View Full Version : طراحی بانک اطلاعاتی شامل جدول های تودرتو امکان پذیر است؟
sara_aryanfar
شنبه 24 تیر 1391, 18:16 عصر
با سلام همونطور که در آرایه ها یه بحثی داریم که میگه آرایه ای از آرایه ها در مورد sql هم این قابل تعمیم هست یعنی بگیم جدولی داشته باشیم که خودش شامل چندین جدول هست؟
Felony
شنبه 24 تیر 1391, 18:22 عصر
دقیقا دنبال چی هستید ؟ میخواین چه چیزی پیاده کنید ؟ میشه با Relation ها همچین پیاده سازی رو از لحاظ منطقی داشت .
sara_aryanfar
شنبه 24 تیر 1391, 21:14 عصر
خب من حجم وسیعی رکود دارم ذخیره می کنم و در هر ذخیره سازی هم قبلش یک بار جستجو می کنم تا بدونم رکوردم تکراری هست یا نه خب حساب کنید برای هر بار ذخیره بیام بین یک میلیون داده جستجو کنم هم سرعت میاد پائین هم کلی مسئله دیگه برا همین به فکر افتادم برای هر کاربر یه جدول جدا داشته باشم که اول جدول کاربر پیدا بشه بعد بین داده های اون سرچ بشه نه همه داده ها
baktash.n81@gmail.com
یک شنبه 25 تیر 1391, 07:26 صبح
اگه هر کاربرفقط می تونه اطلاعات خودش رو ببینه و جستجو کنه ... می تونی یه فیلد به ستون های جدولتون اضافه کنید و اسم کاربر رو درون اون قرار بدید تا مجموعه جستجوتون کوچکتر بشه ...
حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 25 تیر 1391, 13:51 عصر
سلام.
شما باید ساختار جداول و نیازی که دارید رو دقیقتر بررسی کنید.
اگر حجم داده هاتون بالا باشه صرف جدا کردن جداول ، راه حل مناسبی نیست چه بسا باعث ضعف در سرعت و کندی کارتون خواهد شد.
اگر تمایل داشتید در این مورد توضیح بدید تا ساختار جداول دقیقتر بررسی بشه.
sara_aryanfar
یک شنبه 25 تیر 1391, 17:56 عصر
با تشکر از توجه شما خب من در روز تعداد زیادی بازدید از یک صفحه خاص خواهم داشت نزدید به بالای 500 هزار کاربر البته این امار مال سایر سایت ها هست و چون کد من هم در اون سایت هست در دیتابیس من هم ثبت میشه هر رکورد پس از جستجو در دیتابیس و در صورت عدم وجود درج میشه حساب کنید من برای درج هر رکورد بیام 500 هزار رکورد رو سرچ بزنم منطقی هست؟چه راه بهتری هست البته جستجو الزامیه و هیچ راه دیگری نیست ولی الان تلاش من کاهش این تعداد جستجو هست
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 26 تیر 1391, 09:52 صبح
خوب با این تفاسیر اگر بیاید هرکاربر رو جدا کنید که فکر کنم تعداد جداولتون وحشتناک میشه!!.
شما یک جدول باید برای کاربران داشته باشید و یک جدول Detail برای جزئیات کاربران.
جدول کاربران باید دارای یک PK باشه که کافیه شما فقط روی یک فیلد اون Pk جستجو انجام بدید با یک ID خاص که اینجوری اگر 10 میلیون رکورد نیز داشته باشید سرعت جستجوی شما 1 ثانیه بیشتر نخواهد بود پس توکار شما خللی ایجاد نخواهد کرد.
sara_aryanfar
دوشنبه 26 تیر 1391, 15:10 عصر
خب من دیروز بیشتر رو مسئله فکر کردم ببنید در این سیستم من می خوام کاربر اگر در سایت x روی بنر من کلیک کرده فرض کنید 1000 تا سایت دیگه هم بنر من رو گذاشته باشن دیگه اگه تو هرکدوم از سایت ها کلیک کنه حساب نشه به همین خاطر جستجو در بین همه رکوردها ظاهرا اجباری هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.