PDA

View Full Version : سوال: فايل هاي مورد نياز كريستال ريپورت براي اجرا در سيستم مقصد؟؟

Nima_kyan
سه شنبه 27 تیر 1391, 10:57 صبح
سلام
من يه برنامه با #c نوشتم كه براي گزارش گيري از كريستال ريپورت استفاده كردم. حالا بعد از انتقال فايل اجرايي برنامه به سيستم مقصد زمان گزارش گرفتن خطا ميده كه دليلش نصب نبودن كريستال ريپورت رو اون سيستمه.
ميخوام بدونم چه فايل هايي نيازه كه رو اون سيستم نصب شه؟؟؟؟
اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم..

شاپرک
دوشنبه 02 مرداد 1391, 11:50 صبح
اين كلمه رو جستجو كن : Merge Module

dezbluestar
شنبه 14 مرداد 1391, 20:41 عصر
میشه بیشتر توضیح بدی ؟

alirezaahmadreza
شنبه 14 مرداد 1391, 22:07 عصر
نگاه کن دوست عزیز
Merge Module فایل هایی هستند که که با نصب اونها شما دیگه نیاز نیست فایلهای برنامتو از جاهای مختلف سیستم پیدا بکنی فایلهایی که باعث اجرای برنامه روی سیستم شما میشه مثل فایلهای اجرایی کریستال و سپس اونهار رو به صورت دستی در سیستم مقصد ریجیستری بکنی تا برنامت در سیستم مقصد هم اجرا بشه این فایلها این مشکل رو حل کرده اند و تمامی فایل های مورد نیاز شما برای اجرای برنامتو در خودشون قرار دادند مثلا .net Framework تمام فایلهای که برنامه شما جهت اجرا شدن نیاز داره درون خودش قرار داده و یا ب نصب اسکیول اکسپرس دیگه نیاز به نصب کل اسکیول در سیستم کاربر نیستی و یا دیگر موتور های نرم افزار های دیگه و برای اجرای کریستال بروی سیستم مقصد شما نیاز دارید که موتور کریستال رو بروی سیستم مقصد نصب بکنی شما میتونی این موتور رو از آدرس زیر بدست بیاری :
نسخه 32 بیتی (http://dl.softgozar.com/Files/Software/SAP_Crystal_Reports_runtime_engine_for_.NET_Framew ork_4_(32-bit)_softgozar.com.exe)

نسخه 64 بیتی (http://dl.softgozar.com/Files/Software/SAP_Crystal_Reports_runtime_engine_for_.NET_Framew ork_4_(64-bit)_softgozar.com.exe)

امیدوارم که مفید واقع شده باشه توضیحاتم
موفق و پیروز و موعید باشید

mehdiglx
شنبه 21 مرداد 1391, 19:27 عصر
نگاه کن دوست عزیز
Merge Module فایل هایی هستند که که با نصب اونها شما دیگه نیاز نیست فایلهای برنامتو از جاهای مختلف سیستم پیدا بکنی فایلهایی که باعث اجرای برنامه روی سیستم شما میشه مثل فایلهای اجرایی کریستال و سپس اونهار رو به صورت دستی در سیستم مقصد ریجیستری بکنی تا برنامت در سیستم مقصد هم اجرا بشه این فایلها این مشکل رو حل کرده اند و تمامی فایل های مورد نیاز شما برای اجرای برنامتو در خودشون قرار دادند مثلا .net Framework تمام فایلهای که برنامه شما جهت اجرا شدن نیاز داره درون خودش قرار داده و یا ب نصب اسکیول اکسپرس دیگه نیاز به نصب کل اسکیول در سیستم کاربر نیستی و یا دیگر موتور های نرم افزار های دیگه و برای اجرای کریستال بروی سیستم مقصد شما نیاز دارید که موتور کریستال رو بروی سیستم مقصد نصب بکنی شما میتونی این موتور رو از آدرس زیر بدست بیاری :
نسخه 32 بیتی (http://dl.softgozar.com/Files/Software/SAP_Crystal_Reports_runtime_engine_for_.NET_Framew ork_4_(32-bit)_softgozar.com.exe)

