View Full Version : سوال: چطوری میتونم از سیستم خودم به عنوان سرور استفاده کنم و پروژه وب سرویسم رو روی اون تعریف کنم
zgh_zgh
دوشنبه 26 تیر 1391, 20:26 عصر
باسلام
1) چطوری میتونم از سیستم خودم به عنوان سرور استفاده کنم وپروژه وب سرویسم رو روی اون تعریف کنم
2) توی اموزشتون گفته بودید باید پس از اتمام کار روی پروژه وب سرویس ان را پابلیش می کنیم برای چی این کار رو انجام میدیم؟
3 ) در قسمت Web Refernce Name میتونیم هر نام دلخواهی رو بنویسیم؟
alonemm
سه شنبه 27 تیر 1391, 14:32 عصر
باسلام:
جواب ها:
1- اگر میخواید سرور اینترنتی راه اندازی کنید که باید از IP Static استفاده کنید و اگر به صورت Local میخواید عمل کنید نیاز به این کار نیست. شما برای اینکار باید IIS Web Server رو کانفیگ کنید و یک WebSite تعریف کنید و در فضای فیزیکی ساخته شده فایل های وب سرویس رو کپی کنید.
2- وقتی شما پروژه رو پابلیش میکنید کدهای شما به زبان میانی دات نت IL یا MIL کامپایل میشه و اسمبلی هایی تولید شده با پسوند DLL در پوشه bin ذخیره میشه و CLR این کدها رو در زمان اجرا تبدیل به زبان قابل فهم برای ماشین میکند. ( در مورد نحوه کامپایل و اجرای کدهای دات نت جستجو کنید.)
3- بله.
موفق باشید.
zgh_zgh
چهارشنبه 28 تیر 1391, 00:16 صبح
ممنون از راهنماییهاتون
باسلام:
جواب ها:
1- اگر میخواید سرور اینترنتی راه اندازی کنید که باید از IP Static استفاده کنید و اگر به صورت Local میخواید عمل کنید نیاز به این کار نیست. شما برای اینکار باید IIS Web Server رو کانفیگ کنید و یک WebSite تعریف کنید و در فضای فیزیکی ساخته شده فایل های وب سرویس رو کپی کنید.
2- وقتی شما پروژه رو پابلیش میکنید کدهای شما به زبان میانی دات نت IL یا MIL کامپایل میشه و اسمبلی هایی تولید شده با پسوند DLL در پوشه bin ذخیره میشه و CLR این کدها رو در زمان اجرا تبدیل به زبان قابل فهم برای ماشین میکند. ( در مورد نحوه کامپایل و اجرای کدهای دات نت جستجو کنید.)
3- بله.
موفق باشید.
alonemm
شنبه 07 مرداد 1391, 10:39 صبح
ممنون از راهنماییهاتون
باسلام:
لطفا برای تشکر کردن از کلید تشکر استفاده کنید...!
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.