PDA

View Full Version : سوال: تغییر IP اتصال به اینترنت



aradrobo
چهارشنبه 28 تیر 1391, 09:55 صبح
سلام . من چگونه می توانم آی پی اتصال به اینترت را تغییر دهم ؟
می خواهم پس از تغییر آی پی ، به وسیله سایت هایی که آی پی را نمایش می دهند ، آیپی من تغییر کرده باشه و نه اینکه هر دفعه همون آی پی قدیم رو نشون بده

aradrobo
چهارشنبه 28 تیر 1391, 19:28 عصر
من مطمئن هستم در اینجا افرادی هستند که می توانند به من کمک نمایند . ولی نمی دانم که چرا مرا راهنمایی نمی نمایند ؟ من الان نزدیک به 2 سال هست که دنبال این آموزش هستم ولی هیچ چیزی پیدا نکردم . من در خیلی از برنامه ها دیدم که می توانند آی پی اتصال به نت رو عوض نمایند . لطفاً راهنمایی کنید چگونه امکان پذیر می باشد ؟

Farshid007
چهارشنبه 28 تیر 1391, 19:30 عصر
دوست عزیز
اگه قرار باشه با دو خط کد سی شارپ ای پی عوض بشه که
این همه دغ دغه ی وی پی ان یا ساکس رو نداشتیم که

aradrobo
چهارشنبه 28 تیر 1391, 20:03 عصر
من به فکر وی پی ان و ساکس نیستم . بعضی سایت ها هستند که اگر باهاشون زیاد کار بکنی تورو می ندازن بیرون . می خواهم تغییر آی پی دهم که بیرون انداخته نشوم . در ضمن . کارکرد وی پی ان و ساکس با تغییر آی پی خیلی متفاوته .

mohammadhosin
چهارشنبه 28 تیر 1391, 20:38 عصر
در کل اگه از ADSL استفاده میکنید بستگی به طرف سرویس دهندتون داره
که آیپیتون از نوع ثابت باشه یا دینامیک ؛ که اگه از نوع دینامیک باشه شما میتونید سیستم ویندوز رو رو حالت بریدج(همون حالتی که از طریق ویندوز یه کانکشن میسازی و وارد اینترنت میشی) بزارید
بعد با یه برنامه تغییر مک کامپیوتر (Mac chenge ) یه مک دلخواه بزاری و بعد به اینترنت کانکت بشی
بعد میبینی که ای پیتون تغییر کرده

aradrobo
چهارشنبه 28 تیر 1391, 22:55 عصر
در کل اگه از ADSL استفاده میکنید بستگی به طرف سرویس دهندتون داره
که آیپیتون از نوع ثابت باشه یا دینامیک ؛ که اگه از نوع دینامیک باشه شما میتونید سیستم ویندوز رو رو حالت بریدج(همون حالتی که از طریق ویندوز یه کانکشن میسازی و وارد اینترنت میشی) بزارید
بعد با یه برنامه تغییر مک کامپیوتر (Mac chenge ) یه مک دلخواه بزاری و بعد به اینترنت کانکت بشی
بعد میبینی که ای پیتون تغییر کرده

ip سیستم من ثابت نیست . یعنی اگر موذم adsl رو خاموش روشن کنم . آیپی تغییر می کند . حال من چون با وایر لس کانکت می شوم اصلاً کانکشنی نمی سازم . لطفاً راهنمایی کنید در مورد چیزی که گفتید

mohammadhosin
چهارشنبه 28 تیر 1391, 23:19 عصر
ببینید
با خاموش و روشن کردن مودم فقط گه گاهی تغیر آی پی میشه
ولی با تغییر مک و کانکشن ساختن از تو ویندوز دیگه حتما آی پی تغییر میکنه
یه سرچ بزنی تو گوگل برنانه هایی که مک رو تغییر میدن زیادن

mohammadhosin
چهارشنبه 28 تیر 1391, 23:28 عصر
اگه با کانکشن ساختن تو ویندوز نتونستی به اینترنت وصل بشی
یه تماس با پشتیبانی شرکت سرویس دهندتون بگیر و بگو که میخوام از تو ویندوز کانکت بشم باید چکار کنم
که معمولا خودشون راه نمایی کامل رو میکنند
ولی نگو که می خوام برای تغییر ای پی این کار رو بکنی

mohammadhosin
چهارشنبه 28 تیر 1391, 23:29 عصر
اگه با کانکشن ساختن تو ویندوز نتونستی به اینترنت وصل بشی
یه تماس با پشتیبانی شرکت سرویس دهندتون بگیر و بگو که میخوام از تو ویندوز کانکت بشم باید چکار کنم
که معمولا خودشون راه نمایی کامل رو میکنند
ولی نگو که می خوام برای تغییر ای پی این کار رو بکنی

aradrobo
پنج شنبه 29 تیر 1391, 01:10 صبح
اگه با کانکشن ساختن تو ویندوز نتونستی به اینترنت وصل بشی
یه تماس با پشتیبانی شرکت سرویس دهندتون بگیر و بگو که میخوام از تو ویندوز کانکت بشم باید چکار کنم
که معمولا خودشون راه نمایی کامل رو میکنند
ولی نگو که می خوام برای تغییر ای پی این کار رو بکنی