نسخه 64 بیتی (http://dl.softgozar.com/Files/Software/SAP_Crystal_Reports_runtime_engine_for_.NET_Framew ork_4_(64-bit)_softgozar.com.exe)

امیدوارم که مفید واقع شده باشه توضیحاتم
موفق و پیروز و موعید باشید

دوست عزیز سلام

اما نسخه هایی که شما لطف کردید معرفی کردید مخصوص Visual Studio هستش و من لینک شمارو نصب کردم اما Error زیر رو دارم هنوز

91098

king0007
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 00:32 صبح
سلام دوستان کمک میخواستم
یه برنامه با vb6 نوشتم ولی نمیدونم به کدام فایلها نیاز داره برای اجرا در ضمن من میخوام توسط install maker ّراش ستاپ درست کنم میشه لطف" کمکم کنید تا همه فایلهای مورد نیازش رو پیدا کنم ؟؟؟

alimooghashang
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 22:52 عصر
منم همین مشکل رو دارم
با ویژوال استودیو 2010 و SAP_Crystal_Reports_13.0_for_Visual_Studio_2010 پروژه رو ساختم و الان میخوام Setup درست کنم براش توسط install shield منتها نمیدونم چطور این مشکل کریستال ریپورت رو حل کنم
لطفا راهنمایی کنید که روی کامپیوتر مقصد چی باید نصب بشه؟ و چطور این فایل رو داخل یک setup اضافه کنم که کاربر اون رو نصب کنه!
ممنون

پ.ن: دات نت 3.5 استفاده کردم!

CODETALA
جمعه 10 شهریور 1391, 08:38 صبح
با عرض سلام !! جواب شما دوستان :

کاش یه سرچ میزدید : قبلا خیلی بحث شده بود :
چنان چه با کریستال ریپورت 2008 کار کرده اید ویا داخل خود وی اس 2008 از کریستال ریپورت بیسیک استفاده کرده اید : باید موتورهای همین ورژن رو تهییه کنید !
به این صورت که موتورهای کریستال ریپورت تا به سرویس پک 4 نیز ارتقاع یافته اند ( لازمه این رو هم بگم : موتورهای که شما نصب میکنید : اگر فایل ستاب اگزه باشه خیلی به ظاهر کم حجم هست : ولی اگر همون اگزه به حالت ام اس ای باشه حجم بیشتر رو نشون میده !!!! :

بنابر این دنیال این عبارت ها باشید :

CRRuntime Crystal Reports 2008

و موتروهای که می تونید پیدا کنید : cr2008 تا cr2008sp4 هست !

و من تا حالا هر جا که دیدم فقط cr2008 رو معرفی می کردند و خبری از سرویس پک ها نبود !!! که ارتقا یافته ترند !!!

و اگر شما کریستال ریپورت 13 برای وی اس 2010 نصب کرده باشید : باید موتورهای که دوستان در سافت گذر لینک کرده اند استفاده کنید : !!!! ( که قدیمی تر هستن و سرویس پک ها نیز ارائه شده است )

نکته لازم به ذکر برای اجرای برنامه هاتون و گزارش ها در سیستم عامل های 64 بیتی : باید از موتورهای 64 بیتی استفاده کنید : ( CRRedist2008_x64 )

نکته آخر مرج ماژولی که گفته شده : برای اد کردن نیازمندیهای برنامه برای گزارش گیری : زمانی است که بخواهیم با ویژوال استادیو ستاب بسازید !!!

موفق باشید .

alimooghashang
جمعه 10 شهریور 1391, 08:43 صبح
من از این استفاده کردم!

http://www.rasekhoon.net/software/show-5464.aspx
الان روی کامپیوتر مقصد چه run time ی باید نصب کنم که برنامه اجرا بشه؟
در ضمن من برنامه ی خودم رو با .net 3.5 کامپایل کردم نه 4!
یعنی روی سیستم مقصد هم باید .net 4 نصب کنم؟

