ورود

View Full Version : ساخت سرچ مانند نرم افزار نور

ahrimaneahurai
یک شنبه 18 تیر 1391, 16:41 عصر
سلام
دوستان من در برنامه ای نیاز به سرچی مثل نرم افزار نور رو دارم.
در اصل شرح چیزی که می خوام به صورت زیر هست:
ستونی دارم که یک متن که طول آن بعضی وقت ها به حدود 200 صفحه هم می رسه. کلمه ای که جستجو می شود را می خوام از مثلا 10 کلمه قبل تا 10 کلمه بعد در یک گریدویو نمایش بدهم . حالا شاید در هر خط از این متن 2 بار کلمه مورد نظر وجود داشته باشد. از like هم استفاده کردم اما اگر در متن 5 بار کلمه مورد نظر موجود باشد فقط یک بار نمایش داده می شود. حالا با این توصیفات آیا می شود با sql این کار را انجام داد یا باید با سی شارپ و با کد نویسی این کار رو انجام بدم؟ با این حجم اطلاعات سرعت با کدوم بهتر هست؟ ممنون

baktash.n81@gmail.com
یک شنبه 18 تیر 1391, 17:11 عصر
اگه برنامتون به صورت Server Side اجرا می شه ... خوب اگه متن رو فقط از SQL بخونید و تو لایه برنامه پردازش کنید سریعتر هست (البته اگه سرور برنامه و SQL یکجا باشه یا مستقیم بهم متصل باشه) ... اما اگه به صورت Client Side اجرا می شه و فقط SQL روی سرور نصب می شه ... ممکنه ارسال کل متن به حافظه سیستم کاربر بسیار سنگین باشه پس بهتره اول تو SQL پردازش کنید بعد نتیجه رو بفرستید سمت کاربر ...

در حالت کلی لایه نرم افزار از لایه دیتابیس در پردازشها, مخصوصا پردازشهای متنی بهتر عمل می کنه ...

اما در خصوص راه حل به این لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?331027-جستجو-در-بین-10000000000-خط-نوشته&p=1460457#post1460457) مراجعه کنید

ahrimaneahurai
یک شنبه 18 تیر 1391, 17:17 عصر
برنامه روی sql express هست