View Full Version : سوال: تغییر خاصیت aligne در div
طبیب دل
شنبه 17 تیر 1391, 11:12 صبح
با سلام به دوستان
من یه div دارم که از کلاس css استفاده میکنه حالا می خوام خاصیت align رو برابر center بزارم ولی تو کلاس css خاصیت align رو نمیاره چی کار کنم؟
با تشکر
Saber Mogaddas
شنبه 17 تیر 1391, 11:34 صبح
سلام
دستور margin:auto جایگزین دستور align:right شده و دستور align بیشتر در table مورد استفاده قرار می گرفت که همراه با table منسوخ شده هست..در حال حاضر برای اینکه تگ ما در وسط یک تگ یا در body و .. در وسط قرار بگیره از دستور margin:auto استفاده میکنیم و به دلیل اینکه دستور margin در بعضی از تگ ها مقدار پیش فرض داره برای اینکه از سمت بالا و پایین به صورت خودکار margin نگیره از این دستور به صورت margin:0 auto استفاده میکنیم که اگه از یک css reset استفاده کنیم که مقدار پیش فرض margin رو مساوی با صفر قرار بده برای تگ ها margin:auto کافی خواهد بود..
موفق باشید..
ravand
شنبه 17 تیر 1391, 19:34 عصر
و دستور align بیشتر در table مورد استفاده قرار می گرفت که همراه با table منسوخ شده هست..
اگه واقعا این دستورات منسوخ شده بود دیگه مرورگرها ازش پشتیبانی نمیکردن. من حتی بیشتر وقت ها ترجیج میدم از دستورات table به جای div استفاده کنم . چون با همه ی مرورگرها سازگار هست.و کار کردن هم باهاش ساده تر و راحت تر است.
من برای وسط چین گردن div هم از این روش استفاده میکنم:
<div align="center"></div>
این روش هم باعث شده که جداول من که با div ساخته شده حتی توی اکسپلورر 6 هم به درستی نشون داده بشه.
متشکرم.
hossein_rahmani
شنبه 17 تیر 1391, 21:40 عصر
با سلام
دلیل اینکه گفته میشود table منسوخ شده و به جای آن از Div استفاده می کنیم این است که table یک element هست و تا این element کامل loadنشود هیچ قسمتی از محتوا نمایش داده نمی شود و این زمانی قبل لمس می باشد که سایت شما تمام محتوای آن(بنر-محتوی-فوتر و ...) با table ساخته شده باشد. این کار باعث می شود تا جدول کامل لود نشده هیچ قسمت از سایت نمایش داده نشود-که این کار اغلب حوصله کاربر را به سر می برد. این در حالی است که وقتی سایت را با div پیاده سازی می کنیم تک تک قسمت ها بصورت مجزا لود می شود.
موفق باشید
s2/mri
یک شنبه 18 تیر 1391, 12:01 عصر
من هم کاملا با نظر دوستمون ravand موافقم
استفاده از table هم راحت تره هم در همه ی مرورگرها یکسان نمایش داده میشه
از دستور float هم میشه استفاده کرد که همون مقایر align رو میگیره
Mohsen.
یک شنبه 18 تیر 1391, 12:49 عصر
به نظر من استفاده از table هم زمان زیادی برای کد نویسی میبره هم اینکه فضای خیلی زیادی رو در کد اشغال میکنه.
div خیلی خیلی راحتتره.
Saber Mogaddas
یک شنبه 18 تیر 1391, 14:20 عصر
سلام
این بحث همیشه وجود داره که table یا div :قبل هر چیزی به این فکر کنیم که ما می خواهیم پیشرفت کنیم نه اینکه یک نقطه رو برای پایان پیشرفت انتخاب کنیم ، مسلما تگ table مشکلات زیادی برای طراحان ایجاد میکرده که بعد آن تگ دیو ایجاد شده که مشکلات table رو حل کرده..سازمان W3C یک سازمان استاندارد جهانی هست که استانداردهای بروز رو در کد نویسی طراحان وب ارائه میده ، به نظرم این درست نیست که چون به عنوان مثال شخص بنده در طراحی با table رضایت خودم رو اعلام میکنم اینو به بقیه افراد هم پیشنهاد بدم.در هر صورت table توسط کنسرسیوم جهانی وب منسوخ شده اعلام شده ..
افرادی که با دیو سرو کار دارند حتما قبل کار با دیو از table برای طراحی استفاده می کردند مثل من ولی با اومدن تگ دیو به کل table رو کنار گذاشتم و ترجیهم استفاده از تگ دیو تو طراحی وب هست ، به این دلیل : احساس کردم کارهای بهتری می تونم با این تگ نسبت به کارهای table انجام بدم (انعطاف پذیر بودن ، قابلیت مانور بالا)، یکی از دلایل مهم دیگه مرتبط بودن استاندارد های طراحی وب با بهینه سازی کد ها و در نتیجه محبوب بودن برای موتور های جستجو بود و بعد از کمی تحقیق در این مورد پی بردم که سرعت لود تگ دیو نسبت به table بیشتر هست و اینم یکی از نیاز های من برای بهینه سازی وب سایتم بود..
و در حال حاضر روی تکنولوژی جدیدتر به اسم html5 کار میکنم که امکانات قوی داره و یکی از هدف هاش بهینه کردن تگ های دیو هست..منظور از این گفته ها اینه که بهتر هست با تکنولوژی های جدید کار کنیم و خودمون رو محدود نکنیم..
دوست عزیزمون میگن که table راحت هست :سوال اینکه آیا شما به راحتی کار می اندیشید یا به نمونه کار برتر؟ مسلما اگه شما با دیو کار کنید و مزیت های اونو در نظر بگیرید دور table رو خط خواهید کشید.
منظور ار منسوخ شدن به این معنی نیست که table از لیست خارج شده و غیره و غیره .. table در حال حاضر فقط تو بعضی از داده های جدولی در طراحی وب به درد می خوره و تو موارد دیگه قابل قبول استانداردهای جهانی وب نیست ..
در مورد منسوخ شدن دستور align اینکه به جای این دستور text-align هست و برای وسط چین کردن تگ از margin:0 auto به صورت استاندارد استفاده می کنیم.
موفق باشید..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.