View Full Version : معیارهای برآورد هزینه یک پروژه
lady64
دوشنبه 19 تیر 1391, 13:36 عصر
سلام.معیار تعیین هزینه برای یک پروژه چه مواردی رو شامل میشه ؟
بنظرتون یک پروژه ی اتوماسیون نامه های اداری تحت وب چقدر هزینه میبره؟
کارهایی که قراره انجام بشه بعنوان مثال:
ارسال و دریافت نامه ها
ثبت وضعیت نامه ها
ایجاد سطح دسترسی برای کاربران و مدیران
ایجاد comment توسط کاربران
جستجو بر اساس وضعیت نامه ها و موضوعات
و ...
و همه ی اینها بصورت شی گرایی نوشته بشه .
دوشنبه 19 تیر 1391, 23:39 عصر
سلام . من در این زمینه تجربه ایی ندارم اما نکته ایی به نظرم رسید که گفتم خدمتتون عرض کنم . قیمت گذاری بر روی هر محصولی یه سری فاکتور ها داره ، که یکیش عرف هست . در نرم افزار یکیش پشتیبانی پروژه است که شما وقتی با کارمند سرو کار دارید ممکنه مدام تلفنتون زنگ بخوره ! و یکی هم اگر شخصی کار می کنید و پروژه هاتون کوچیک ، اینه که یه حداقل برای کار در نظر بگیرید . یعنی بگید مثلا این کار دو ماه وقت می بره ، من خوبه که ماهیانه چقدر درآمد داشته باشم ؟ و اگر این پروژه نباشه من از طریق کارهای دیگه چقدر درآمد دارم ؟ فرضا بذاریم 500 تومن ، دو ماه بشه 1 میلیون تومن . یعنی اینکار زیر 1 میلیون تومن برای شما صرف نمی کنه ، و این کف قیمت شماست ، اونوقت از کف قیمت بالاتر در نظر می گیرید مطابق عرف و ... قیمت و پیشنهاد میدید .
نکته بعدی در قیمت گذاری ، پیشنهاد و روند نکنید ، یعنی نگید 1 میلیون تومن ، بلکه بگید 980 هزار تومن ! چون این نشان دهنده یه محاسبه دقیقه و شما غیر مستقیم به سفارش دهنده گفتید که 980 یه قیمت واقعی و برآورد شده است . اما 1 میلیون تومن فقط می تونه یه پیشنهاد باشه که راه چونه زدن هم داره ...
این دو نکته می تونه در معیارهای قیمت گذاری گنجانده بشه ، اما خب پاسخ سوال بعدی تون با دوستانی که تجربه کار دارن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.