View Full Version : سوال: آپديت اتوماتيك فايل excel
sarraf
شنبه 24 تیر 1391, 23:13 عصر
با سلام
لطفا دوستان در حل اين مساله مرا ياري نمايند
دو فايل excel بنامهاي A, B داريم كه A بسته ولي B باز مي باشد در فايل A از طريق يك برنامه ديگر اطلاعاتي اكسپورت مي شود حال اگر بخواهيم كه فايل B به محض اينكه اطلاعات در فايل A اكسپورت شد آپديت شود و اطلاعات A را بخواند از چه كدي در VB excel مي توانيم استفاده كنيم
مرتضی تقدمی
شنبه 24 تیر 1391, 23:54 عصر
سلام
یک روش اینه که شما مدام یک سلول خاص از فایل A رو بخونی و با تغییرات, کارهای لازم رو انجام بدید.
موفق باشید
sarraf
یک شنبه 25 تیر 1391, 22:48 عصر
با تشكر از پاسخ شما ولي براي روش شما بنظر من فايل A بايد يكبار باز شود در صورتيكه فايل A قرار نيست باز گردد
خوشحال مي شوم راه حل شما را بدانم
مرتضی تقدمی
یک شنبه 25 تیر 1391, 23:05 عصر
بله, فایل باید باز شود. به نظر شما راه حل دیگه ای برای خواندن از فایل غیر از باز کردن اون وجود داره؟! :متفکر: چون توسط یک برنامه دیگه هم پر میشه فکر نمی کنم راه دیگه ای برای این کار وجود داشته باشه.
موفق باشید.
مهرداد صفا
سه شنبه 27 تیر 1391, 03:39 صبح
با سلام
فکر میکنم در vba اگر در رویداد Worksheet_Change مربوط به فایل a یک مقداری را در رجستری بنویسید حتی میتوانید سلول های آپدیت شده را نیز ثبت کنید. در فایل نیز کافیست مقدار مورد نظر را در رجستری چک کرده و بعد از انجام تغییرات مقدار را برگردانید.
sarraf
چهارشنبه 28 تیر 1391, 17:17 عصر
با سلام
فکر میکنم در vba اگر در رویداد Worksheet_Change مربوط به فایل a یک مقداری را در رجستری بنویسید حتی میتوانید سلول های آپدیت شده را نیز ثبت کنید. در فایل نیز کافیست مقدار مورد نظر را در رجستری چک کرده و بعد از انجام تغییرات مقدار را برگردانید.
ممنون مي شم اگه كد راه حلتان را نيز بفرماييد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.