ورود

View Full Version : پیشنهاد برای سایت!!!

desatir7316
شنبه 24 تیر 1391, 23:04 عصر
سلام خدمت مسئولین محترم سایت
یه سری پیشنهاد داشتم گفتم خدمتتون عرض کنم
فکر می کنم اگه این موارد توی سایت لحاظ بشه بهتره(البته این نظر شخصی بندس)

میشه اون بالا یه لینکی اضافه بشه با عنوان مثلا "ارسال های من" مثل سایت manesht.ir که بتونیم ارسال هامونو راحت تر مدیریت کنیم؟
اگه میشه سرعت سایت یه کم بیشتر بشه ممنون می شم، همین الان رفتم توی codeproject نزدیک 50000 نفر آنلان بودن و خیلی زود سایت لود شد این در حالیه که من با gprs موبایل به اینترنت وصل می شم!!!
اگه می شه یه تغیر ظاهری هم تو سایت و نحوه پست دادن بدین
خیلی وقته که ظاهر سایت همینه
مثلا همون طوری که توی codeproject هست خیلی خوبه
توی اون codeproject ببینید وقتی کاربر می خواد به پست هاش سر بزنه به چه صورت هستن و هرکدوم رو که کلیک می کنه مثلا expand میشه و بیقیه collapse می شن یا مواردی از این قبیل

اگه میشه یه تجدید نظری توی پوسته سایت هم بشه خیلی خوب می شه

با نهایت تشکر

JaVa
یک شنبه 25 تیر 1391, 13:34 عصر
اگه میشه یه تجدید نظری توی پوسته سایت هم بشه خیلی خوب می شه

من توی این مورد پیشنهاد میدم که در تنظیمات کاربر خود کاربر بتونه پوسته سایت رو انتخاب کنه یععنی چندتا گزینه پیش فرض باشن و بعد کاربر بتونه یکی از گزینه ها رو انتخاب کنه.

با تشکر.*

desatir7316
دوشنبه 26 تیر 1391, 13:15 عصر
مسئولین محترم ؟؟؟

مهدی کرامتی
دوشنبه 26 تیر 1391, 15:39 عصر
میشه اون بالا یه لینکی اضافه بشه با عنوان مثلا "ارسال های من" مثل سایت manesht.ir که بتونیم ارسال هامونو راحت تر مدیریت کنیم؟
فعلا چنین امکانی وجود ندارد. تاپیک های مورد نظر را می توانید به لیست اشتراک هایتان اضافه کنید تا قابل پیگیری باشد.

اگه میشه سرعت سایت یه کم بیشتر بشه ممنون می شم، همین الان رفتم توی codeproject نزدیک 50000 نفر آنلان بودن و خیلی زود سایت لود شد این در حالیه که من با gprs موبایل به اینترنت وصل می شم!!!
ارتقاء سرور به یک سخت افزار قوی تر ماهی 800.000 تومان هزینه بیشتر از اکنون برای ما ایجاد میکنه که قابل تامین نیست.

اگه می شه یه تغیر ظاهری هم تو سایت و نحوه پست دادن بدین
به دلیل تغییرات زیادی که ما در سیستم اصلی وی بولتن داده ایم افزودن پوسته جدید به سایت کار بسیار مشکلی است.

aminghaderi
دوشنبه 26 تیر 1391, 21:45 عصر
ارتقاء سرور به یک سخت افزار قوی تر ماهی 800.000 تومان هزینه بیشتر از اکنون برای ما ایجاد میکنه که قابل تامین نیست.
؟؟؟؟؟
چرا اینقدر زیاد...؟!
یعنی هیچ راه دیگری ، غیر از ارتقاع سخت افزار، برای بهبود سرعت سایت وجود ندارد؟!

desatir7316
سه شنبه 27 تیر 1391, 20:50 عصر
ممنون که جواب دادید
راستی اضافه کردن یه سیستم چت شاید به اندازه اون موارد قبلی سخت نباشه
اگه چت روم باشه راحت تر میشه بحث و تبادل نظر کرد
قبول دارید که با پست دادن خیلی دیر میشه مشکل رو حل کرد
توی همین دوروز من یه تاپیک رو پیگیری کردم که جواب بدم تا مشکل یکی از هم وطن هامون حل بشه
باور کنید این آخراش دیگه کلافه شده بودم

JaVa
سه شنبه 27 تیر 1391, 20:56 عصر

پیشنهاد خیلی خوبیه ...

اگه مدیران سایت هم قبول کنن دیگه اوکی میشه.

