ورود

View Full Version : طراحی وب سایت باقابلیت تولید صفحه جدید

marjan_gh
سه شنبه 13 تیر 1391, 22:35 عصر
سلام
من واقعا گیر افتادم باید یه نرم افزار وبی بنویسم که مثل بلاگفا تولید یه صفحه جدید کنه با امکان مدیرت ان ولی نمی دونم باید چی کار کنم راستش کلی کتاب خوندم دیتا بیسم رو اماده کردم فقط راجع به اینکه با چه کدی می شه تولید صفحه جدید کردکمک میخوام:گریه::گریه::گریه:

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 13 تیر 1391, 23:22 عصر
تولید صفحه جدید تا اونجا که من می دونم ( دوستان هم تجربه شون و بگن لطفا ) در واقع ایجاد یه رکورد جدید هست . شما تصورتون از صفحه جدید این نباشه که یه فایل جدا برای هر مثلا وبلاگ درست میشه ... بلکه مشخصات وبلاگ اعمم از نام و توضیح و مدیر و ... تو یه جدول مخصوص در بانک نگهداری میشه ، شاید جدول دیگه مطالب مربوط به اون نام وبلاگ و نگهداری کنه ... اونوقت متناسب با نام، داده ها از بانک فراخوانی میشه ... مثل آخرین مطالب و ... البته اینی که من میگم خیلی کلیه . شاید کسی تجربه این کار و داشته باشه و بهتر براتون توضیح بده ... اما :

اونوقت شما چطوری بانک و آماده کردی ؟! بانک مگر نباید متناسب با این طراحی بشه ؟

hamidre13
چهارشنبه 14 تیر 1391, 01:51 صبح
دوست عزیز ، صفحه جدید در واقغ یک قالب کلی هست که به تمام کاربران اعمال میشه .این کار باید توسط asp.net یا php یا java یا هر زبان تحت وب دیگه ای انجام شه در واقع باید یاد بگیری که چطور cms یا همون سیستم مدیرت محتوا بنویسی.از یه وب سایت ساده شروع کن بعد سعی کن همی چیزیش رو یکی یکی پویا کنی.

sahama
چهارشنبه 14 تیر 1391, 09:46 صبح
با سلام در واقع بخوای دقیق تر حساب کنی سایت هم یه نرم افزاره و شما یه فایل داری که تمام صفحات توسط اون پردازش می شه این فایل در حالت عادی اسمش index است بعلاوه یه پسوند که بستگی به زبان برنامه سازی شما داره
اگر این فایل رو مستقیما فراخئانی کنی صفحه اصلی باز می شه حالا اگر آرگومان به این فایل بفرستی صفحات دیگری غیر از صفحه اصلی باز می شه البته این به عهده دستوراتی است که در فایل اصلی نوستی تا آرگومانها رو تشخیص بده و متناسب با اونها صفحه مربوطه را باز کنه
این آرگومانها به روش های مختلفی فرستاده می شن ولی معمول ترینشون 2 روش get و post است. شما می خواهید از طریق آدرس صفحات به سرور آرگومانهای لازم رو بفرستید پس باید از روش get استفاده کنید این روش از طریق url آرگومانها رو می فرسته به صوری که انگار واقعا اون صفحه وجود داره
اینو ببین اطلاعات خوبی داره http://bottlepy.org/docs/dev/routing.html

Web Arman
چهارشنبه 14 تیر 1391, 13:40 عصر
بهتره زبان برنامه نویسی تون رو هم معرفی کنید تا بهتر راهنمایی کنم.

marjan_gh
چهارشنبه 14 تیر 1391, 19:47 عصر
مرسی از همه
زبان vb تکنولوژی asp.net و معماری nlayer
یه چیزی مثل
http://epage.ir