View Full Version : مشکل با Themida Protector
RNDRND
یک شنبه 18 تیر 1391, 11:05 صبح
سلام
من پروژه ام تموم شده، فقط مونده exeم را protect کنم اما بعد از اینکه exeم را با نسخه فول تمیدا Protect میکنم و Run میکنم با خطایه
Error 2 Unable to build assembly named 'ServiceProject.exe', HRESULT == '0x8000FFFF'
مواجه میشم. فایل exeم 4MB است و بعد از Protect میشه حدود 2MB اما exeم دیگه کار نمیکنه، حالا به نظر شما من باید چیکار کنم در صورتی که قرار بوده حدود 10نسخه از اونو دیروز تحویل بدم. کمک .....
RNDRND
یک شنبه 18 تیر 1391, 12:19 عصر
یادم رفت بگم که تمیدام کرکه، البته با نسخه دمو Protect میشه اما دمو فقط روی سیستم خودم اجرا میشه، واقعا موندم، هر exeی که بهش میدم رو Protect میکنه اما دیگه اجرا نمیشه، تنظیماتش رو هم بالا پایین میکنم اما بازم اجرانمیشه که نمیشه، یعنی مشکل از تمیدای کرک شده است؟ تو فایروال هم تمیدا رو بستم و نمیتونه به سایتش وصل شه، حالا از طرفی هم میترسم اگر مشکلم بر طرف شد نکنه یک وقت روی سیستم مشتری هام به سایت سازنده وصل شه و خودشو چک کنه بزنه همه چیو ... کنه، کسی هست که تا حالا از کرک تمیدا استفاده کرده باشه، بازم کمک ...
RNDRND
یک شنبه 18 تیر 1391, 23:50 عصر
چرا کسی جواب نمیده؟ حداقل یک راهنمایی کنید باور کنید من غریبه نیستم از سال 86 اینجا عضو بودم اما الان هم UN م یادم رفته هم Passم فقط همین! اون موقعه ها سه سوت مشاوره میدادن بروبچ... 2سال رفتیم سربازی ها مردم چقدر خسیس شدن... حتما هم گیر ندادم که از تمیدا استفاده کنم اگه کسی پروتکتور خوب دیگه ای هم میشناسه معرفی/لینک/پ خ/... بده تورو خدا
arman_Delta2002
سه شنبه 20 تیر 1391, 08:26 صبح
چرا کسی جواب نمیده؟ حداقل یک راهنمایی کنید باور کنید من غریبه نیستم از سال 86 اینجا عضو بودم اما الان هم UN م یادم رفته هم Passم فقط همین! اون موقعه ها سه سوت مشاوره میدادن بروبچ... 2سال رفتیم سربازی ها مردم چقدر خسیس شدن... حتما هم گیر ندادم که از تمیدا استفاده کنم اگه کسی پروتکتور خوب دیگه ای هم میشناسه معرفی/لینک/پ خ/... بده تورو خدا
دوست عزیز مردم خسیس نشدن مجورن خسیس بشن مجورشون کردن این کاملا مشخصه که اشکال از اون برنامه پرتکت تون هست و باعث خرابی میشه شاید بتونین یک نصخه بالاتر گیر بیرارین که مشکتون رو حل کنه ولی در کل تالار ستاپ سازی مظلوم واقع شده در هفته چند تا تایپک آیا ایجاد شه که همه هم اکثرن بی جواب میمونن پس زیاد دل گیر نشین من اطلاعاتی در زمینه پرتکت ندارم که کمکتون کنم ولی در کل من کد هام رو پرتکت نیمکنم چون واسم مهم نیستن حتی تو پروژه های بزرگم مردم انقد مشغولاً که وقت دی کد کردنو این جور چیزا رو دیگه بهشون نمیدن
یه سری به اینجا بزنین شاید اشکال از ویندوز تون باشه
http://blogs.technet.com/b/fixit4me/archive/2009/01/07/fix-windows-update-error-0x8000ffff-fix-it-live.aspx
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.