View Full Version : یک مشکل با کامپوننت YMSGMod.OCX
سید حمید حق پرست
یک شنبه 18 تیر 1391, 08:56 صبح
سلام علیکم
دوستان بنده نزدیک به دو ماه پیش یک سورس با این کامپوننت نوشتم ولی الان به خیلی چیزها گیر میده و کلا پاک شده از ocx
مشکل :
1- YMSG1.PckInvisible اصلا نداره
2- YMSG1.PckChangeStatus هم همینطور
3- به Frm_Login.YMSG1.PckBuzz Me.Caption, Frm_Login.txt_ID.Text گیر میده (متن قرمز) البته ایو داره ولی گیر میده بهش
4- به خط قرمز YMSG1.PckAcceptAdd From, ToUser گیر میده
و خیلی مشکلهای دیگه
هنگام کمپایل گیر میده و ارور میده
10 باز از این انجمن و از انجمنهای دیگه این ocx دانلود کردم و رجستری کردم باز درست نشد
اون موقع که نوشتم exe کمپایل کرده بودم امشب اجرا کردم درست کار میکرد هم پی ام میفرستاد و هم میگرفت و فایل میگرفت و همه کاراش درست بود ولی بعد از اینکه کمپایل رو رو اون زدم اونم خراب کرد
والا دیگه موندم به خدا . دوستان لطفا کمکم کنید ممنون میشم :قلب:
یا علی (ع)
_behnam_
یک شنبه 18 تیر 1391, 13:05 عصر
سلام،
در صورت امکان سورس رو قرار بدید تا بررسی شه.
سید حمید حق پرست
سه شنبه 20 تیر 1391, 21:28 عصر
سلام علیکم
ممنون از توجهتون . مشکل از کدها نبود و از کامپوننت بود که اونو جاگذاری کردم حل شد . اینجا میزارم شاید یکی از دوستان این مشکل براشون پیش بیاد
یا علی (ع)
amirreza619
چهارشنبه 20 دی 1391, 03:59 صبح
دوستان چرا پس از مدتی ( 50-60 ) بار login و logout کردن ، دیگه وارد یاهو نمیشه ؟!؟!
امکان واسه وبکم نداره چرا ؟ :|
و آخرین ورژنشه این ؟ :( خیلی باحال بود اخه !
amirreza619
پنج شنبه 21 دی 1391, 01:29 صبح
سلام دوستان.
من یه مشکلی دارم . برنامه ای که ساختم به خوبی توی کامیپیوتر خودم اجرا میشه و کار میکنه .
ولی وقتی exe شو میدم به یه نفر دیگه + فایل YMSGMod.ocx رو هم پیوست میکنم ، این ارور رو میاره تو کامپیوترشون !!!
مشکل از کجاس ؟! چرا رو مال من کار میکنه و رو مال هیشکی دیگه کار نمیکنه ؟! چیکار باید بکنم ؟!
مرسی :گریه:
ویندوز هر دومونم 7 هست .
مال من PC مال اون Laptop !!
خیلی درگیرشم !!
98156
Failed to load control 'YMSG' from YMSGMod.OCX . your version of YMSGMod.OCX may be outdated .
Make sure your using the version of the control that was provided with your application.
آخه بابا من از همون ورژن ( توی دو تا پست قبلی دوستمون ضمیمه کردن ) استفاده میکنم ، چرا تو مال خودم اجرا میشه و مال یکی دیگه نه ؟ :گریه::گریه:
mohammadsamadi1377
پنج شنبه 21 دی 1391, 09:26 صبح
شاید رجیستر نشده
amirreza619
پنج شنبه 21 دی 1391, 10:02 صبح
ببخشید ! منظورتون اینه ؟ :
Shell "RegSvr32 /s " & App.Path & "\YMSGMod.OCX", vbNormalFocus
اگه این باشه ، نه بازم اجرا نمیشه ، اصلا فرم رو نمیاره ، میگه مشکل تو ورژن YMSGMod ات هست !! ولی چرا تو pc من بخوبی اجرا میشه ولی تو مال دیگه که همین ورژنه ، نه ... !
