View Full Version : سوال: یاد گیری دلفی ؟؟
ah.amir
دوشنبه 19 تیر 1391, 03:36 صبح
با سلام خدمت دوستان
من مدتی هست که برنامه نویسی با دلفی رو به کمک کتاب جعفر نژاد آغاز کردم.
قبل از آغاز مطالب زیادی درباره برنامه نویسی نمیدونستم. حالا پس از خوندن چند فصل از این کتاب دچار سر در گمی شدم. به طوری که حل تمریناتش هم از دستم بر نمیاد.
لطفا بهم بگید آیا منبع خوبی رو برای شروع یاد گیری از صفر انتخاب کردم؟؟
یا برم سراغ منبع دیگه؟؟ یا در کل چطور شروع کنم؟؟
سپاسگزارم
SayeyeZohor
دوشنبه 19 تیر 1391, 07:46 صبح
به نظر من اول دلفي رو باز كن و شروع كن به يادگيري كامپوننت ها و ... فقط با قرار دادن ان ها رو فرم و اجراي دلفي
بعد سمپل كدهاي خود دلفي رو ببين
بعد حالا با استفاده از كتابي كه داري كد بنويس
مثلا اولين كدت جمع دو تا عدد باشه و كم كم گسترشش بده:قلب:
firststep
دوشنبه 19 تیر 1391, 09:02 صبح
ببین این نیز یک راه خل بود که به شما پیشنهاد شد از طرف SAYEZOHOR
اما من تا به حال چند باری به این شکل تدریس کردم بسیار جواب داده
چون فرمودید اشنایی با برنامه نویسی ندارید عرض می کنم:
من ترجیح میدم کدهای پایه را مثل IF , FOR , WHILE ,...... را در CONSOOL تشریح کنم بعد اون را تعمیم بدم به OOP (زبان شی گرایی) و بعد برم به سراغ VCL تا مفاهیم را این شکلی خیلی بهتر متوجه می شین ...
me.enik
دوشنبه 19 تیر 1391, 15:43 عصر
سلام.
شما براتون خیلی خیلی بهتر هستش که ابتدا زبان پاسکال را یاد بگیرید. چون دلفی نیز از همین زبان استفاده میکند و در واقع شکل شی گرا پاسکال میباشد
( object-pascal ).
شما اگر بتوانید به پاسکال تسلط پیدا کنید, میتوانید به خوبی در دلفی نیز کار کنید, دلیل اصلی آن هم این است که تمام دستوراتی که در دلفی استفاده میشود, دقیقا همان دستورات پاسکال است.
کتاب برای یادگیری پاسکال هم در بازار فکر کنم بیشتر از دلفی باشد.
در مورد آقای جعفرنژاد قمی هم حرف و حدیث زیاد است, ممکن است درست باشد, یا غلط باشد, دلیل این صحبت ها هم این است که تقریبا برای تمام زبان ها, ایشون, کتاب تدریس کرده است و احتمالا آن طور که شاید و باید, به موضوع نپرداخته اند و قطعا به اندازه یک شخصی که تمام توانمندی اش را بر روی یک زبان خاص میگذراد, نمیتوانند توضیح دهند.
ولی با این حال, من قصد جسارت به آقای قمی را نداشته ام و ندارم.
با تشکر
BORHAN TEC
دوشنبه 19 تیر 1391, 16:07 عصر
به نظر من کتاب آقای جعفر نژاد زیاد خوب نیست. اگر خیلی مبتدی هستید می توانید کار را با فیلمهای آقای Nick Hodges شروع کنید که یکسری فیلم آموزشی گام به گام را در این زمینه آماده کرده اند. خود من هم یک آموزش 24 ساعته را در مورد دلفی ساخته ام که قصد دارم آنرا به زودی(احتمالاً تا 15 روز آینده) به صورت رایگان در اینترنت منتشر کنم :لبخند: ولی تا آن موقع می توانید از همان ویدئوهای آقای Nick Hodges و یا کتاب Inside Delphi 2006 استفاده کنید که واقعاً متن روانی دارد و با کمترین دانش زبان انگلیسی قابل فهم و استفاده خواهد بود.
ah.amir
دوشنبه 19 تیر 1391, 17:29 عصر
ممنون از لطفتون دوست عزیز.
چطور میتونم به این فیلمها دسترسی پیدا کنم؟
BORHAN TEC
دوشنبه 19 تیر 1391, 18:01 عصر
با تشکر از آقای مهران رسا که این ویدئوها رو در سایتشون به آدرس زیر قرار داده اند::قلب:
http://m8spy.com/?p=643
ah.amir
دوشنبه 19 تیر 1391, 18:07 عصر
سپاس گذارم از لطفتون دوست عزیز.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.