ورود

View Full Version : تغییر استایل ScrollBar دیتاگرید

water_lily_2012
سه شنبه 20 تیر 1391, 18:20 عصر
سلام
برای تغییر استایل ScrollBar دیتاگرید چه باید کرد؟
لطفا کامل توضیح بدهید.

یاسردرا
سه شنبه 20 تیر 1391, 19:01 عصر
<DataGrid> <DataGrid.Resources> <Style TargetType="ScrollBar"> <Setter Property="Background" Value="Red" /> </Style> </DataGrid.Resources> </DataGrid>

مهدی فرزاد
پنج شنبه 22 تیر 1391, 08:51 صبح
سلام
شما میتونید استایل کنترل ScrollView ای که درون استایل DataGrid هست رو تغییر بدید

water_lily_2012
پنج شنبه 22 تیر 1391, 18:21 عصر
سلام
خود اسکرول را می توانم تغییر استایل دهم ولی من می خواهم استایل شی لغزنده را عوض کنم(همونی که حرکت می کنه). جایی برای تغییر اون نبود.

در ضمن چگونه می توانم با کلیک روی header یک ستون نام ستون را بدست آورم .

مهدی فرزاد
پنج شنبه 22 تیر 1391, 22:29 عصر
سلام
توی همون استایل کنترل های مربوط به لغزنده هست

water_lily_2012
شنبه 24 تیر 1391, 09:21 صبح
سلام.
خواهشا یک بار مسیر دقیقش را بنویسید. چند بار رفتم نشد.

Amir Oveisi
دوشنبه 26 تیر 1391, 00:58 صبح
برای این کار باید template‌ کنترل datagrid‌ رو تغییر بدید ( که این کار رو میشه از طریق style هم انجام داد ولی اجباری به استفاده از style نیست).
اگر از expression blend استفاده می کنید کافیه که روی کنترل grid مورد نظرتون right-click کنید و Edit Template رو انتخاب کنید و مسیر مشخص شده تو عکس رو دنبال کنید. داخل datagrid‌ یک scrollviewer قرار داره که باید template اون رو تغییر بدید. داخل Scroll viewer یک scrollbar قرار داره که باید template اون رو هم تغییر بدید. داخل scrollbar یک PRAT_Track‌ وجود داره و داخل محتوای PART_Track یک Thumb وجود داره. template کنترل Thumb رو هم باید تغییر بدید. داخل Template کنترل Thumb یک Chrome‌ قرار داره. حالا میتونید این Chrome رو حذف کنید و هر Shape ای که خواستید اضافه کنید با هر رنگ و ظاهر و trigger‌هایی که میخواید.

https://ho9dga.bay.livefilestore.com/y1pSHmI6RONnloV2S2dypPbCaMPT9tfQQA86RmktFrEBo07fcJ jNvwm4Ea7TB9sjQi1AkQSdvkbpQej0rhoDoeApd-7ZMzmSo5K/scrollbar%20template.PNG?psid=1

موفق باشید