CODETALA
جمعه 10 شهریور 1391, 10:53 صبح
من از این استفاده کردم!
http://www.rasekhoon.net/software/show-5464.aspx
الان روی کامپیوتر مقصد چه run time ی باید نصب کنم که برنامه اجرا بشه؟
در ضمن من برنامه ی خودم رو با .net 3.5 کامپایل کردم نه 4!
یعنی روی سیستم مقصد هم باید .net 4 نصب کنم؟

CRforVS_redist_install_32bit_13_0_4

من قبلا تست کردم ! یعنی دقیقا یه سیستم مشتری دات نت 4 داشت و یکی هم 3.5 روی هر دوتاشون اجرا شدند ! و حتی اگر دات نت 4 لازم داشتی توی محصولت راهت قرارش بده ! و برای اپدیت کردن ویندوز سرویس های 2 یه سرچ بزن دست میاد ( که دوستان هم روشش رو گفتن ) :خیلی راهت هست !

موفق باشید .

alimooghashang
جمعه 10 شهریور 1391, 12:43 عصر
CRforVS_redist_install_32bit_13_0_4

من قبلا تست کردم ! یعنی دقیقا یه سیستم مشتری دات نت 4 داشت و یکی هم 3.5 روی هر دوتاشون اجرا شدند ! و حتی اگر دات نت 4 لازم داشتی توی محصولت راهت قرارش بده ! و برای اپدیت کردن ویندوز سرویس های 2 یه سرچ بزن دست میاد ( که دوستان هم روشش رو گفتن ) :خیلی راهت هست !

موفق باشید .
ممنون
پس این http://dl.softgozar.com/Files/Software/SAP_Crystal_Reports_runtime_engine_for_.NET_Framew ork_4_(32-bit)_softgozar.com.exe بدرد نمیخوره؟
این فایلی که شما گفتین لینک دانلودش رو از کجا گیر بیارم؟

CODETALA
جمعه 10 شهریور 1391, 13:20 عصر
این هم مشکلی نداره : یعنی لینک سافت گذر : CRRuntime_32bit_13_0 هست و میتونید دان کنید و استفاده کنید ! و من هم فقط ورژن جدیدترش رو قرار :

هم 32 بیتش و هم 64 بیتش رو براتون آپلود کرد !

https://rapidshare.com/files/2317767147/CRRuntime_64bit_13_0_4.msi
https://rapidshare.com/files/4048775623/CRRuntime_32bit_13_0_4.msi

در پناه حق باشید ..

alimooghashang
شنبه 11 شهریور 1391, 19:01 عصر
روی ویندوز xp sp2 این نسخه رو نصب کردم ج نداد

http://dl.softgozar.com/Files/Software/SAP_Crystal_Reports_runtime_engine_for_.NET_Framew ork_4_(32-bit)_softgozar.com.exe (http://dl.softgozar.com/Files/Software/SAP_Crystal_Reports_runtime_engine_for_.NET_Framew ork_4_%2832-bit%29_softgozar.com.exe)
ولی روی ویستا نصب کردم جواب داد
چکار باید بکنم؟
فایلی که داخل این فایل exe هست اسمش اینه CRRuntime_32bit_13_0.msi

CODETALA
شنبه 11 شهریور 1391, 22:39 عصر
با سلام :
میشه لزف کنید مشکل جواب ندادن رو دقیقا بگید :؟ و عکسی از خطا قرار بدید :؟
اگر دات نت 4 نصب کردید روی ویندوز اکس پی و اجرا گرفتید و جواب نگرفتید باید در نحوه کامپایل وتنظیمات دلیل رو جست و جو کنید :

و پیشنهاد میکنم این مورد رو هم تست بگیرید :
https://rapidshare.com/files/4048775623/CRRuntime_32bit_13_0_4.msi
شاید در سری های جدید این مورد را پشتیبانی کرده باشند !
و برای نصب دات نت 4 روی ویندوز کس پی : نصب دات نت 4 روی ویندوز سرویس پک 2 و.... را جست و جو کنید : ( روش اپدیت راهت و کم حجم و جود دارد )

