PDA

View Full Version : حرفه ای: همکاری در تکمیل پرورژه مرورگر

NitroPlus
یک شنبه 25 تیر 1391, 10:49 صبح
سلام خدمت دوستان برنامه نویس
این تاپیک در واقع ادامه ی تاپیک اولین مرورگر ایرانی هست ]تقریباً اعضا کنار کشیدن و من هم تغییراتی نه چندان توش ایجاد کردم تصمیم رو بر این گرفتم که تاپیکی جدید بزنم و از اعضا دعوت کنم تا با کمک هم کار رو تموم کنیم. انشاءالله...........
دوستانی که می خوان از طریق پ.خ ایمیلشون رو بدن تا سورس براشون ارسال شه

مواردی که تا به الان قابلیت انجام رو داره:
نوار تب ساده(که باید تکمیل شه) جستجوی آدرس ها باز کردن صفحات وب رو ی کامپیوتر تمام صفحه(که خیلی کامل نیس)

اینم یه عکس از پروژه:
http://cend.net76.net/photos/6f798b844366.png

kiarashk
یک شنبه 25 تیر 1391, 14:54 عصر
سلام خدمت دوستان برنامه نویس
این تاپیک در واقع ادامه ی تاپیک اولین مرورگر ایرانی هست ]تقریباً اعضا کنار کشیدن و من هم تغییراتی نه چندان توش ایجاد کردم تصمیم رو بر این گرفتم که تاپیکی جدید بزنم و از اعضا دعوت کنم تا با کمک هم کار رو تموم کنیم. انشاءالله...........
دوستانی که می خوان از طریق پ.خ ایمیلشون رو بدن تا سورس براشون ارسال شه

مواردی که تا به الان قابلیت انجام رو داره:
نوار تب ساده(که باید تکمیل شه) جستجوی آدرس ها باز کردن صفحات وب رو ی کامپیوتر تمام صفحه(که خیلی کامل نیس)

اینم یه عکس از پروژه:
http://cend.net76.net/photos/6f798b844366.png

می شه بگین تا الان.دقیقا چه کاری انجام دادین؟ از اذر ماه تا الان می شه 7 ماه توی این مدت نسبتا طولانی چه کاری انجام دادین؟؟؟

NitroPlus
یک شنبه 25 تیر 1391, 18:23 عصر
می شه بگین تا الان.دقیقا چه کاری انجام دادین؟ از اذر ماه تا الان می شه 7 ماه توی این مدت نسبتا طولانی چه کاری انجام دادین؟؟؟
vیکم رسم شلوغ بود نشد کار خواسی انجام نشده!
ولی ظاهر رو یکم عوض کردم قابلیت لود فایل رو بهش اضاف کردم
زیاد کار نشده........
چطور؟ شما هم هستی یا نه کنار کشیدی..........؟
اگه هستی سورس نه چندان جدید:قهقهه: رو برات میل کنم

kiarashk
یک شنبه 25 تیر 1391, 22:24 عصر
vیکم رسم شلوغ بود نشد کار خواسی انجام نشده!
ولی ظاهر رو یکم عوض کردم قابلیت لود فایل رو بهش اضاف کردم
زیاد کار نشده........
چطور؟ شما هم هستی یا نه کنار کشیدی..........؟
اگه هستی سورس نه چندان جدید:قهقهه: رو برات میل کنم

خیر من کارای موفق تری دارم که ترجیح می دم وقتم رو روی اون ها بزارم و این کار هم تیم درست و حسابی می خواد که متاسفانه وجود نداره . ولی می خواستم بگم اگه واقعا می خوای کار انجام بدی بجای زدن تاپیک و ساختن پوستر و عوض کردن طراحی روی قایلیت هاش کار کن!!!

NitroPlus
دوشنبه 26 تیر 1391, 09:45 صبح
خیر من کارای موفق تری دارم که ترجیح می دم وقتم رو روی اون ها بزارم و این کار هم تیم درست و حسابی می خواد که متاسفانه وجود نداره . ولی می خواستم بگم اگه واقعا می خوای کار انجام بدی بجای زدن تاپیک و ساختن پوستر و عوض کردن طراحی روی قایلیت هاش کار کن!!!
حتماً دوست عزیز ولی به تاپیک هم سر بزن من سوالاتمو اینجا مطرح می کنم که غوشحال میشم راهنماییم کنی!
بنابر این از همین جا سوال اول رو می پرسم:
چون فرم برد لس هست یعنی بردر نداره قابلیت تغییر سایز و جابجایی فرم رو نداره برای رفع این مشکل چه کار کنم

NitroPlus
دوشنبه 26 تیر 1391, 09:52 صبح
سوال دوم چطور برای تب چطور منوی راست کلیک بزارم و هم چنین دکمه ی بستن؟
و این که read later چیه به توضیح بدین!

