ورود

View Full Version : سوال: مشکل در قالب asp ??

Fartaj
سه شنبه 13 تیر 1391, 15:43 عصر
سلام خدمت دوستان

من تو پروژه کتابخانه که آپلودش هم کردم اولش با جدول درست کرده بودم اما بعد اومدم با div و css درست کنم حالا اگه سایت رو سرچ کنید می بینید مشکلش رو من اومدم یک div اصلی تعریف کردم که ارتفاع اون رو دادم 100% و تمام اجزاع سایت حتی اون سه ستون رو داخل اون گزاشتم حالا اگه نگاه کنید می بینید که div اصلی تا زیر اسلاید شو پایین میاد و زیر ستون ها رو خالی می زاره و یک دلیلی که تا زیر اسلاید شو اومده اینه که اون div که اسلاید شو داخلشه ارتفاعش بر حسب px هستش نمی دونم چی کار کنم تا پایین بیاد ؟؟

www.library.aspro.ir

کد css :

.main
{
margin:20px auto auto auto;
padding-bottom:20px;
width:910px;
height:100%;
background:#0e3a67;
border-top-left-radius:2em;
border-top-right-radius:2em;
}

.baner
{
background-image: url('../image/baner.png');
background-repeat:no-repeat;
width:900px;
height:200px;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
text-align: right;
position: relative;

}

.right
{
margin-top:10px;
margin-right:5px;
float:right;
width:180px;
}
.left
{
margin-top:10px;
margin-left:5px;
float:left;
width:180px;
}

.center
{
margin-top:45px;
margin-right:5px;
margin-left:5px;
width:530px;
float:left;
}

این سوال رو طراحی وب هم پرسیدم اما به نتیجه نرسیدم ؟؟

hamid_kha
سه شنبه 13 تیر 1391, 16:35 عصر
سلام
به کلاس main
خصوصیت padding-bottom: 980px; بده این شکلی شد
همینو میخوای؟!
89143
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

Fartaj
سه شنبه 13 تیر 1391, 16:52 عصر
سلام

اگه فرضا px980 بدم خوب اگه به کتاب ها و پیوند ها و ... اضافه بشه خوب بازم می زنه بیرون تنها را من درصد هستش اما نمی دونم چرا کار نمی کنه ؟؟

hamid_kha
سه شنبه 13 تیر 1391, 16:57 عصر
میشه بیشتر توضیح بدی که میخوای چه شکلی باشه؟!!:گیج:

Fartaj
سه شنبه 13 تیر 1391, 17:10 عصر
مشکل واضحیه من برای کل اجزاع سایت یک main تعریف کردم که انتظارم ازش اینه که تا هر جا به اجزاع اضافه شد کش بیاد چیزی که من یاد گرفتم اینه که اگه درصد بدی بعد به سایت هرچی اضافه بشه همراهش کش میاد حالا اگه سایت ایستا بود و قرار نبود بهش چیزی اضافه بشه حرف شما قبول ولی گیرم من الان پیکسل دادم و سایت رو تحویل دادم بعد که بهش مطالب اضافه شد قالب بهم می ریزه ؟؟؟

ja.softeng
سه شنبه 13 تیر 1391, 17:17 عصر
سلام

اگه فرضا px980 بدم خوب اگه به کتاب ها و پیوند ها و ... اضافه بشه خوب بازم می زنه بیرون تنها را من درصد هستش اما نمی دونم چرا کار نمی کنه ؟؟

آخی کشتید خودتون رو ارتفاع برای چی عزیز ، ارتفاع 100% رو پاک کن ببین برو یک کلاس css تعریف کن و دقیقا در زیر سه تون راست و چپ و وسط بزار اینم کد کلاس یعنی راهش اینه ها اون روش ها همش اشتباهه:

.clear
{
clear:both;
}

ja.softeng
سه شنبه 13 تیر 1391, 17:22 عصر
ببین در کل میگم وقتی از خاصت float در استایل استفاده میشه برای چینش div ها باید دقیقا بعد از اون div ها یه div دیگه قرار بگیره که این خط دستور (clear:both) در استایلش باشه موفق باشید دیدید زیادم سخت نبود.