View Full Version : سوال: حذف XAML و جایگزینی HTML5
iradata
یک شنبه 18 تیر 1391, 05:53 صبح
سلام
می خواستم بدونم که آیا این امکان وجود داره که در ویندوز 8 ( یا در ورژن بعدی فریم ورک ) کلا XAML کنار گذاشته بشه و به جای آن HTML5 جایگزین بشه ؟؟؟
با تشکر .
homan1374
یک شنبه 18 تیر 1391, 09:27 صبح
فعلا که حذف نشده بود..
شما میتونید با زمل و یکی از زبان های دات نت برای مترو برنامه بنویسید(خودم چندتا برنامه نوشتم)
زملی که برای نوشتن برنامه های مترو استفاده میشه یکمی با زملی که الان در wpf هست فرق داره مثلا به جای trigger ها از vsm ها استفاده میکنه(عین سیلور لایت)
ولی شما میتونید با html/css/js هم برنامه هایی به سبک مترو بنویسید.
در کل بعید میدونم xaml حذف بشه...xaml کارایی فراتر از html برای برنامه نویسی ویندوز داره...
کامبیز اسدزاده
چهارشنبه 21 تیر 1391, 20:57 عصر
سوال شما مثل این میمونه که میگین توی ویندوز ویستا و 7 امکان این هستش که Windows-Form که مناسب برای محیط XP بود حذف شود!
فکر نکنم ! من خودم هم ویندوز 8 رو دارم و هم VS2012 ! تنها چیزی که تغییر میکنه اینه که در هنگام ایجاد پروژه ها گزینه ای به نام Metro Application اضافه میشه و همینطور توسعه محیط و .. برنامه.
شما در VS2010 دیدین Windows Application حذف بشه !؟ مطمئنا که ندیدید بلکه WPF Application به لیست نوع پروژه ها اضافه شده و همین حالت رو نسخه جدید رخ میدهد :)
Amir Oveisi
دوشنبه 26 تیر 1391, 02:12 صبح
با توجه به این که در نسخه VS 2012 RC پشتیبانی کامل از WPF App ها وجود داره (در حدی که Designer اش همه امکانات Blend رو داره) بسیار بعید هست که WPF کنار گذاشته بشه :)
کامبیز اسدزاده
دوشنبه 26 تیر 1391, 10:28 صبح
امکان ندارد ! شما دیدین که بعد از WPF نسخه های قبلی یعنی Windows Form حذف شوند ؟ این کار صورت نمیگیرد چون هر تکنولوژی جای خودش رو داره ! اگه WPF رو حذف کنن اونوقت باید ویندوز 7 رو هم بیکاربرد و غیرقابل توسعه اعلام کنن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.