View Full Version : مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل
mohsen_metn
شنبه 17 تیر 1391, 15:07 عصر
سلام
من اوراکل 11 نصب کردن 64 بیت
موقع وصل شدن خطای زیر رو میده
Attempt to load Oracle client libraries threw BadImageFormatException. This problem will occur when running in 64 bit mode with the 32 bit Oracle client components installed
مشکل از کجاست>چطوری حلش کنم؟
ghasemi414
یک شنبه 18 تیر 1391, 16:05 عصر
اگر روی سیستم عامل 32 بیتی نصب می کنید این پیغام طبیعی است !
mohsen_metn
سه شنبه 20 تیر 1391, 15:01 عصر
نه دوست عزیز روی سیستم 64 بیت نصب کردم
PhoenixNet
چهارشنبه 03 آبان 1391, 23:03 عصر
سلام
موقع وصل شدن با چی؟
RIG000
یک شنبه 28 آبان 1391, 18:11 عصر
ببین دوست عزیز من قبلا" برای اکسس به همیچین مواردی خورده بودم . که نسخه 64 بیتی اکسس رو نصب کردم. گویا نسخه ارواکل شما 32 بیت هست و رو سیستم 64 بیت نصب میکنید.!
رسول_57
دوشنبه 29 آبان 1391, 10:54 صبح
سلام
من اوراکل 11 نصب کردن 64 بیت
موقع وصل شدن خطای زیر رو میده
Attempt to load Oracle client libraries threw BadImageFormatException. This problem will occur when running in 64 bit mode with the 32 bit Oracle client components installed
مشکل از کجاست>چطوری حلش کنم؟
هر چند مطمئنا دوست مان تا به حال به جواب رسیده اند و این پست به نوعی زیرخاکی محسوب می شود با این حال باید مشخص گردد که از طریق چه نرم افزاری به اوراکل متصل می گردیم : تحت ویندوز یا وب یا اصلا نرم افزارهای خود اوراکل مثل PL SQL DEVELOPER . بهتر است چک گردد که تمامی Dll هایی که مورد استفاده قرار می گیرد ، خود سیستم عامل ، مرورگر (در صورت استفاده از آن) و یا زبان برنامه نویسی مورد استفاده باید 64 بیتی باشند و گرنه قطعا با چنین اروری مواجه می گردیم .
aria2006
سه شنبه 30 آبان 1391, 09:18 صبح
با سلام دوستان عزیز
من اوراکل سرور 11g R2 ویرایش Enterprise Manager را نصب کردم حالا وقتی که قصد دارم وارد کنسول تحت وبش( database control) برم و user و tablespace نعریف کنم با صفحه host credentials مواجه می شم که بالای اون نوشته :
the database is down.please specify the host credentials to access database restart and diagnostic tools.
پایین اون username و password داره ولی هر چی به ذهنم میرسه میزنم وارد نمیشه.نمیدونم چطوری باید به کنسولش دسترسی پیدا کنم؟؟؟؟
با تشکر95266
رسول_57
سه شنبه 30 آبان 1391, 10:04 صبح
با سلام دوستان عزیز
من اوراکل سرور 11g R2 ویرایش Enterprise Manager را نصب کردم حالا وقتی که قصد دارم وارد کنسول تحت وبش( database control) برم و user و tablespace نعریف کنم با صفحه host credentials مواجه می شم که بالای اون نوشته :
the database is down.please specify the host credentials to access database restart and diagnostic tools.
پایین اون username و password داره ولی هر چی به ذهنم میرسه میزنم وارد نمیشه.نمیدونم چطوری باید به کنسولش دسترسی پیدا کنم؟؟؟؟
با تشکر95266
با سلام :
1-ابتدا باید دقت کنید برای اتصال به oracle 11g سیستم قوی نیاز دارید وگرنه امکان اتصال به کنسول تحت وب آن را نخواهید داشت حداقل 4 گیگ . البته بعضی مواقع در مقدارهای پایین تر هم انجام پذیر است .
