ورود

View Full Version : سوال: اشكال در جمع كل در گزارش

masoud1345
سه شنبه 20 تیر 1391, 12:14 عصر
سلام من در گزارش چند فاكتور يك جمع كل براي هر فاكتور گذاشته ام ولي موقع گزارش چند فاكتور جمع كل فاكتور اول را با جمع كل فاكتور دوم والي اخر جمع ميكند اشكال كار من در چيست من سربرگ فاكتور را در گروپ وفيلدها را در ديتال وجمع كل فاكتور را در ديتال وسامري وساير گذاشتم ولي باز هم درست نشد لطفا كمك كنيد

MASOUD_ALIZADEH1
سه شنبه 20 تیر 1391, 14:25 عصر
سلام من در گزارش چند فاكتور يك جمع كل براي هر فاكتور گذاشته ام ولي موقع گزارش چند فاكتور جمع كل فاكتور اول را با جمع كل فاكتور دوم والي اخر جمع ميكند اشكال كار من در چيست من سربرگ فاكتور را در گروپ وفيلدها را در ديتال وجمع كل فاكتور را در ديتال وسامري وساير گذاشتم ولي باز هم درست نشد لطفا كمك كنيد
بی زحمت یه عکس از طراحی گزارشت بذار ، توضیحاتت خیلی قاطی پاطیه

masoud1345
چهارشنبه 21 تیر 1391, 07:08 صبح
سلام من عكس را بلد نيستم ول دوباره مينويسم
من دوتا فاكتور دارم در فاكتور اول جمع كل مثلا100 ميباشد(فاكتور اول )
جمع كل فاكتور بعد ي 50 ميباشد(فاكتور دوم )
اشكال اين است كه جمع فاكتور دوم 150 نمايش داده ميشود يعني جمع كل فاكتور اول را با بعدي جمع ميكند

masoud1345
چهارشنبه 21 تیر 1391, 07:11 صبح
Presentation1.ppt

masoud1345
چهارشنبه 21 تیر 1391, 07:13 صبح
لطفا طريقه فرستادن عكس را اگر وقت داريد بمن اموزش بدهيد متشكرم من سعي گردم نميدانم درست است يانه

masoud1345
چهارشنبه 21 تیر 1391, 11:15 صبح
جواب را يافتم

MASOUD_ALIZADEH1
چهارشنبه 21 تیر 1391, 12:44 عصر
لطفا طريقه فرستادن عكس را اگر وقت داريد بمن اموزش بدهيد متشكرم من سعي گردم نميدانم درست است يانه

اول یه عکس از صفحه مانیتورتون با انواع نرم افزارهای موجود یا دکمه print screen صفحه کلیدتون بگیرید ، بعد به کمک ابزار (( وارد نمودن عکس )) که از ابزارهای بالای همین قسمتی که سوالتونو مینویسیده عکس رو به سوالتون اضافه کنید
موفق باشید