ورود

View Full Version : چگونگی تغییر height آی فریم با توجه به صفحه پیوست شده به صورت پویا

webpower
دوشنبه 12 تیر 1391, 15:34 عصر
سلام دوستان خسته نباشید
من یک آی فریم با یک آدرس متغیر دارم
میخوام با توجه به طول صفحه، طول (height) آی فریم هم تغییر کنه در واقع میخوام آیفریمم اسکرول بار عمودی نداشته و محتوا را به صورت کامل نمایش دهد چند کد جاوا اسکریپت رو امتحان کردم ولی هیچ یک بدردم نخورد لطفا راهنمایی کنید

Saber Mogaddas
دوشنبه 12 تیر 1391, 16:20 عصر
سلام
یه روش با css هست البته به این صورت نیست که محتوای iframe کوچیک شه چون تا جایی که میدونم نمی تونیم محتوای iframe رو ; zoom out مگر اینکه داخل صفحه iframe طوری طراحی شده باشه که مقادیر تگ ها درصدی داده شده و با کوچک و بزرگ شدن مرورگر تغییر اندازه بدن..
برای حذف یا ایجاد scroll از پارامتر

scrolling="no|yes"
استفاده میکنیم ..
برای مثال :

<IFRAME name="teste" src="http://www.yahoo.com" width="100%" height="100%" frameborder=0></IFRAME>

دقت کنید این مقدار 100% به اندازه تگ body و یا تگ دیوی خواهد بود که iframe ما در داخل آن هست..
و یا می تونیم توسط کد جاوااسکریپت زیر ارتفاع iframe رو پیدا کنیم و ارتفاع iframe رو در صفحه مشخص کنیم :
گرفتن ارتفاع iframe و اعمال اون روی iframe :

<script language="JavaScript"> <!-- function calcHeight() { //find the height of the internal page var the_height= document.getElementById('the_iframe').contentWindo w. document.body.scrollHeight; //change the height of the iframe document.getElementById('the_iframe').height= the_height; } //--> </script>

و فراخوانی ارتفاع توسط پارامتر onload :

<iframe width="700" id="the_iframe" onLoad="calcHeight();" src="testing_page.shtml" scrolling="NO" frameborder="1" height="1"> </iframe>
موفق باشید..