2-وارد صفحه دستور (Command Prompt) شوید ، دستورات زیر را زده و نتایج را ارائه دهید :
lsnrctl start listener (نام لیسنر واقعی را به جای listener بگذارید)
emctl start dbconsole
3- در حالت عادی باید بعد از اجرای دستورات فوق کنسول تحت وب دارای سه فلش سبز رنگ گردد که بعد از آن باید بتوانید به راحتی متصل شوید . اگر نشدید بگویید تا توضیح دهم چه کار کنید .
aria2006
سه شنبه 30 آبان 1391, 14:22 عصر
با سلام :
1-ابتدا باید دقت کنید برای اتصال به oracle 11g سیستم قوی نیاز دارید وگرنه امکان اتصال به کنسول تحت وب آن را نخواهید داشت حداقل 4 گیگ . البته بعضی مواقع در مقدارهای پایین تر هم انجام پذیر است .
2-وارد صفحه دستور (Command Prompt) شوید ، دستورات زیر را زده و نتایج را ارائه دهید :
lsnrctl start listener (نام لیسنر واقعی را به جای listener بگذارید)
emctl start dbconsole
3- در حالت عادی باید بعد از اجرای دستورات فوق کنسول تحت وب دارای سه فلش سبز رنگ گردد که بعد از آن باید بتوانید به راحتی متصل شوید . اگر نشدید بگویید تا توضیح دهم چه کار کنید .
با سلام و تشکر از شما رسول عزیز
موارد بالا رو انجام دادم و تصویر مربوط به دستورات و نتیجه در محیط cmd رو در قالب فایل تصویری پیوست کردم.
اینم بگم این کامپیوتری که میخوام بعوان سرور داشته باشم رم پایینی داره چون بعنوان سینگل برای یکنفر که دسترسی به شبکه نداره میخوام این کارو انجام بدم.
رسول_57
سه شنبه 30 آبان 1391, 15:03 عصر
با سلام و تشکر از شما رسول عزیز
موارد بالا رو انجام دادم و تصویر مربوط به دستورات و نتیجه در محیط cmd رو در قالب فایل تصویری پیوست کردم.
اینم بگم این کامپیوتری که میخوام بعوان سرور داشته باشم رم پایینی داره چون بعنوان سینگل برای یکنفر که دسترسی به شبکه نداره میخوام این کارو انجام بدم.
1:با این رم بعید می دانم بتوانید به کنسول آن متصل گردید (عملا امکانپذیر نیست) . بهتر است نسخه 10g را نصب کنید .
2: به Control Panel:System:Advanced:Environment Variable رفته و در قسمت System Variables گزینه new را زده و متغیری با نام ORACLE_UNQNAME و با نام مورد نظر معمولا orcl است تعریف کنید .
3:emctl start dbconsole: دستور را درست بنویسید
aria2006
پنج شنبه 02 آذر 1391, 11:42 صبح
1:با این رم بعید می دانم بتوانید به کنسول آن متصل گردید (عملا امکانپذیر نیست) . بهتر است نسخه 10g را نصب کنید .
2: به Control Panel:System:Advanced:Environment Variable رفته و در قسمت System Variables گزینه new را زده و متغیری با نام ORACLE_UNQNAME و با نام مورد نظر معمولا orcl است تعریف کنید .
3:emctl start dbconsole: دستور را درست بنویسید
سلام
ممنون از شما
این کارم انجام دادم و دیگه از oracle_unqname ایراد نمیگیره ولی یه خطای دیگه میده...
تصمیم گرفتم حافظه اصلی سیستم رو افزایش بدم تا بعد ببینم چی میشه.
بد نیست تصویر پیغام خطا رو هم بذارم:
95399
رسول_57
پنج شنبه 02 آذر 1391, 12:30 عصر
به نظر می رسد یکی از سرویس ها لود نشده است ؟ به Service بروید و ببینید کدام سرویس های مرتبط با اوراکل (معمولا با oracle شروع می شوند ) غیر فعال است و یا راه اندازی نشده است . تا می توانید آنها را راه اندازی کنید و البته دقت کنید oracledbconsoleabfa آخرین مورد برای راه اندازی باشد . اگر راه اندازی شد مشکل حل است در غیر این صورت Windows application event log را چک کنید و موارد مشکل دار را ذکر کنید تا با هم مشکل را حل کنیم .
SunRise
شنبه 27 مهر 1392, 12:25 عصر
با سلام برای اینکه بتوانیم با dbcontext این ارتباط رو برقرار کنیم خطای get factory رو میده
من نمی خواهم از component های devract استفاده کنم آیا راه استاندارد سراغ دارید
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.