MohammadGh2011
سه شنبه 27 تیر 1391, 22:24 عصر
سلام عليکم

ولي به نظرتون فرض کنيد چت روم رو هم راه انداختند،آيا شما بازم ميايد پست بديد؟!
اگه چت روم رو راه بندازن اينطوري ديگه کسي تاپيک ايجاد نميکنه,و بايد انجمن برنامه نويس تبديل به يه چت روم بشه.

موفق باشيد

کامروا
چهارشنبه 28 تیر 1391, 23:24 عصر
سیستم آخرین ارسال ها واقعا نیازه !

قابلیت Category هم داشته باشه و کاربر بتونه آخرین ارسال های مربوط به بخش خودش رو صفحه اول ببینه و بصورت خودکار Refresh بشه...

desatir7316
پنج شنبه 29 تیر 1391, 08:06 صبح
ولي به نظرتون فرض کنيد چت روم رو هم راه انداختند،آيا شما بازم ميايد پست بديد؟!
اگه چت روم رو راه بندازن اينطوري ديگه کسي تاپيک ايجاد نميکنه,و بايد انجمن برنامه نويس تبديل به يه چت روم بشه.

دوست عزیز آخه به نظر من اینجوری هم راحت تر می شه مشکلات برنامه نویسی رو حل کرد و هم محتوای پست ها هم بیشتر حالت آموزشی به خودشون می گیرن
تازه شخصی هم که مشکل برنامه نویسی داره اول میتونه مشکلشو توی یه تاپیک مطرح کنه تا اشخاصی که مایل به چت کردن در مورد اون مسئله هستن با هم چت کنن، بعد از این که مشکل هم حل شد راه حلش رو توی اون تاپیکی که ایجاد کردن میذارن

امین مستانی
پنج شنبه 29 تیر 1391, 13:18 عصر
سلام علیکم

آقای محسن واژدی در یک پست پیشنهاد خوبی دادن ولی انگار مدیران ندیدن
پیشنهاد ایشون این بود که برای مدیر یک تاپیک یک گزینه Resolved قرار بدن که وقتی تاپیک به جواب رسید تاپیک قفل شود .
با اینکار از پست های اسپم کم میشود و دیگر کسی برای پاسخ گویی به تاپیک به جواب رسیده وقت نخواهد گذاشت .

با تشکر
یا علی

بهزاد علی محمدزاده
پنج شنبه 29 تیر 1391, 15:35 عصر
سلام . ما یه سری سوالهای تکراری داریم که در اکثر بخش ها اینها وجود داره و بطور مداوم هم وجود خواهد داشت . مثل این که یه کتاب خوب برای ... معرفی کنید . و الان با این مساله مواجهه هستیم که یه کتاب و معرفی می کنیم ، اون تاپیک میره زیر یه مدت بعد دوباره یکی دیگه میاد میگه کتاب معرفی کنید ! ... گرچه با جستجو این مشکل حل میشه اما ظاهرا کاربران ما جستجو نمی دونن چیه ... در نتیجه باید راه دیگه ایی براش اتخاذ کنیم . و به نظر من بهترین راه اینه که در هر بخش تاپیکی رو در عنوان داشته باشیم که سوالات تکراری مثل معرفی کتاب و پاسخ داده باشه .

مثلا در تالار طراحی وب ( من البته در حال آماده کردن همچین چیزی هستم البته بهتر ) ، می تونیم همچین تاپیکی داشته باشیم : منابع برای طراحی وب ، از مبتدی تا پیشرفته

عنوان ها باید طوری انتخاب بشه که کاربر مبتدی با دیدن اون بدونه که جواب سوالش اونجاست ... اونوقت ما یه بار بریم هرچی منابع می شناسیم و اونجا معرفی کنیم . هر کس هم اشتباره کرد و اون و ندید و تاپیک زد حداقل اینه که منابع دم دسته و می تونیم لینکش و بهش بدیم ، نه اینکه بریم از تو تاپیک هایی که قبلا جواب دادیم بگردیم تا اینکه دوباره لینک ها و کتاب ها رو پیدا کنیم و بدیم به طرف !

یه تاپیک هم ایجاد کنید برای بخش عمومی ، با این عنوان که برای شروع برنامه نویسی از کجا و چه منابعی ... اونوقت پاسخ به این سوال تکراری رو یه بار اونجا بذاریم ، هر کس می تونه پاسخگو باشه برای تازه کارها و یا هر منبعی رو که می شناسه اونجا معرفی کنه که دیگه حداقل مطالب یه جا منسجم وجود داشته باشه ما بتونیم لینک بدیم ... نه اینکه خودمون هم بشینیم یه زمانی رو بذاریم برای جستجوی پاسخ های قدیمی .

البته اینها فقط یه پیشنهاد هستند و من شاید یه چیزهایی رو ندیده باشم و در نظر نگرفته باشم .