ورود

View Full Version : می خواهم از صفر شروع کنم - یاری گری هست مرا یاری کند ؟

idea0098
یک شنبه 18 تیر 1391, 00:00 صبح
با سلام
من یکی از وبمستران با سابقه چندین ساله ور وب هستم ولی یک خط برنامه نویسی بلد نیستم ولی تا به حال تمام کار های سایت های خودم را با کمک سرچ در اینترنت انجام دادم
اگر بشه می خواهم با کمک دوستان و معلمان خوبم در این انجمن یه برنامه نویس حرفه ای بشم

من برنامه نویسی نخوندم ولی می خواهم نرم افزار های موبایل و دسکتاپ که با وب یک سری اطلاعات رد و بدل کنند طراحی کنم . یعنی اپلیکیشن دسکتاپ و موبایل بنویسم که با وب اطلاعات را سینک کنه

لطفا بگید از کجا باید برنامه نویسی را شروع کنم؟

چه زبانی باید یاد بگیرم؟
از کجا شروع کنم که هدفمند پیش بروم
در ضمن من وقت کلاس رفتن ندارم و شب ها باید بشینم و کار کنم .
اگر کسی می تونه دست من را بگیره لطفا این کارو بکنه و مطمئن باشه من جبران می کنم چون ایده پرداز بسیار خوبی هستم ( البته اصلا دوست ندارم از خودم تعریف کنم ) و خیلی از دکتری نرم افزار دانشگاه شریف و بهشتی که راجب یه سری کارا صحبت می کردیم از ایده های من تعریف کردند ویکی از ایده هام سالی 6 میلیار تومان درآمد زایی داره !!

ممنون

fjm11100
شنبه 24 تیر 1391, 20:26 عصر
جز زبان مفاهیم هم خیلی مهمه. مثلا شما باید بدونی Database چیه اصلا یا فرق برنامه های کنسول و ویندوز یا وب چیه. XML و نقشی که توی برنامه نویسی داره مفهوم Resource چیه. بیت و بایت و ساختمان داده و فرق کاراکتر و کد اسکی یا مفهوم Ping یا Telnet توی شبکه یا اصلا فرق TCP و UDP و ربطش به HTTP یا FTP
البته شاید شما خیلی از اینها را بدونین در اینصورت میشه گفت خیلی جلو هستین و میتونید یک زبان مثل C# را شروع کنید.

idea0098
یک شنبه 25 تیر 1391, 11:00 صبح
اولا تشكر مي كنم به خاطر پاسخ شما
ثانيا من برخي از مفاهيم را مي دانم و برخي را نمي دانم . سوال بنده اين است كه اگر بخواهم از صفر شروع كنم مثل يك دانشجويي كه تازه به دانشگاه رفته بايد چي بخونم ؟ خود شما چي خونديد ؟ البته برخي از دروس بي فايده هستند و آنها را به بنده نگوييد . فقط برخي كه من را در راه درست هدايت كنه و براي رسيدن به اهدافم به من كمك كنه .
مرسي

fjm11100
یک شنبه 25 تیر 1391, 12:28 عصر
فکر کنم بهترین روش برای شما این است شروع کنی یک پروژه خیلی ساده یا بقول برنامه نویس ها Hello world را استارت بزنی. زبان C# خوبه که هم امروزیه هم تجاری تر و فهمش هم خیلی ساده است.
بعد سعی کن یک برنامه کنسول ایجاد کنی که مثلا یک عدد بگیره با خودش جمع کنه و در خروجی چاپ کنه. تا همین جا به خیلی از مفاهیم برخورد میکنی که شاید برای شما گنگ باشند. سعی کن تا همون مفاهیم را کامل نفهمیدی جلوتر نری.
برای سرعت بخشیدن به یادگیری بهتره از یک برنامه نویس آشنا کمک بگیری یا حتی بطور خصوصی آموزش بخواهی چون یک کامپیوتری هم برای نوشتن یک پروژه متوسط وب اگر از قبل چیزی جز مفاهیم پایه را ندونه باید 2-3 ماه وقت بزاره

samaram
یک شنبه 01 مرداد 1391, 09:29 صبح
پیشنهاد من اینه:
استارت: یه pdf یا فیلم آموزشی گام به گام بردارین و 2 فصل اولش رو بخونید.(تو همین سایت هم زیاده اما اگه خواستین میتونم راحت ترین و گویا ترینشون برا یه مبتدی رو بهتون معرفی کنم)
یه سری چیزا بخصوص در مورد متغیرها رو یادداشت کنید تا یه خلاصه ازش کنار دستتون داشته باشین. اگه برای این مرحله یک ساعت آموزش خصوصی بگیرین هم حله. حتی اینرنتی هم یه نفر می تونه کمکتون کنه. این مرحله مثل استارت می مونه.
راه افتادن: اون فصل از کتاب یا فیلم آموزشی رو بخونید که اولین برنامه رو شروع کرده. اول یه روخونی بکنید. بعدش همون کد رو سعی کنید خودتون بنویسید. گاهی دزدکی از کتاب کمک بگیرید! اگر کتابتونر و مشخص کردین من می تونم بهتون بگم کدوم فصل ها رو در هر مرحله پیگیری کنید. این مرحله مثل راه انداختن ماشین می مونه!
رانندگی!: حالا میریم سراغ باقی فصول که البته باید بدونیم چه منبعی رو انتخاب کردین تا بهتون بگم برای هر فصل چطور پیش برین.
مهارت: وقتی تاتی تاتی رانندگیتون تموم شد، وقت اونه که یه برنامه ی جون دار(و نه لزوما بزرگ و پیچیده) رو انتخاب کنید و...

راستی پیام خصوصیتون رو هم چک کنید