ورود

View Full Version : سوال: مشاوره در مورد برنامه های فروشگاهی - حسابداری

as987498749874
سه شنبه 27 تیر 1391, 10:55 صبح
با سلام خدمت تمامی برنامه نویسان ویژوال بیسیک

من حدود 3 سال هست وی بی 6.0 کار میکنم و حالا به فکر نوشتن یه نرم افزار حسابداری - فروشگاهی
افتادم .

اما موندم که با وی بی 6 بنویسم . چون شنیدم که در اینده و یا زمانی که برنامه تقریبا در حال تمام شدن هست
خیلی به مشکل بر خواهم خورد و همچنین چون وی بی 6 دیگه اپدیت نمیشه (خیلی قدیمیه)

میگن برنامه های سنگین را با سرعت پایین اجرا می کند

من رشتم عمران هست یعنی هیچ ربطی به این کار نداره و من هم حوصله یاد گرفتن یک زبان دیگه رو ندارم
اگه واقعا به مشکل برخواهم خورد از همین الان بی خیالش بشم

لطفا در باره این کار نظر تون را بدید

ممنون :قلب::لبخندساده:

MohammadGh2011
سه شنبه 27 تیر 1391, 14:49 عصر
سلام عليکم
اگه زبان ويژوال بيسيک رو به صورت حرفه اي بلدين و نميخواين يه زبان ديگه اي ياد بگيرين؛با همين VB6 بنويسيد،اگه برنامه رو جا به جا نکنين و ويندوزتون رو هم تا موقع نوشتن اين نرم افزار عوض نکنين و کامپوننت ها رو در کنار
برنامه داشته باشين به مشکلي بر نميخورين.

موفق باشيد

mohammadriano
جمعه 30 تیر 1391, 22:37 عصر
من حدود 3 سال هست وی بی 6.0 کار میکنم و حالا به فکر نوشتن یه نرم افزار حسابداری - فروشگاهی
افتادم . [/COLOR]
خب با این تفاسیر
به نظر من با VB.Net برنامه را بنویسید.

kitcat_m18
یک شنبه 01 مرداد 1391, 20:58 عصر
سلام دوست من
برنامه هاي حسابداري زيادي با زبان وي بي 6 نوشته شده اند.
نگران نباش من خودم پروژه هاي زيادي رو با VB6 انجام دادم و مشكلي هم وجود نداشته
موفق باشي :چشمک:

nilmil_nil
جمعه 13 مرداد 1391, 22:44 عصر
دوست عزیز به نظر من این برنامه رو با VB بنویس و تمامش که کردی کوچ کن به زبان های تحت .NET
مثل VB.NET

damanpak
دوشنبه 27 شهریور 1391, 23:23 عصر
دوست عزیز به نظر من این برنامه رو با VB بنویس و تمامش که کردی کوچ کن به زبان های تحت .NET
مثل VB.NET

دوست عزیز خوشبختانه به دلیل از یک خانواده بودن vb.net و vb6 پیشنهاد میکنم که با vb.net اینکگار رو انجام بده چون هم ظاهر برنامه ات به شدت از vb6 بهتر میشه،هم زبان vb.net زبان قدرتمندیه هم به این بهونه زبان شیرین vb.et رو هم یاد میگیری
ضمنا الان دیگه کمتر کسی سراغ برنامه نویسی با vb6 میره

sajad_boj70
سه شنبه 28 شهریور 1391, 22:48 عصر
با سلام خدمت تمامی برنامه نویسان ویژوال بیسیک

افتادم .

اما موندم که با وی بی 6 بنویسم . چون شنیدم که در اینده و یا زمانی که برنامه تقریبا در حال تمام شدن هست
خیلی به مشکل بر خواهم خورد و همچنین چون وی بی 6 دیگه اپدیت نمیشه (خیلی قدیمیه)

میگن برنامه های سنگین را با سرعت پایین اجرا می کند

من رشتم عمران هست یعنی هیچ ربطی به این کار نداره و من هم حوصله یاد گرفتن یک زبان دیگه رو ندارم
اگه واقعا به مشکل برخواهم خورد از همین الان بی خیالش بشم

لطفا در باره این کار نظر تون را بدید

ممنون :قلب::لبخندساده:

سلام.
بنده هم نزدیک 5 ساله که با vb6 برنامه مینویسم.
هر چند با C#‎ و vb.net هم کار میکنم.
این رو میخوام بگم که درسته vb6 قدیمیه ولی من برنامه های فوق العاده قشنگ و سنگینی رو دیدم که با همین vb6 نوشتن و خیلی خوب هم اجرا میشه.
اینی که میگی برنامه با مشکل برخورد میکنه یا کند کار میکنه درست نیست ، تازه vb6 اشتباهات جزئی رو نمیگیره اما تو C#‎ شما اگه یک ( ; ) نزاری اصلا نمیزاره برنامت اجرا بشه.
اگه حوصله داری دوباره از صفر بشینی C#‎ یاد بگیری خوبه واگه نه همون vb6 خیلی عالیه.
در مورد vb.net هم باید بگم درسته 90 درصد شبیه vb6 هست اما یک تفاوت های جزئی تو محیط برنامه و کدهاش وجود داره که شاید اذیت بشی.