View Full Version : ایجاد نقشه شهر مشابه گوگل مپ
Maryam.J
دوشنبه 12 تیر 1391, 07:45 صبح
سلام. دوستان من در برنامه نویس در مورد ساخت نقشه شبیه گوگل مپ جستجو کردم. ولی به نتیجه نرسیدم.
میخواستم بدونم برای ساخت یه نقشه مشابه این:
http://www.avval.ir/map
به چه چیزهایی احتیاجه؟
برای وب میخوام اما برنامه به صورت لوکال اجرا میشه پس مشکلی در سرعت نیست.
میخوام مدیر سایت یه سری نقاط رو توی نقشه مشخص کنه و توضیحاتی در مورد اون بنویسه، نقشه قابلیت زوم کردن و جابجایی داشته باشه. با زوم کردن جزئیات بیشتری نمایش داده بشه!!!! از گوگل مپ یا سرویس های دیگه هم نمیخوام استفاده کنم.
میخوام بدونم به چه چیزهایی احتیاجه! از کجا شروع کنم.
ممنون :لبخندساده:
goldax
دوشنبه 12 تیر 1391, 08:37 صبح
سلام. دوستان من در برنامه نویس در مورد ساخت نقشه شبیه گوگل مپ جستجو کردم. ولی به نتیجه نرسیدم.
سلام
خوب چون کسی امکانات گوگل رو نداره که بخواد بره یه چیز شبیه گوگل مپ درست کنه، کسی دنبالش نرفته.به جز شرکت های بزرگ دیگه مثل مایکروسافت که بینگ مپ (http://www.bing.com/maps/) رو ارائه داده و ...
در کل ارزشی هم نداره وقتی گوگل یه نقشه پویا با اون همه امکانات رایگان در اختیار دیگران قرار داده من برم واسه پروژم نقشه بسازم، راحت ترش اینه که از همون استفاده کنم.
ساختن یه نقشه ساده اما زیاد کاری نداره و با استفاده از فلش یا jquery می تونید یه نقشه رو لود کنید و روش زوم انجام بدید.و توی حالت هایی که زیاد زوم نشده یه سری اطلاعات هم به کاربر نشون بدید روی تصویر که نقشه تا حدی داینامیک به نظر بیاد.
موفق باشید
Maryam.J
دوشنبه 12 تیر 1391, 08:44 صبح
ممنون! من میخوام روی نقشه یه منطقه خاص کار کنم بخاطر همین نمیتونم از این سرویسا استفاده کنم! توی پست اولم هم گفتم! در ضمن چون این کار من قراره لوکال اجرا بشه نیازی به امکانات قوی مثل گوگل نیست.
سلام
خوب چون کسی امکانات گوگل رو نداره که بخواد بره یه چیز شبیه گوگل مپ درست کنه، کسی دنبالش نرفته
شما اون سایتی که من گفتم رو اگه میدیدین، این حرفو نمیزدین!!
http://www.avval.ir/map
من میخوام بدونم به چه چیزایی احتیاج دارم، نقشم باید خاص باشه؟ از چه اسکریپتی استفاده کنم؟ جی کوئری کافیه؟
goldax
دوشنبه 12 تیر 1391, 08:59 صبح
با احترام به شما ، شما هم اگه امکانات کامل گوگل مپ رو می دونستی نقشه سایت اول رو باهاش مقایسه نمی کردی.
بگذریم.
اول فکر کنم ساختش با فلش راحت تره و به کد نویسیه کمتری احتیاج داره.
اگه هم که با کد نویسی مشکلی ندارین بهترین گزینه به نظر من jQuery هست.
برای اینکه در هر مرحله از زوم هم تفاوت در بیشتر شدن جزئیات مشخص باشه می تونید از چند تصویر مختلف استفاده کنید.
برای مثال در مرحله اول یک نقشه کره زمین ، بعد از کمی زوم نقشه ایران با جزئیاتی مثل مرز استان ها رو نشون بدین و به سمت هر شهری زوم شد ، نقشه اون شهر رو نشون بدید.
اگه از فلش استفاده کنید به راحتی می تونید با استفاده از لایه های مختلف توضیحاتی رو هم به کار اضافه کنید.
goldax
دوشنبه 12 تیر 1391, 09:07 صبح
در مورد این هم که پرسیدین "نقشم باید خاص باشه؟" ... باید بگم نقشه های مثل گوگل مپ یا نقشه های ناو بری نوکیا دقیقاً نقشه های خاص و داینامیک هستند که هر نقطه اونها شامل اطلاعاتی مثل طول و عرض جغرافیایی و ... میشه .اونها صرفاً یک تصویر نیستند.
a1053r
دوشنبه 02 تیر 1393, 16:09 عصر
با عرض سلام
این کار با جی کوری یا فلش اصلا انجام نمیشه
شما با استفاده از openlayer به صورت لوکال میتونی استفاده بکنی به شرطی که نقشه ها رو افلاین داشته باشی وگرنه نمیشه کاری کرد چون open layer از سرویس بینگ یا گوگل اطلاعات رو میخونه
و یا از gis استفاده بکنی که خیلی سخت تر از این مراحل هست.
خود این سایت هم از openlayer استفاده کرده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.