View Full Version : سوال: اشکال در برقرای ارتباط بین Client و Server توسط ServerSocket و ClientSocket از طریق Valid IP
dark-man
پنج شنبه 15 تیر 1391, 12:38 عصر
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم :
مسئله این هست که توسط کامپوننت های TServerSocket و TClientSocket در دلفی یه برنامه Client و Server نوشته شده و دارای یک سری امکانات هست . برنامه ی مذکور در یک ماشین مجازی که به عنوان سرور با IP متفاوت نسبت به Client هست با موفقیت اجرا میشه و همه ی Clientها به موفقیت به سرور متصل می شوند و فعالیت مربوطه رو با موفقیت انجام میدن ، ولی وقتی سرور رو روی یک سیستم با Valid IP بر روی اینترنت قرار میدیم Clientها نمی تونن به سرور وصل بشن .
لازم به ذکر هست که IP و Port مربوط به سرور در Firewall سرور تعریف شده تا مسدود نشه و حتی Firewall هم off شده ولی باز هم ارتباط برقرار نمیشه ، ممنون میشم راهنمائیم کنید .
hamid-nic
پنج شنبه 15 تیر 1391, 15:52 عصر
سلام
کلاینت ها از سرور ping می گیرند ؟؟
Mask
پنج شنبه 15 تیر 1391, 16:51 عصر
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم :
مسئله این هست که توسط کامپوننت های TServerSocket و TClientSocket در دلفی یه برنامه Client و Server نوشته شده و دارای یک سری امکانات هست . برنامه ی مذکور در یک ماشین مجازی که به عنوان سرور با IP متفاوت نسبت به Client هست با موفقیت اجرا میشه و همه ی Clientها به موفقیت به سرور متصل می شوند و فعالیت مربوطه رو با موفقیت انجام میدن ، ولی وقتی سرور رو روی یک سیستم با Valid IP بر روی اینترنت قرار میدیم Clientها نمی تونن به سرور وصل بشن .
لازم به ذکر هست که IP و Port مربوط به سرور در Firewall سرور تعریف شده تا مسدود نشه و حتی Firewall هم off شده ولی باز هم ارتباط برقرار نمیشه ، ممنون میشم راهنمائیم کنید .
شما تا سورس استفاده شده رو قرار نديد. نميشه نتيجه گيري كرد.
dark-man
پنج شنبه 15 تیر 1391, 19:58 عصر
سلام
کلاینت ها از سرور ping می گیرند ؟؟
سلام ، بله ، هم کلاینت ها می تونن سرور رو پینگ کنند و هم سرور می تونه کلاینت ها رو پینگ کنه .
dark-man
پنج شنبه 15 تیر 1391, 20:02 عصر
شما تا سورس استفاده شده رو قرار نديد. نميشه نتيجه گيري كرد.
متاسفانه امکان ارائه ی سورس وجود نداره ، چون در جای دیگری هست و نمی تونم فایل ها رو کپی کنم برای ارسال ، من همه ی راه ها رو تست کردم ، جالبه که در یک شبکه ی محلی خیلی عالی جواب می ده بدون کوچک ترین مشکلی ولی وقتی سرور میره روی اینترنت و IP Valid به مشکل می خوره و کلاینت ها نمی تونن وصل بشن .
hamid-nic
پنج شنبه 15 تیر 1391, 20:03 عصر
به احتمال زیاد مشکل از connection string تون هست .
dark-man
پنج شنبه 15 تیر 1391, 20:09 عصر
به احتمال زیاد مشکل از connection string تون هست .
جسارتا" من دیتابیس ندارم ها! سرور و کلاینت سوکت هستند و قرار نیست دیتابیسی در کار باشه ، با سرور سوکت یک سرور راه اندازی شده و با کلاینت سوکت هم یک کلاینت و وقتی روی شبکه ی لوکال هستند به خوبی کار می کنه ولی وقتی میره روی اینترنت کلاینت نمی تونه به سرور وصل بشه ، تنظیمات فایروال هم انجام شده .
barnamenevisforme
پنج شنبه 15 تیر 1391, 22:10 عصر
سلام
سلام ، بله ، هم کلاینت ها می تونن سرور رو پینگ کنند و هم سرور می تونه کلاینت ها رو پینگ کنه .
از کجا مطمئنید که پاسخ ها رو موقع ping از همون سرور دریافت می کنید؟
dark-man
پنج شنبه 15 تیر 1391, 23:24 عصر
سلام
از کجا مطمئنید که پاسخ ها رو موقع ping از همون سرور دریافت می کنید؟
یک سرور دارم با IP مشخص و ثابت که با یه سیستم مانیتور شبکه به صورت دائم مانیتور میشه و تمامی packetها چک میشه و بازبینی میشه ، تمامی کلاینتها هم به همین سرور وصل میشن از طریق همین IP و کلاینتها هم از طریق نرم افزار مانیتور شبکه به صورت دائم چک میشن ، هم برای صحت کار شبکه هم برای شناسایی اختلال های احتمالی .
shobair
سه شنبه 20 تیر 1391, 15:32 عصر
سلام
ربطی به پینگ شدن نداره. من مشکل مشابهی داشتم که شبیه به مورد شما بود. مشکل رو با ایجاد VPN بین سرور و کلاینت ها حل کردم. ضمن اینکه امنیتم هم بالاتره. در مورد من مثل شما یک Static IP وجود داره که پینگ هم میشه ولی نمیتونم از بیرون به پورت خاصی متصل بشم. تنظیمات Port Forwarding مودم اینترنتی سمت سرور هم درست بود و ISP مربوطه هم ادعا میکرد که اون پورتها باز هستند. با ایجاد شبکه WAN با استفاده از VPN و دادن Local IP به کلاینت ها قبل از اجرای برنامه اصلی مشکلم کلاً برطرف شد.
شبیر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.