یا حق

alimooghashang
یک شنبه 12 شهریور 1391, 09:33 صبح
خب اگه اینطوری باشه که فایده نداره! اکثر مشتری ها ویندوز xp sp2 دارن! جستجو کردم چیزی یافت نشد! تا اونجا که من یادمه دات نت 4 روی sp2 نصب نمیشد و ارر میداد!
برنامه ی من هم که با .net 35 کامپایل شده!

alimooghashang
یک شنبه 12 شهریور 1391, 16:14 عصر
نصب کردم نشد

اینم ارری که میده
دیتابیس رو کاملا بهش دسترسی دارم و داخلش مقادیر رو وارد میکنم و فقط موقع پرینت این ارر میده

System.ArgumentException: Absolute path information is required.
at System.Security.Util.StringExpressionSet.CreateLis tFromExpressions(String[] str, Boolean needFullPath)
at System.Security.Permissions.FileIOPermission.AddPa thList(FileIOPermissionAccess access, AccessControlActions control, String[] pathListOrig, Boolean checkForDuplicates, Boolean needFullPath, Boolean copyPathList)
at System.Security.Permissions.FileIOPermission..ctor (FileIOPermissionAccess access, String path)
at CrystalDecisions.Windows.Forms.MainReportDocument. get_ReportSource()
at CrystalDecisions.Windows.Forms.ViewerDocument.GetA vailableExportFormats()
at CrystalDecisions.Windows.Forms.PageView.CreateRepo rtDocument(String rptURI)
at CrystalDecisions.Windows.Forms.PageView.CreateNewR eportDocument(String pageName)
at CrystalDecisions.Windows.Forms.CrystalReportViewer .CreateReportSource(Object reportSource)
at CrystalDecisions.Windows.Forms.CrystalReportViewer .set_ReportSource(Object value)
at TellBookForCsharp.frm_print.InitializeComponent()

alimooghashang
یک شنبه 12 شهریور 1391, 17:51 عصر
حالبه که در ویندوز سون کار میده ولی در یه سری از ویندوز های اکس پی کار نمیده!
دات نت 4 هم نصب کردم روی ویدوز ها ولی کار نداد

CODETALA
یک شنبه 12 شهریور 1391, 18:35 عصر
سلام دوست عزیز !!!

من درست متوجه حرفهاتون نشدم : گفتید دات نت 4 نصب نمیشه کرد : و بعد گفتید نصب کردید " یعنی دات نت 4 رو روی سرویس پک 2 نصب کردید " ؟ موفق به نصب دات نت به روش های گفته شدید ؟
و من این مشکل رو نداشتم : شاید شما تحت وب تست میگرید برنامه هاتوت رو ؟!!! و برنامه در مسیر یابی مشکل داشته باشه !

من خودم هم لازم شد یه بار کار رو تریس کنم : کمی به شک و ترس افتادم : موفق به نصب ویندوز اکس پی سرویس پک 2 شدم راه هل های مورد نظر رو تست مکنم و نتیجه رو به شما هم میگم !
یا حق .

alimooghashang
دوشنبه 13 شهریور 1391, 11:37 صبح
ممنون
بله موفق شدم که دات نت 4 رو روی سرویس پک 2 نصب کنم! منتها این برنامه ی ما هنوز که هنوزه ارر میده! با این کریستال ریپورت!

CODETALA
دوشنبه 13 شهریور 1391, 19:09 عصر
سلام دوست عزیز :

ممنون
بله موفق شدم که دات نت 4 رو روی سرویس پک 2 نصب کنم! .

بسیار خوشحالم : اگر ممکنه روشتون رو لینک بدید و یا به صورت مختصر توضیج بدید تا دوستان دیگه هم استاده کنند !

منتها این برنامه ی ما هنوز که هنوزه ارر میده! با این کریستال ریپورت!
من هم ویندوز سرویس پک دو رو دانلود کردم : یه وی ام ویور هم نصب می کنم و تست میکنم : شما هم دوست من یه پروژه درست کن : برای نمایش یه گزارش ساده ! و قرار بده تا بررسی کنیم !
یا حق .

alimooghashang
دوشنبه 13 شهریور 1391, 19:12 عصر
براحتی
setup رو زدم نصب شد :لبخند:
ویندوز رو که نصب کردید از طریق ایمیل براتون فایل رو میفرستم که تستش کنید
یه احتمالی هم که خودم میدم اینه که ویندوز سیستمی که باش تست میکنم خراب باشه

CODETALA
سه شنبه 14 شهریور 1391, 20:24 عصر
با عرض سلام !
آخر تست های خود من هم تمام شد : و خیالمم راهت شد !!

