ورود

View Full Version : خروج جنس در برنامه انبار داری

sajad_boj70
سه شنبه 27 تیر 1391, 18:46 عصر
با سلام خدمت همه دوستان.
بچه ها من دارم یک برنامه انبار داری مینویسم منتها با یک مشکلی برخوردم و اون هم این که در قسمت خروج
جنس از انبار با مشکل مواجه شدم.
ببینید در قسمت ورود جنس من به دو طریق اجناسم رو وارد انبار میکنم که اون قسمت رو نوشتم و مشکلی نیست .
حالا وقتی میخوام اجناس رو از انبار خارج کنم نمیدونم این کار رو چه جوری انجام بدم.
که مثلا از یک قلم جنس اگه 100 عدد داریم وقتی 40 تا خارج شد برنامه 40 عدد از اون جنس رو از انبارمون کم کنه و 60 تای باقی مونده رو نشون بده
بچه ها من کل برنامه رو براتون میزارم اگه لطف کنید یک نگاهی بندازید و قسمت خروج جنس از انبار رو برام تو خود برنامه توضیح یا انجام بدید ممنون میشم.
.توضیح اینکه در قسمت خروج جنس در بالای صفحه کاربر ، تاریخ و شمار فاکتور و تحویل دهنده و تحویل گیرنده کالا رو مشخص میکنه و در دیتا گرید هم اون کالای رو که میخواد انتخاب کنه و اون مقداری که باید خارج بشه رو مشخص کنه و اقلام از انبار خارج بشه و فاکتور هم صادر بشه.
که همین رو نمیدونم89884

saeedharati
چهارشنبه 28 تیر 1391, 13:25 عصر
سلام ، به نظر من شما بايد از قبض ورود و خروج استفاده كني ، بطور مثال يك فرم طراحي كني با گزينه هاي ( شماره قبض / كد كالا يا ليست كالا به صورت قفل شده كه كاربر فقط قدرت انتخاب داشته باشه / مقدار خروجي / و يك ليست يا ديتاگريد با يك جدول تو بانك / و يك دكمه ) يك نمونه تصوير گذاشتم نگاه كن :
89925
بعد كاربر كه كالا را انتخاب كرد و مقدار خروجي را نوشته روي گزينه اضافه نمودن كليك ميكنه به ليست پايين اضافه ميشه و تو كداي اضافه كردن مي بايست مقدار مربوطه را از كالا مورد نظر با كم كنه مثل كد زير :

Adodc1.Recordset.Fields("mojodi") = Val(Adodc1.Recordset.Fields("mojodi")) - Val(Text1.Text)
با كد بالا از موجودي كم ميشه و با كد زير از مبلغ كل كم ميشه :

Adodc1.Recordset.Fields("fei_kol") = Val(Adodc1.Recordset.Fields("mojodi")) * Val(Adodc1.Recordset.Fields("fei"))

بعد كه محاسبات تموم شد ديگه گزينه هاي چاپ قبض يا بستن قبض رو اعمال مي كني اگه مشكل داشتي بگو كه همين صفحه رو كامل كدشو بذارم برات

sajad_boj70
سه شنبه 03 مرداد 1391, 09:33 صبح
ممنون از راهنماییت.
لطف کردی