ورود

View Full Version : full screen شدن صفحه و مشکلاتش ابجکت های درون اون

m.bibjan
دوشنبه 12 تیر 1391, 14:42 عصر
سلام من میخوام نرم افزارم وقتی لود میشه چند تا ویژگی داشته باشه:
1 - بر اساس رزولیشن هر سیستمی خود به خود فول اسکرین بشه.
2 - باتن های که هنگاه طراحی فرم در جایی مشخص قرار دادم سر جاش بمونه و تکون نخوره.
کار اول رو انجام دادم مشکلی هم نداره فقط باتنم مشکل ساز شده سر اونجایی که باید باشه، باقی نمیمونه و تکون میخوره.
میخواستم ببینم واسه این مشکل چیکار باید بکنم که حل بشه؟
ممنون

mze666
دوشنبه 12 تیر 1391, 15:15 عصر
ایراد از Layout فرمتون باید باشه. از DockPanel و Grid و ... استفاده کردید؟ اگه پروژت رو بذاری میتونم کمکت کنم

m.bibjan
دوشنبه 12 تیر 1391, 20:21 عصر
سلام
اول جای باتن رو ببین کجاست توی خود نرم افزار بعد اجراش کن میبینی که سر جاش نیست.
حالا من این رو اتو کردم اگه اتو نبود ماکزیمومش کن می بینی که باتن هم میره بالا.
ولی من نمیخوام بره بالا

مهدی فرزاد
دوشنبه 12 تیر 1391, 20:22 عصر
سلام
شما باید کار با ابزار چیدمان رو یاد بگیری دلیل این استفاده غلط از ابزار چیدمان هست

m.bibjan
دوشنبه 12 تیر 1391, 20:42 عصر
متوجه نشدم منظورتون رو . بیشتر توضیح میدین؟

mze666
دوشنبه 12 تیر 1391, 21:46 عصر
سلام دوست عزیز - آقای Mehdi درست میگن شما باید کار با ابزارهای چیدمان عناصر روی صفحه مثل (Grid, StackPanel, DockPanel, Border,...) رو یادبگیری. من الان اون کاری رو که میخواستی انجام دادم با گرید ولی خودت برو باهاش ور برو یاد بگیر.

m.bibjan
سه شنبه 13 تیر 1391, 23:08 عصر
سلام من به تنظیمات نمونه شما دقت کردم ، ممنون
ولی شما بیاین یه عکس رو بندازین روی بک گراند گریدتون بعد به دلخواه باتن رو هرجای فرم خواستین بذارین(البته تا حالا ندیدم نرم افزاری باتنش چهار گوشه ی فرم باشه)شما فقط کافیه یه ذره باتن رو از گوشه ی فرم دور کنید.بعد فرم رو ماکزیمم کنید می بینید باتن سرجاش نیست ...

mze666
چهارشنبه 14 تیر 1391, 12:13 عصر
هر کنترلی یه پروپرتی Margin داره که فاصله اون کنترل از عناصر کناریش مشخص میکنه که مقدار اولیش صفر هستش. اون رو مقداردهی کنید تا به محل مورد نظرتون برسه.
تو این سمپل همین کار رو انجام دادم براتون.
این سایت رو هم یه نگاه بندازین. موفق باشید.
http://wpftutorial.net/GridLayout.html

m.bibjan
جمعه 16 تیر 1391, 20:24 عصر
سلام من هنوز به نتیجه دلخواهم نرسیدم.هر کاری که فکر کنین کردم.ولی نشد که نشد.
توی تاپیک اول یا منظورم رو متوجه نشدین یا من منظورم رو نرسوندم.ولی هرچی فکرش رو میکنم منظورم رو متوجه نشدین.بیشتر ازین نمیشه واضح توضیح بدم.
مگر اینکه اون چیزی که میخوام رو درست کنم و بذارم و بگم من این رو میخوام درست کنم

m.bibjan
سه شنبه 20 تیر 1391, 02:39 صبح
سلام کسی نیست جوابی به ما بده؟

aghayex
سه شنبه 20 تیر 1391, 13:43 عصر
دوست عزیز در یک کلام شما باید با ابزار چیدمان آشنا بشید و بفهمید که هر کنترل رو در چه جایی استفاده کنید .
برا این کار هم می تونید از آموزشهایی که در سایت هستند استفاده کنید .

m.bibjan
سه شنبه 20 تیر 1391, 14:11 عصر
مشکل من سر چیدمان ابزارها نیست سر اینه که در حالت تغییر اندازه اسکرین نرم افزار چیدمان ابزار ها به نسبت به تغییر اندازه نرم افزار ، تغییر کنند، ولی سر جای تعیین شده بمونند.
این چه ربطی به عدم اشنایی من در استفاده از ابزار چیدمان داره من نمیدونم ؟

mze666
سه شنبه 20 تیر 1391, 14:56 عصر
واقعاً سوالت نامفهومه - الان اون مثالی که من گذاشتم با تغییر سایز پنجره کنترل توش جابجا میشد؟؟!!! میخوای وقتی پنجره رو بزرگ میکنی کنترل ها هم به نسبت بزرگ بشن؟ سوالتون رو یکم واضح تر بپرسید تا به جواب برسید.

ولی در کل با نظر aghayex (http://barnamenevis.org/member.php?132075-aghayex) موافقم و شما باید با نحوه چیندن عناصر توی پنجره آشنا بشید.