخوام php رو انتخاب كنم.
sahama
چهارشنبه 14 تیر 1391, 09:01 صبح
بازم اعتقاد دارم بر صرفا مبنای اینکه شما از قبل با c++ آشنا هستید php رو انتخاب نکنید
چند تا زبان مشهور رو بررسی کنید و بعد یکی از اونها رو انتخاب کنید حداقل زبان روبی با فریم ورک ریل زبان پایتون با فریم ورک های مشهور خودش مثلا توربوجیر یا پایرامید یا جانگو زبان پرل و زبان jsp (جاوا) رو علاوه بر asp و php بررسی کنید
به عنوان مثال من خودم علاوه بر اینکه با c++ کاملا آشنا بودم و حتی تدریس می کردم الان از php استفاده نمی کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.