ورود

View Full Version : سوال: نمايش يك رديف از گريد

masoud1345
یک شنبه 25 تیر 1391, 07:01 صبح
چگونه ميتوانم با كليك برروي يك از شماره فاكتور هايم در گريد ان را در ريپورت نمايش بدهم نام بانك وفيلد mojodi.dho1 لطفا دستور ان را برايم بنويسد متشكرم

javad_1349
یک شنبه 25 تیر 1391, 11:08 صبح
سلام
البته شما مشخص نکردید که آیا اطلاعات درون گرید نمایش داده می شود یا خیر اگر نمایش داده می شود مانند ذیل عمل کنید. تا حدودی درسته
در قسمت event ستون شماره فاکتور رویدار click را انتخاب کن سپس دستور
report form reportname to preview
درضمن درهمین سایت قبلا دوستان یک پیش نمایش upload کرده بودند که می تونید از اون استفاده نمایید.
موفق باشید

masoud1345
یک شنبه 25 تیر 1391, 11:57 صبح
من اين كار را در كليك تكس ستون شماره فاكتور انجام دادم ولي تمام فاكتور ها را نمايش ميدهد ببخشيد كه سوالاتم مبتدي ميباشد

MASOUD_ALIZADEH1
سه شنبه 27 تیر 1391, 18:28 عصر
من اين كار را در كليك تكس ستون شماره فاكتور انجام دادم ولي تمام فاكتور ها را نمايش ميدهد ببخشيد كه سوالاتم مبتدي ميباشد
پیشنهاد میکنم برای هر کاری توی فاکس از WAIT WINDO استفاده بکنید
درCLICK EVENT ستون مورد نظرتون کدی بنویسید که شماره فاکتور رکورد مورد نظر رو داخل یه متغیر بذاره بعد هم بلافاصله با WAIT WINDO شماره فاکتور رو نمایش بدید اگه این کار درست انجام شد شما قادر خواهید بود فقط اطلاعات همون رکورد رو به چاپگر بفرستید و براش روش های مختلفی وجود داره که حتما میدونید
فقط احتمال دارد ریپورتی که قبلا طراحی کرده اید در DATA ENVIRMENT ش جدول فاکتورهاتون باشه که در اون صورت کل فاکتورهاتون رو نمایش میده اگه جدول رو از DATA ENVIRMENT ریپورتتون حذف کنید مشکلتون حل میشه