View Full Version : حرفه ای: TextBox این سایت و چگونگی عملکردش
Arezoo62
یک شنبه 11 تیر 1391, 10:50 صبح
بچه ها اگه این سایت و ببینید: www.4shared.com
تو textBox های سمت راست (ثبت نام)
اگه کلیک کنید و یک متنی رو وارد کنید نوشته پپیش فرض حذف میشه و اگه متنتون و پاک کنید نوشته پیش فرض دوباره درج میشه این به چه شکله؟
حالا من می خواهم اون نوشته پیش فرضه سمت راست textbox قرار بگیره و عبارتی که کاربر وارد میکنه سمت چپ قرار بگیره
shmata
یک شنبه 11 تیر 1391, 11:05 صبح
بچه ها اگه این سایت و ببینید: www.4shared.com (http://www.4shared.com)
تو textBox های سمت راست (ثبت نام)
اگه کلیک کنید و یک متنی رو وارد کنید نوشته پپیش فرض حذف میشه و اگه متنتون و پاک کنید نوشته پیش فرض دوباره درج میشه این به چه شکله؟
حالا من می خواهم اون نوشته پیش فرضه سمت راست textbox قرار بگیره و عبارتی که کاربر وارد میکنه سمت چپ قرار بگیره
معمولا این جور input box ها از onblur و onfocus استفاده میکنند که کد سادش میشه :
<input type="text" onfocus="if(this.value=='search') this.value='';" onblur="if(this.value=='') this.value='search';"
value="search" maxlength="20" >
البته کدهای jquery زیادی با افکتهای مختلف در اینترنت موجوده ولی ساده ترین راه پیاده سازیش همین کدیه که در پست ام قرار دادم شما در صورت نیاز میتونید کلمه search را به هر کلمه ای تغییر بدید
Arezoo62
یک شنبه 11 تیر 1391, 11:27 صبح
ممنونم اما جواب این قسمت سوالم و نگرفتم:
sahel65
یک شنبه 11 تیر 1391, 11:45 صبح
<input type="text" dir="rtl" onfocus="if(this.value=='search') this.value='';" onblur="if(this.value=='') this.value='search';"
value="search" maxlength="20" >
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.