PDA

View Full Version : مبتدی: فاصله دادن بین ابزارها

hattarzadeh
شنبه 17 تیر 1391, 09:45 صبح
سلام دوستان
میدونم سوالم خیلی مبتدیه ولی من رو به مشکل انداخته
من میخوام یه لیبل بذارم چند تا فاصله بدم و بعد یه تکست باکس بذارم ولی وقتی اجرا می کنم فاصله ها به صورت مربع کوچک نمایش داده میشه چه طوری باید این مشکل رو حل کنم برای مرتب کردن صفحم بهش احتیاج دارم

crazy_1892
شنبه 17 تیر 1391, 09:49 صبح
میتونی از div استفاده کنی یا table

hattarzadeh
شنبه 17 تیر 1391, 10:00 صبح
میتونی از div استفاده کنی یا table

با تشکر از پاسخ شما
من از table استفاده کردم ولی چه طوری txtbox یا combobox رو توی cell اضافه کنم

Saman Hashemi
شنبه 17 تیر 1391, 13:23 عصر
به اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?227164-%D8%AA%DA%AF-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-space-%D8%A8%D8%A7-tab-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-html)مراجعه کنید...!

hattarzadeh
یک شنبه 18 تیر 1391, 09:14 صبح
به اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?227164-%D8%AA%DA%AF-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-space-%D8%A8%D8%A7-tab-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-html)مراجعه کنید...!

ممنون از پاسختون
ولی همونطور که گفتم وقتی از &nbsp استفاده می کنم بجاش یه مربع کوچیک میزاره و وقتی هم از <per></per> استفاده می کنم بقیه ابزارها رو به خط بعد می برده. مشکل از کجا میتونه باشد. ضمنا من چند سطر دارم و می خوام به صورت مرتب شده به کاربر نمایش داده بشه که به نظرم با روشی که دوستون گفتم (استفاده از table) امکان پذیره ولی چه طوری توی جدول می تونم ابزار قرار بدم؟

Mohsen.
یک شنبه 18 تیر 1391, 12:45 عصر
به نظر من شما به راحتی میتونید از margin-left یا margin-right استفاده کنید در css

aspismylove
یک شنبه 18 تیر 1391, 12:47 عصر
به نظر من شما به راحتی میتونید از margin-left یا margin-right استفاده کنید در css

دوست عزیزمون راست میگه ، چرا لقمه رو دور سرتون میچرخونین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط کافیه بهش Margin بدین :چشمک:

hattarzadeh
دوشنبه 19 تیر 1391, 09:10 صبح
دوست عزیزمون راست میگه ، چرا لقمه رو دور سرتون میچرخونین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط کافیه بهش Margin بدین :چشمک:

اگه امکان داره بگین چه طوری Margin بدم؟
من یه عکس از فرمی که آماده کردم میزارم تا شما بهتر متوجه موضوع بشین.
89423
همونطور که می بینید در خط اول و دوم فضای خالی نذاشتمو چه قدر بهم ریخته شده. در خط سوم و چهارم فضای خالی بین لیبل و تکست باکس اول به صورت مربع اومده و بین تکست باکس اول و لیبل دوم بازهم فضای خالی هست که به صورت درست درج شده که برای من جای تعجب داره و هر چی گشتم نتونستم بفهمم دلیلش چیه. امیدوارم که دوستان متوجه موضوع بشن و به من کمک کنن چون حسابی گیر افتادم.

Mohsen.
دوشنبه 19 تیر 1391, 09:52 صبح
شما باید تمام اعضای فرمتو داحل یک کلاس بزاری بعد با استفاده از کد زیر بهشون margin بدی.

margin-right:5px;

اگر خواستی به یکیشون بیشتر margin بدی باید اون رو از ID استفاده کنی.

Saber Mogaddas
دوشنبه 19 تیر 1391, 13:34 عصر
سلام
بهترین روش اینه که شما lable ها و input هاتون رو در داخل تگ های مثل div , span قرار بدید و با کلاس دادن و عمل copy&paste جدولی رو که مورد نیاز هست برای فورم طراحی کنید و قسمت های که باید عقب یا جلو شوند رو با یه کلاس دیگه تعیین کنید و بهش margin بدید ..
در مثال زیر به کلاس های c1,c2,A1,A2 توجه کنید به نحوه select کردن این کلاس ها در دستورات css توجه کنید و به همین شیوه کارتون رو جلو ببرید تا فرمتون کامل شه ..

<html>
<head>
<title></title>
<style type="text/css">
#Wraper
{
width:700px;
min-height:10px;
overflow:hidden;
margin:0 auto;
direction:rtl;
}

.Col
{
width:700px;
height:50px;
float:right;
}
.C1,.C2
{
width:270px;
height:25px;
}
.C2
{
margin-right:50px;
}
.L1
{
width:80px;
text-align:left;
}
.A1,.A2
{
width:170px;
}
.A2
{
margin-right:10px;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="Wraper">

<div class="Col">
<div class="C1">
<span class="L1">کد پرسنلی :</span>
<div class="A1"><input id="Text1" type="text" /></div>
</div>
<div class="C1">
<div class="A1"><input id="Text2" type="text" /></div>
</div>
<div class="C1">
<div class="A1"><input id="Text3" type="text" /></div>
</div>
<div class="C1">
<div class="A1"><input id="Text4" type="text" /></div>
</div>
</div>
<div class="Col">
<div class="C1">
<div class="A1"><input id="Text5" type="text" /></div>
</div>
<div class="C2">
<div class="A2"><input id="Text6" type="text" /></div>
</div>
<div class="C2">
<div class="A1"><input id="Text7" type="text" /></div>
</div>
<div class="C1">
<div class="A1"><input id="Text8" type="text" /></div>
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>

موفق باشید..

hattarzadeh
دوشنبه 19 تیر 1391, 14:20 عصر
ممنون از پاسخهاتون
جناب آقای مقدس من این تایپیک رو در بخش asp.net ایجاد کرده بودم ولی انتقال داده شده به این قسمت. چون من تازه کار هستم برام خیلی سخته که بتونم کد html رو به asp برگردونم اگه ممکنه کد asp رو برام بذارید تا بهتر متوجه موضوع بشم.
ممنون که من رو راهنمایی میکنید.

Saber Mogaddas
سه شنبه 20 تیر 1391, 10:08 صبح
سلام
دوست عزیز فکر کنم شما تو مفهوم کد html و کد aspو..مقداری مشکل دارید ..این کدی که من براتون گذاشتم یه کد html ساده هست داخل تگ Body تگ هام و در داخل حد در داخل style نیز استایل های مرتبط با این تگ ها موجود هست..شما می تونید با عمل copy&paste این کد هارو داخل پروژه خودتون قرار بدید..البته این یه مثال هست تا شما طریقه مرتب کردن فیلد های فرم رو یاد بگیرید..همین کد ها رو داخل body بندازید یا اگه از master page استفاده میکنید همین کد هارو بدون تگ های اصلی (body , html , head , title) در صفحه content place holder قرار میدید و در نهایت استایل های موجود در بین :

<style type="text/css">
</style>

در داخل فایل style-sheet قرار میدیدو بعد id تکست باکس هارو مطابق با behind code آن تغییر میدید..
برای اینکه به همین صورت که هست کد ها رو اجرا کنید همین کد ها رو داخل یک فایل notepad قرار بدید و با پسوند html ذخیره و اجرا کنید.
موفق باشید..