آقا همه چی درست هست !!! حالا با خیال راهت می تونم بگم : که کریستال ریپورت 2011 با موتور داتنت 32 بیت : همون طوری که در تاپیک های قبلی نوشته بودم : به دات نت 4 جهت اجرای کریستال ریپورت ویوار 13 نیازی نیست !!!

خوب دوست عزیز : من یه عکس از کل اثر گذاشتم : به نظر شما در مقدار دهی و مسیر باید مشکلی داشته باشی !

برنامه نویسی در :
Microsoft Visual Studio 2010
کریستال
Crystall Report 13 VS 2010
ویندوز : اکس پی سرویس پک 2
بدون نیاز به دات نت 4
عکس رو زمیمه کردم :

92360

alimooghashang
سه شنبه 14 شهریور 1391, 21:18 عصر
لطفا ایمیلتون رو برام پخ کنید تا سورس برنامه رو براتون ارسال کنم که تست کنید!
ممنون

mozhdeh_d
شنبه 23 دی 1391, 19:31 عصر
سلام
من از ویژوال استودیو 2010 استفاده کردم و برای گزارش گیری از کریستال 13
حالا برای درست کردن ستاپ گزارشام اجرا نمیشه و fail میشه
کارهای زیر رو انجام دادم :
Runtime engine کریستال رو توی مسیر bootStrapper قرار دادم و لیست پیش نیازها SAP crystal report ... انتخاب کردم ( در زمان نصب برنامه runtime بدون هیچ مشکلی نصب میشه )
dll های crystal رو توی پوشه ی Aplication قرار دادم که توی کامپیوتر مقصد هم کپی شه .
اما همچنان همون ارور رو میده ! تنها چیزی که الان به ذهنم میرسه فقط مرج ماژول هاست که هرچقدر گشتم نتونستم پیدا کنم لینک سالمش برای دانلود رو
کسی میتونه کمکم کنه ؟
خیلی ی ی ی فوریه !! :گریه:

alimooghashang
یک شنبه 24 دی 1391, 09:45 صبح
من که از کریستال ریپورت کوچ کردم به سمت FastReport

شاپرک
یک شنبه 24 دی 1391, 15:11 عصر
سلام
من از ویژوال استودیو 2010 استفاده کردم و برای گزارش گیری از کریستال 13
حالا برای درست کردن ستاپ گزارشام اجرا نمیشه و fail میشه
کارهای زیر رو انجام دادم :
Runtime engine کریستال رو توی مسیر bootStrapper قرار دادم و لیست پیش نیازها SAP crystal report ... انتخاب کردم ( در زمان نصب برنامه runtime بدون هیچ مشکلی نصب میشه )
dll های crystal رو توی پوشه ی Aplication قرار دادم که توی کامپیوتر مقصد هم کپی شه .
اما همچنان همون ارور رو میده ! تنها چیزی که الان به ذهنم میرسه فقط مرج ماژول هاست که هرچقدر گشتم نتونستم پیدا کنم لینک سالمش برای دانلود رو
کسی میتونه کمکم کنه ؟
خیلی ی ی ی فوریه !! :گریه:

لطفا سوال تون رو در يك تاپيك مطرح كنيد نه چند جا!!!!!
http://barnamenevis.org/showthread.php?122942-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87-crystal-report-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-net-2008-.-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C

razeghaik1
دوشنبه 19 اسفند 1392, 13:46 عصر
سلام دوستان.از وقت تاپیک زیاد گذشته اما من با asp.net یه سایت نوشتم و از کریتال ریپورت هم استفاده کردم.حالا می خوام بدونم برای اینکه برای گزارش گیری مشکلی پیش نیاد باید تو سرور چیو نصب کنم تا اینکه گزارش ها صحیح اجرا بشن؟
با تشکر