ورود

View Full Version : چطور اسچما رو توي sql server 2008 در هنگام طراحي تيبل يا بعد از آن تغيير دهم

swallow.pa
سه شنبه 20 تیر 1391, 20:46 عصر
دوستان سلام

همونطور كه مي دونيد توي طراحي تيبل هاي يك ديتابيس اسچما dbo هست حالا دوستان من يك برنامه دارم كه تيبلهاش زياده مي خوام هر اسچما رو مربوط به يك قسمت برنامه كنم مثلا حسابداري ابتداي نام تيبلهاش abc يا برنامه فاكتور اول تيبلهاش fct باشه طوري كه وقتي توي محيط Sql server abc. رو زدم فقط اسامي جدولهايي بيايد كه با abc شروع شود

ممنون

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 20 تیر 1391, 21:25 عصر
سلام.
با استفاده از Alter Schema میتوانید اینکارو بکنید.
ابتدا اسکیما رو با اسم مورد نظر ایجاد کنید.
سپس برای منتقل کردن یک جدولی که وجود داره از روش زیر استفاده کنید.

من یک Schema به نام test ایجاد میکنم.

create Schema Test;

حال میخوام جدول table1 رو از DBO به test منتقل کنم.

Alter Schema test transfer dbo.Table1

sh2007
چهارشنبه 21 تیر 1391, 06:08 صبح
آقاي صادقيان يك سوال آيا بصورت بيسيك مي شود اين كار رو انجام داد يعني مثل ساخت ويو كه هم مي شود دستورات sql رو تايپ كرد و هم مي شود table رو add و فيلد مورد نظر add شده باشد و كد خودش توليد مي شود چنين روشي براي ساخت Schema بصورت Basic وجود دارد يا نه

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 21 تیر 1391, 07:46 صبح
شما میتوانید Schema رو به صورت ویژوالی ایجاد کنید ولی برای تغییر Schema یک شی باید از روشی که عرض کردم استفاده کنید.

swallow.pa
چهارشنبه 21 تیر 1391, 19:56 عصر
ببخشيد چطور بصورت ويژوالي ايجاد كنم
ممنون

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 21 تیر 1391, 20:16 عصر
از Management Studio در قسمت databases دیتابیس مورد نظر رو باز کرده در قسمت security روی Schemas راست کلیک کرده و new schema رو میزنید.

swallow.pa
چهارشنبه 21 تیر 1391, 20:20 عصر
از توي ديتابيس سكوريتي يك اسچما ايجاد كردم به نام GAC حالا با كد Alter Schema GAC transfer dbo.Table_1

حالا اينتل اينسايت بعد از GAC كه بايد ليست تيبلها رو بياورد فعال نيست چي كار كنم

swallow.pa
چهارشنبه 21 تیر 1391, 20:33 عصر
دوستان اين لينك رو ديدم شايد بدردتون بخوره من هم دارم بررسي مي كنم
http://www.quackit.com/sql_server/sql_server_2008/tutorial/sql_server_database_schemas.cfm

farazjalili
دوشنبه 23 دی 1392, 23:58 عصر
برای کامل تر شدن بحث می گم برای تغییر schema به صورت Visual باید روی جدول right click کنید و design رو انتخاب کنید و از properties که در سمت راست هستش اون رو عوض کنید