NitroPlus
دوشنبه 26 تیر 1391, 10:30 صبح
برای منوی راست کلیک مرورگر چکار کنیم چون می دونی که مونو پیشفرض وب کیت کامل نیس!

kazemdj
دوشنبه 26 تیر 1391, 14:25 عصر
سلام
اینجوری که من پست های شما رو خوندم
به نظر میرسه که پروژه داره به جاهای خوبی میرسه
امیدوارم منم بتونم به پروژه ی شما کمک کنم

lastgoldentiger
دوشنبه 27 شهریور 1391, 07:40 صبح
اگر تونستین فکری برای کوکی ها بکنین که بصورت custom save شه من برای بقیش خیلی میتونم کمک کنم
lastgoldentiger@yahoo.com

NitroPlus
دوشنبه 27 شهریور 1391, 10:19 صبح
فعلاً انگیزه ای برای این پروژه ندارم!:ناراحت::گریه::افسرده:

Samsam2010
دوشنبه 27 شهریور 1391, 12:27 عصر
با سلام

دوست من به جای اینکه وقت خودت رو بزاری رو این کارا بشین یه کنترل Web browser برای دات نت بنویس که چارتا برنامه نویس دعات کنن :d
مرورگر دیگه جواب نمیده خیلی به توسعه مرورگر علاقه داری برو سورس firefox رو بگیر بشین دستکاریش کن

barnamenevisforme
دوشنبه 27 شهریور 1391, 14:50 عصر
خیلی به توسعه مرورگر علاقه داری برو سورس firefox رو بگیر بشین دستکاریش کن
سلام
از کجا و چطور؟

NitroPlus
دوشنبه 27 شهریور 1391, 18:51 عصر
سلام
از کجا و چطور؟
یه جستجو بکن صد در صد به نتیجه می رسی!

m.rahim
سه شنبه 28 شهریور 1391, 16:16 عصر
سلام دوست عزیز کار شما قابل تقدیره
یه سری به ایمیلتون میزنم تا برنامه رو برام ارسال کنید
موفق باشی

NitroPlus
سه شنبه 28 شهریور 1391, 16:29 عصر
آقا جون پروژه تعطیلهههههههههه!:عصبانی::عص بانی++:
هرکی می خواد از بیس شروع کنه برای موتور پروژه هم هرکی می خواد بگه برش بفرستم(از سایت اصلی نمیشه دانلود کرد به دلیل تحریم)
ضمناً دیگه اینجا پست ندید تاپیک قفل خواهد شد
برای موتور هم پ.خ بدید براتون بفرستم

AmiRReZzZzA
سه شنبه 28 شهریور 1391, 17:17 عصر
آقا جون پروژه تعطیلهههههههههه!:عصبانی::عص بانی++:
هرکی می خواد از بیس شروع کنه برای موتور پروژه هم هرکی می خواد بگه برش بفرستم(از سایت اصلی نمیشه دانلود کرد به دلیل تحریم)
ضمناً دیگه اینجا پست ندید تاپیک قفل خواهد شد
برای موتور هم پ.خ بدید براتون بفرستم

سلام داداش برای من بفرست (گفتی انگیزه نداری) ایشالا اونم میاد با همکاری اگه دوست داری با هم شریک شیم (برنامه نویس حرفه ای نیستم ولی دوستای زایادی دارم که حرفه این)

NitroPlus
سه شنبه 28 شهریور 1391, 17:44 عصر
موتور رو چشم اما شما خواستی شروع کن اما من فعلاً بی انگیزه شدم از 90 پیگیرشم اما به خاطر بلد نبودن کار و اینکه چه طور پروژه رو پیش ببریم و نبود افراد حرفه ای دیگه ولش کردم دارم روی یه برنامه ساخت افزونه برای ورد پرس کار می کنم اگه ورد پرس کاری یا در این زمینه اطلاعات داری بیا به این تاپیک
همکاری در ایجاد و تکمیل افزونه ساز ورد پرس (http://barnamenevis.org/showthread.php?361429-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D8%B3)