ورود

View Full Version : سوال: نحوه ذخیره کردن عکس و نمونه امضا در فاکس پرو تحت داس

vosoughireza
یک شنبه 18 تیر 1391, 08:58 صبح
با سلام
من یک برنامه نویس قدیمی فاکس پرو هستم یک برنامه دارم که میخواهم نمونه امضا افراد و عکسشون را اسکن کنم ودر فایل یذب قرار دهم چطور میتونم اینکار را انجام دهم

gh_khajehzade
یک شنبه 18 تیر 1391, 09:05 صبح
يك فيلد رو اختصاص بده به مسير فايل تصويري وهر زمان كه به فايل نياز داشتي ازاون استفاده كن

MASOUD_ALIZADEH1
یک شنبه 18 تیر 1391, 11:32 صبح
باید یه viwer تحت داس هم داشته باشید که از مسیر ذخیره شده در فیلدتون تصویر رو بهتون نشون بده
من قدیما یه viwer خوب داشتم که فقط 20kb بود و بدون نیاز به کارت گرافیکی تصویر رو نشونتون میداد ولی نتونستم براتون پیداش کنم

vosoughireza
چهارشنبه 21 تیر 1391, 06:52 صبح
با تشکر از راهنمایی شما ولی اگر امکان داره بیشتر توضیح دهید و یا برای من مثالی بزنید چون متوجه نشده ام

vosoughireza
چهارشنبه 21 تیر 1391, 06:53 صبح
با تشکر از راهنمایی شما اگر برای شما امکان داره توضیح بیشتر بدید و نمونه ای را برا من ایمیل کنید.

ali_kolahdoozan
چهارشنبه 21 تیر 1391, 06:57 صبح
در ایام قدیم که بنده از foxpro استفاده میکردم ، روش من این بود . نمونه اسکن شده همه امضاء ها باید در یک Folder باشد . یک فایل EXE برای نمایش تصاویر هم باید داشته باشی . مسیر و نام فایل امضاء هر کسی باید در یک field ذخیره شده باشه . وقتی کاربر خواست ببینه باید این مسیر و اسم رو بکشی بیرون و با اون viewer نمایشش بدی یعنی عملا آن exe سبک را که پارامتر هم میگیرد call کنی . حالا شاید بخواهی امضاء را در یک field از نوع memo ذخیره کنی و بعد هر بار از روش یک فایل بسازی و بعد نمایش بدی که خوب شدنی است اون هم اینطوری دیگه folder و یک دنیا عکس نخواهی داشت

vosoughireza
چهارشنبه 21 تیر 1391, 06:59 صبح
با تشکر از راهنمایی شما ولی اگر امکان داره بیشتر توضیح دهید و یا برای من مثالی بزنید چون متوجه نشده ام اگر میتوانید یک نمونه برای من ارسال کنید

vosoughireza
چهارشنبه 21 تیر 1391, 07:02 صبح
از توضیحات شما متشکرم اگر میشود چطور میشود یک نمونه امضا را در یک فیلد ذخیره ونمایش داد اگر دستور خاصی وجود دارد و یا ابزار خواصی است لطفا توضیح دهید

gh_khajehzade
یک شنبه 25 تیر 1391, 12:55 عصر
نحوه ذخیره کردن عکس و نمونه امضا در فاکس پرو تحت داس

http://www.barnamenevis.org/showthread.php?47116-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-foxpro-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-Dos