PDA

View Full Version : سوال: نحوه پیدا کردن نام یک دکمه یا تکست و یا هر عنصر دیگر در یک سایت؟؟

Behnam.Nikoo
چهارشنبه 21 تیر 1391, 17:12 عصر
سلام . خسته نباشین

چجوری می شه نام یک عنصر رو در قسمت " view --> source " آن سایت پیدا کرد؟؟؟؟ :متفکر:

با تشکر

Saber Mogaddas
چهارشنبه 21 تیر 1391, 22:33 عصر
سلام
توسط شناسه id و یا class اون تگ می تونید تگ مورد نظر رو پیدا کنید و برای پیدا کردن این شناسه می تونید از افزونه ff به نام firebug استفاده کنید..
موفق باشید

amir22448
پنج شنبه 22 تیر 1391, 00:03 صبح
سلام . خسته نباشین

چجوری می شه نام یک عنصر رو در قسمت " view --> source " آن سایت پیدا کرد؟؟؟؟ :متفکر:

با تشکر

شما می تونید با دکمه های ترکیبی CTRL + F استفاده کنید. اگر در سورس صفحه سرچ می کنید یک نوار در زیر صفحه ظاهر شده و در تکست باکس
هر چیزی که می خواید دنبال اون بگردید تایپ کنید روی دکمه ی Next کنید و پیدا می شه(اون کلمه ی مورد نظر سلکت می شه).اگه اون کلمه، کلمه ی مورد نظر نبود
می تونید با کلیک دوباره روی دکمه ی Next اگر کلمه ی دیگری وجود داشت که با کلمه ی تایپ شده تایپ شده برابر باشد،کلمه را سلکت
می کند.

با آرزوی موفقیت برای شما.

Behnam.Nikoo
پنج شنبه 22 تیر 1391, 17:35 عصر
مثلا یه سایتایی مثل translate.google.com که سورس درست حسابی ندارن چی؟

s2/mri
جمعه 23 تیر 1391, 10:27 صبح
من از FireFox استفاده میکنم
جایی که سورس صفحه رو بخوام روی ایتم راست کلیک میکنم و Inspect Element رو میزنم بعد در پایین صفحه روی html,style کلیک میکنم این کار هم کذ صفخه و هم استایل مربوط و میده قابلیت 3D هم هست که هم جالبه هم میتونی معماری صفخه رو ببینی
البته نسخه 11 به بالا.!