ورود

View Full Version : سوال: افزودن محصولات فروشگاه به یه تگ

speeed
یک شنبه 25 تیر 1391, 09:03 صبح
سلام دوستان خوبین؟
من یه تمپلیت برای یه فروشگاه طراحی کردم.
یه div داره به اسم محصولات که میخوام محصولاتی که توی فروشگاه هست بره اون تو.
من هیچ فروشگاه سازی رو امتحان نکردم دوستان کسی میتونه این کار رو برام بکنه بقیه قسمت ها همشون داینامیک هستن

hamidre13
یک شنبه 25 تیر 1391, 09:11 صبح
چه فروشگاه سازی؟

speeed
یک شنبه 25 تیر 1391, 09:34 صبح
مهم نیست.
میخوام شما بهم پیشنهاد بدید و یه راهنمایی برای اون قسمت انجام بدید

mfungroup
یک شنبه 25 تیر 1391, 10:08 صبح
دوست عزیر سلام
شما میتونید یه جدول توی دیتابیستون بسازید و بعد یه cms برای افزودن کالا به جدول
بعد توی صفحه اصلی فروشگاه یه اسکریپت بذارید که تعداد کالا ها رو بشماره و به تعداد کالا ها div بسازه
که اطلاعات توی هر کدوم یه اسکریپته که اطلاعات داخل جدول رو استخراج میکنه و با یه تگ اچ تی ام ال نمایش میده
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه

hamidre13
یک شنبه 25 تیر 1391, 11:57 صبح
mfungroup جان فروشگاه آنلاین(واقعی نه دانشجویی) ساختن به این راحتی هم نیست!
speed به شما هم پیشنهاد میدم به جوملا و افزونه ویرچو مارت یه نگاه بنداز،واسه جوملا هیکا شاپ هم هست که البته باید ترجمه شه و بعلاوه ورژن بدرد بخورش پولی هست open cart رو هم تست کنی خوبه!
موفق باشی

speeed
یک شنبه 25 تیر 1391, 14:03 عصر
یعنی هیچکی قالب فروشگاه نزده.
ببنید منظورم رو متوجه شدید همه قالب استاتیک هست فقط میخوام اون محصولاتش بیاد تو یه تگ همین.یعنی اون کدی که محصولات رو قرار میده بیارمش تو div خودم

speeed
چهارشنبه 28 تیر 1391, 10:08 صبح
دوستان نظری ندارن؟

Hamid Fadaei
پنج شنبه 05 مرداد 1391, 15:45 عصر
دوستان نظری ندارن؟

دوست عزیز ، جناب hamidre13 (http://barnamenevis.org/member.php?150643-hamidre13) زحمت کشیدن پاسختونو دادن دیگه فک نکنم جای مبهمی باشه

شما دو راه داری:
1 - استفاده از یکی از سیستم های فروشگاهی مثل اپن کارت ، مارکت ساز و ... یا پلاگین های فروشگاهی سیستم های مختلف مثل جوملا یا وردپرس
2 - یا چون سایت شما استاتیکه قسمت فروشگاهشم استاتیک کار کنی و چند تا عکس از محصول + لینک به صفحه ی کلا که کاملاً غیر عاقلانست :)

موفق باشید.