ورود

View Full Version : جمع کردن گروه بازی سازی

Ali_M.Eghbaldar
چهارشنبه 21 تیر 1391, 14:07 عصر
با سلام
به من بعنوان مدیر عامل شرکتی، مسئولیت جمع کردن گروهی برای ساخت بازی را محول کردن
باید از کجا شروع کنم و تیم جمع کنم ؟

mohamad.zakery
دوشنبه 26 تیر 1391, 23:21 عصر
باید یک تیم کامل شامل
طراحان هنری، برنامه نویس ها ، مدیر هنری، مدیر پروژه ، نویسنده، آهنگ ساز و ...
جمع کنی

fjm11100
سه شنبه 27 تیر 1391, 12:50 عصر
اول بفرمایید توی چه پلتفرمی قراره بازی را بسازید؟ مثلا اگر با Unity3d کار کنید هم خروجی ویندوز داره هم اندروید هم IOS برای محصولات اپل برای وب هم activex داره. محیط برنامه نویسی هم به زبان C# است هم جاوا اسکریب. برای چنین ابزاری شما یک نیروی برنامه نویس C# ترجیحا وارد به این ابزار و جاوااسکریپ و یک گرافیست می خواهید. بازی دو بعدی هم میسازه.
اگر آنلاین است یا فلش که یک فلش کار میخواد با تسلط به اکشن اسکریپت یا یکی وارد به HTML5 که چون جدیده کمتر کسی خوب بلده

fjm11100
سه شنبه 27 تیر 1391, 12:51 عصر
واسه موزیک و افکتهای صوتی کار را بده بیرون به صرفه تره. اما حتما گرافیست 3d کار میخوای

pswin.pooya
چهارشنبه 28 تیر 1391, 10:34 صبح
به من بعنوان مدیر عامل شرکتی، مسئولیت جمع کردن گروهی برای ساخت بازی را محول کردن
بيخيال بازي سازي شي بهتره. نمي دونم چه شكلي به شمايي كه هنوز نمي دوني بايد چه جوري اينكار رو انجام بدي مسئوليت دادن. اونم بازي سازي كه جزء حرفه اي ترين كارهاست.

amin1softco
یک شنبه 01 مرداد 1391, 14:30 عصر
به نظر من مدیر با کارمند فنی یکمی قضیشون فرق داره که همیشه هم کامندا ازشون ناراضی هستند به قول پرسمن مدیر ها کسایی هستند که پشت یک میز می نشینند و لابلا دود سیگار برگشون دستور می دند انجامش بدید!!!!
شما هم یک آگهی استخدام بزنید بهتر به نتیجه می رسید....

barnamenevisforme
یک شنبه 01 مرداد 1391, 16:35 عصر
سلام
ابتدایی ترین و بنیادی ترین بخش برای شروع ساخت یک بازی وجود یک سناریو و منطق بازی است.
باید محتوای کافی برای ساخت بازی وجود داشته باشه تا هم انگیزه سازنده تامین بشه و هم خروجی خوبی داشته باشه.
قبل از جمع کردن یک گروه برای این کار این موضوع رو خوب مورد بررسی قرار بدید.

pswin.pooya
سه شنبه 03 مرداد 1391, 13:11 عصر
به نظر من مدیر با کارمند فنی یکمی قضیشون فرق داره که همیشه هم کامندا ازشون ناراضی هستند به قول پرسمن مدیر ها کسایی هستند که پشت یک میز می نشینند و لابلا دود سیگار برگشون دستور می دند انجامش بدید!!!!

مدیر فنی (مدیر پروژه ) باید یه آدم فنی آب دیده باشه که بدونه پروژه رو چه شکلی و توی چه بازه ای به سرانجام بروسونه. احتمالا اونی که منظور شما هست سرمایه گذار هست. نه مدیر فنی.

amin1softco
سه شنبه 03 مرداد 1391, 14:10 عصر
من یادم نمی آد مدیر فنی مسئول استخدام نیرو های جدید بود یا مدیر ارشد ولی این نقل قول از کتاب پرسمن است و منظورش مدیران ارشد می باشد.

Meantime, the cartoon people [senior managers] are drumming their fingers nervously
on their large desks. Often, they wave their fat cigars in a lordly manner and yell impatiently
through the smoke screen, “Enough. Do it!”
Many of the projects that appear in the newspapers a few years later as whopping failures
got started this way.
البته خط آخرش نوشته خیلی از پروژه هایی که چند سال بعد با شکست روبرو می شوند اینجوری شروع شدند!!!!