l4tr0d3ctism
پنج شنبه 21 دی 1391, 10:32 صبح
کامپوننت رو انتقال بده به پوشه ای که می خوای فایل رو داخل اون بزاری
بعد بیا کامپوننتی که داخل اون پوشه هست در ویبی باز کن ( باید آدرس اون پوشه در هنگام باز کردن ویژوال بیسیک باشه ) و کمپوننت قبلی که اون رو با ویبی باز کردی رو انتقال بده یک جای دیگه و وقتی هم کامپایل کردی فایل رو داخل همون پوشه کامپایل کن
--------------
اگه نشد همرو کپی کن به داخل پوشه ی پیش فرض ویژوال بیسیک و بعد کامپوننت رو اونجا کال کن و فایل Exe هم همونجا پیش فرض که ذخیره میشه
--------------
یکم آزمایش و خطا لازمه فقط نباد کامپوننتی رو داخل system32 کال کنی همین
نرو روی سیستم دیگه یا رو vMware تست کن کامپوننت هایی که داخل پوشه ی system32 و ... هست رو انتقال بده یک جا دیگه و فقط از طریق کامپوننت های داخل پوشه ی برنامه اونا رو کال کن
-----------------------
پیوست : ویژوال بیسیک هم یک دنیایی داشت :(:ناراحت:
amirreza619
پنج شنبه 21 دی 1391, 12:10 عصر
نه مشکلم این نیست که Load نمیشه، مشکلم اینه که میگه نمیدونم ورژنش فرق داره نمیخوره به برنامت :|
در حالی که از همین ورژن کامپوننت تو pc خودم با فایل exe به راحتی اجرا میشه !!!!!
واقعا کلافه شدم !
amirreza619
جمعه 22 دی 1391, 00:55 صبح
حذف کردم :|
amirreza619
جمعه 22 دی 1391, 01:45 صبح
دوستان مشکلشو پیدا کردم » باید vb6 رو کامپیوتر اونا هم نصب شده باشه :|
حالا چیکار کنم که بدون نصب وی بی اجرا شه ؟ ( خیلی ها دوس ندارن که کنار نرم افزار یه 600 مگ هم وی بی رو دانلود و با 1000 دردسر نصب کنند !! )
راستی من هیچ فایل نصبی هم واسش نساختم ( کپی ، پیست :لبخند:!! )
ممنون میشم که یه راه حل بگید ! :متفکر:
Mr'Jamshidy
جمعه 22 دی 1391, 20:47 عصر
بهترین گزینه، نرمافزار های ستاپ ساز
RegSvr32 معمولا به درستی کار خودشو انجام نمیده
و وقتی هم در حالت سایلنت اجرا میشه که دیگه اصلا معلوم نمیشه درست انجام داده با نه
amirreza619
شنبه 23 دی 1391, 00:32 صبح
بنظرتون از کدوم یکی استفاده کنم بهتره ؟!
(راستی توی این کامپوننت نمیتونم وضعیت افرادو چک کنم !! لطفا یه مثال بزارین ! )
حمید محمودی
شنبه 23 دی 1391, 01:35 صبح
بنظرتون از کدوم یکی استفاده کنم بهتره ؟!
قبلا توی پست12 بهش اشاره شد. که بهترین گزینه، استفاده از برنامه هایی هست که setup بشه باهاش ساخت, تا بتونید راحت و بدون دردسر برنامه خودتون رو به همراه تمامی فایل های مورد نیاز در سیستم مقصد نصب کنید. برنامه های زیادی برای اینکار هست؛ با هر کدوم که راحترید، کار کنید...
majid12376
سه شنبه 07 خرداد 1392, 20:22 عصر
سلام
این اکتیو ایکس YMSGMod.ocx با اکیتوایکس winsock.ocx پیاده سازی شده.
کاری هم به رجیستری نداره که رجیستر شده یا نشده.
فقط باید اکتیو ایکس winsock.ocx را در پوشه برنامه همراه با اکتیو ایکس YMSGMod.ocx برنامه قرار بدی و از این به بعد برنامه اجرا میشه.
MAHDIhp_devsq
جمعه 05 مهر 1392, 00:44 صبح
فکر کنم حق با شما باشه باید اکتیو ایکس mswinsock.ocx را کنار YMSGMod.ocx قرار بدهیم تا کار کنه در سیستم دیگه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.