ورود

View Full Version : ابتدای راه

رضا آردانه
یک شنبه 18 تیر 1391, 16:11 عصر
سلام خدمت تمامی شما عزیزان دوستان مهندسان و نخبگان .

ابتدا یادی می کنم از دوست خوبم پیام شکرابی یکی از کاربران قدیمی همین سایت که 5 سالی هست در بین ما نیست . سال 73 پیام که نوجونی با استعداد بود برنامه نویسی رو با ویژوال بیسیک شروع کرد و خیلی زود شروع به درست کردن برنامه ها و بازیهای ساده ای کرد که اون زمان منو به حیرت انداخت . یادمه که ساعت ها با هم پای کامپیوتر پنتیوم 486 پیام می نشستیم و اون همش اصرار داشت که منم برنامه نویسی یاد بگیرم تا با هم ی تیم بشیم و برنامه های بزرگی تو سرش بود . اما من بیشتر به برنامه های گرافیکی فتوشاپ و تری دی مکس علاقه داشتم و اون روزا متوجه حرفاش نمیشدم و برنامه نویسی رو فقط وقت تلف کردن میدیدم.

امروز که دارم این تاپیک رو میزنم پر از غم و غصه و اندوهم . میدونم حرفای امروز ربطی به موضوع سایت نداره .
برای پیدا کردن نشونه ای از کارای اون روزای پیام اسمش رو تو اینترنت سرچ کردم تا به این پستش رسیدم و این سایت رو دوباره بعد از سالها دیدم . انگار 20 سال به عقب برگشتم .

http://barnamenevis.org/showthread.php?3759-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%DB%8C-%D9%85%D8%AB%D9%84%D8%AB-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%87

پیام رشته نرم افزار کامپیوتر دانشگاه باراجین قزوین قبول شد و از همون ابتدا استعدادش رو به رخ اساتید می کشید تا جایی که آموزش دانشگاه براش کلاس های رفع اشگال جداگانه گذاشته بود تا بتونه به سایر دانشجوها کمک کنه . پروژه دانشگاهیش درست کردن بازی شطرنج بود که همیشه و هر دقیقه تو فکرش بود . شاید اسمشو نشنیده باشید ولی با برنامه ی مورفیت که ی رابط گرافیکی برنامه نویسی برای درست کردن بازیهای کامپیوتری با توابع دایرکت ایکس بود اون موقع کار میکرد . پیام در حال گرفتن فوق لیسانسش بود که در سال 1385 بر اثر سکته قلبی از پیش ما رفت . بعد از این همه سال که همیشه ی کششی تو وجودم به سمت برنامه نویسی حس میکردم و بعد از پیدا کردن دوباره این سایت تصمیم خودم رو گرفتم . میدونم کار سختیه . سن و سال هم مانع خوبیه برای بهانه آوردن که دیگه از ما گذشته . تمام این سالها رو با تری دی مکس تلف کردم . شاید الان ی برنامه نویس حرفه ای بودم . افسسسسسوس . ولی حالا میخوام شروع کنم و فکر میکنم که به طراحی سایت علاقه دارم .

دلیل زدن این تاپیک همین بود. که از کجا باید شروع کنم . نمیخوام از c شروع کنم پاسگال و شاید بقیه برنامه ها . میخوام برم سر اصل مطلب به قول معروف . از برنامه نویسی هیچ چی نمیدونم فقط18 سال پیش محیط جذاب ویژوال بیسیک رو دیدم و کتاب آموزش ویژوال بیسیک در 21 روز انتشارات نص اگه اشتباه نکنم فقط کتاب قطورش رو دیدم و بس ! و صحبت های پیام در مورد الگوریتم و حرفای مبهمی که چیزیش یادم نمیاد . و با کمک پیام ی برنامه با c نوشتم همون که صفحه آبی داره که میانگین معدل ی دانش آموز رو بگیره ! اینا برای میخوام بدونم برای طراحی سایت باید ابتدا از کجا شروع کرد. البته کلاس های مجتمع فنی رو هم ثبت نام کردم که هنوز شروع نشده !

دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم . ببخشید که پر حرفی کردم .

به قول امضای دوستم پیام خسته نباشی رفیق . . .

Mohsen.
یک شنبه 18 تیر 1391, 17:49 عصر
واقعا ناراحت شدم برای پیام
به نظر من چون به طراجی وبسایت علاقه داری از html و css شروع کن. بعد jquery
بعد که اینهارو یاد گرفتی برنامه نویسی وب رو شروع میکنی.

s2/mri
دوشنبه 19 تیر 1391, 10:09 صبح
روحش شاد و یادش گرامی
دوست عزیز چون با نرم افزارهای گرافیکی کار کردی برا شروع پیشنهاد میکنم با Photoshop شروع کنی
با Photoshop صفحتو طراحی کن بعد ازش خروجی HTML بگیر
کد نویسی هم همراهش بخون !!
موفق باشی

khanlo.javid
سه شنبه 20 تیر 1391, 09:32 صبح
روحش شادو یادش گرامی، ایران ما کم از این جوونا نداره پس باید به همچین جوونایی افتخار کرد.

دوست عزیز شما برای یاد گیری طراحی وب سایت باید از ابتدا با HTML مقدماتی شروع کنید، بعد وارد CSS بشید و دربارش مطالعه کنید. بعد وارد جاوا اسکریپت بشید. وقتی این سه زبان رو یاد گرفتید میتونید برید سراغ یه زبان داینامیک مثل php یا asp فرقی نمیکنه ولی پیشنهاد من به شما php هست و وقتی زبان php رو یاد گرفتید برید دنیال فناوری های جدید مثل jquery و ajax و در طول یادگیری سعی کنید همیشه واسه خودتون کد بزنید و یه وب سایت معمولی برای خودتون درست کنید و با اون پیش برید و فرقی هم نمیکنه چند بار بین راه شکست بخورید باید سعی کنید هر بار که اشتباهی میکنید از اون سر مشق بگیرید و به هیچ وجه نا امید نشید.

و کلام پایانی این که هیچ برنامه نویسی بدون تلاش و کوشش به اوج نمیرسه.

براتون آرزوی موفقیت میکنم.