ورود

View Full Version : گفتگو: کمک در ساخت و پیاده سازی اسکریپت مشابه اسکرول بار زیبا p30download.com

Evil-dark
یک شنبه 25 تیر 1391, 04:04 صبح
کمک در ساخت و پیاده سازی اسکریپت مشابه با سایت http://p30download.com
با لود شدن کامل این ساین. در قسمت سمت راست صفحه بخشی با نام دانلود های برگزیده یا هر نام دیگر با برگزیده در یک اسکرول بار زیبا با زمانبندی جالبی پیاده سازی شده است.
ویزگی شبیه مارکو داره. ولی این با جیکوری پیاده سازی شده و قابل کنترولتر هست.

از دوستان درخواست کمک دارم برای شبیه سازی ( کد نویسی ) این حالت نمایش تگهای UL به صورت زیبا !!!:گریه:

Evil-dark
دوشنبه 26 تیر 1391, 11:32 صبح
با سلام.
یعنی دوستان هیچ نظری در مورد تشریح یا نوع پیاده سازی این اسکریپت ندارن؟؟؟

Variable
سه شنبه 27 تیر 1391, 00:53 صبح
یعنی یک دسته پنج تایی (مثلا) از تایتل های اون لینک ها حرکت میکنه میره بالا . 5 تای بعدی میاد از زیرش میاد .. خیلی خیلی ساده
شما بدون جی کوئری هم میتونید
فقط کافیه
یک تگ دیو داشته باشید که ارتفاعش مثلا 200 پیکسل باشه
و درون این تگ یک لیست قرار بدی که مثلا با همه مقادیر لیستش . ارتفاعش از 200 پیکسل بیشتر میشه مثلا 1000 پیکسل . و درنتیجه تگ دیو هم ارتفاعش اوتوماتیک بزرگ بشه
بعد میاید تگ دیو رو با سی اس اس . خصوصیت اور فلو رو هاید میکنید. و پوزیشنش رو ابسولوت میدید.

بعد یه تابع اینتروال بنویسید با جاوااسکریپت . که مثلا در هر 1 ثانیه 1000 میلی ثانیه .

خصوصیت margin-top سی اس ا س لیست رو تغییر بده . و ازش مثلا 200 پیکسل کم کنید . منفی بشه یعنی . به ان سادگی /

Evil-dark
چهارشنبه 28 تیر 1391, 00:12 صبح
سلام. مرسی از نظرتون.
اینم جالب بود. پس با این کار میتونم هم از لینک کردن 70 ک حجم اضافه جی کوری جلو گیری کنم.
هم کد سریعی داشته باشم.
پس با این حساب دوست گرامی. باید یک تابع بنویسم که margin-top + 200 بکن هر 30 ثانیه این کارو به ارومی انجام بده. مثلا در 5 ثانیه.
میمونه 2تا دکمه خوشگل که برای بالا و پاین کردنش میمونه. :-؟
که با هر بار کلیک باید اون مقدار یا کم بشه یا اضافه بشه.
اما مشکل اینجاست که از کجا بدونم این کار تا کجا باید ادامه پیدا کنه. اخه تعدادشون داینامیکه. یعنی با کد سمت سرور تولید میشه.
شاید بتونم طولش رو حساب کنم ( یعنی به دست بیارم)
اینجوری راحتر میشه. هر وقت به انتها رسید میاد اول( یعنی margin-topمیکنه 0)
:قلب: مرسی دوست من.
کسی اگه لطف کنه کدشرو از این چارت بنویسه بسیار سپاس گذار میشم ازشون.

Variable
چهارشنبه 28 تیر 1391, 01:07 صبح
دوست من شما یه نگا به این مثال بنداز
(http://barnamenevis.org/showthread.php?351483-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF-...)

خیلی ساده میشه این کارو پیاده سازی کرد. اصلا به اینکه سمت سرور چه تعداد لینک تولید میشه ربطی نداره .
با یه کم محاسبات میشه بدستش آورد