شما نمی دونین چجوری بسازم ؟ من از شاتل استفاده می کنم

ehsan7007
پنج شنبه 29 تیر 1391, 09:13 صبح
ویندوز شما چیه؟

ehsan7007
پنج شنبه 29 تیر 1391, 09:17 صبح
اگر sevsn هست از توی networking and sharing cente گزینه ی set up a new connection or network رو بزنید.
سپس مراحل را تا اخر دنبال کنید تا در مرحله ی اخر یوزرنیم و پسورد تون رو وارد کنید.

aradrobo
پنج شنبه 29 تیر 1391, 11:31 صبح
اگر sevsn هست از توی networking and sharing cente گزینه ی set up a new connection or network رو بزنید.
سپس مراحل را تا اخر دنبال کنید تا در مرحله ی اخر یوزرنیم و پسورد تون رو وارد کنید.

ویندوز من سون هست !
آموزش تصویری ندارید ؟

aradrobo
پنج شنبه 29 تیر 1391, 11:33 صبح
ویندوز من سون هست !
آموزش تصویری ندارید ؟

من از مودم adsl که دارای وایر لس هست استفاده می کنم .

mohammadhosin
پنج شنبه 29 تیر 1391, 19:08 عصر
دوست عزیز
فکر کنم یه سرچ کوچیک بزنید تو اینترنت دیگه راحت بتونی کانکشن ساختن برای اینترنت رو پیدا کنی
ربطی به مودم هم ندارد
فقط یه مشکل کوچیک هست که ویندوز سون برای تغییر مک یه مقدار محدودیت قائل میشه(برای تغییر مک وایرلس) که اونم میتونی از ویندوز XP استفاده کنی
حالا یه سوال مگه تغییر آی پی رو برای چی میخوای(شما که فکر نکنم از آقایون هکر باشید)

hamid_hr
پنج شنبه 29 تیر 1391, 20:20 عصر
برا ساختن بریج اول باید تنظیمات مودمو عوض کنمی که با وایرلس امکانش فک کنم نباشه

aradrobo
یک شنبه 01 مرداد 1391, 14:24 عصر
اصلاً چه ربطی به کانکشن داره . من فقط می خواهم آی پی رو تغییر بدهم همین . لطفاً راهنمایی کنید . یا مثلا بشود کاری کرد که مودم خاموش و روشن شود

Esmail Solhkhah
دوشنبه 02 مرداد 1391, 01:31 صبح
سلام . من چگونه می توانم آی پی اتصال به اینترت را تغییر دهم ؟ تا جایی که سوادمون قد میده اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?284166-%D8%AA%D8%B9%D9%88%DB%8C%D8%B6-IP%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87) یه چیزایی نوشتیم.



بعضی سایت ها هستند که اگر باهاشون زیاد کار بکنی تورو می ندازن بیرون . می خواهم تغییر آی پی دهم که بیرون انداخته نشومخب خوش تیپ نکن اون کاری رو که شما رو بندازن بیرون (مزاح کردم ناراحت نشید)

البته بنده وب کار نیستم ولی ببینید اون سایت تو سیستم شما چیزی ست نمیکنه که بعدا ازش استفاده کنه ؟
با مک نمیتونن شما رو ردیابی کنن چون مک شما بدست اونا نمیرسه این مک روتر n-1 هست که بدست اونا میرسه ،مک تو اینترنت تو ارسال و دریافت فریمها n بار تغییر میکنه ، این IP فرستنده و گیرنده هست که تو کل داستان ثابته.

موفق باشید.

aradrobo
دوشنبه 02 مرداد 1391, 14:43 عصر
تا جایی که سوادمون قد میده اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?284166-%D8%AA%D8%B9%D9%88%DB%8C%D8%B6-IP%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87) یه چیزایی نوشتیم.

خب خوش تیپ نکن اون کاری رو که شما رو بندازن بیرون (مزاح کردم ناراحت نشید)

البته بنده وب کار نیستم ولی ببینید اون سایت تو سیستم شما چیزی ست نمیکنه که بعدا ازش استفاده کنه ؟
با مک نمیتونن شما رو ردیابی کنن چون مک شما بدست اونا نمیرسه این مک روتر n-1 هست که بدست اونا میرسه ،مک تو اینترنت تو ارسال و دریافت فریمها n بار تغییر میکنه ، این IP فرستنده و گیرنده هست که تو کل داستان ثابته.

موفق باشید.

موفق نشدم که برنامه ای دریافت کردم . فقط یک پست مشابه بود که جوابی وجود نداشت

Esmail Solhkhah
دوشنبه 02 مرداد 1391, 16:46 عصر
موفق نشدم که برنامه ای دریافت کردم .مگه قراره برنامه ای دریافت کنید ؟


فقط یک پست مشابه بود که جوابی وجود نداشت
تو پست 7 کلی تمرین تایپ کردیم حالا اگه به نظر شما این به معنای (جوابی وجود نداشت) هست پس باید بگم : شرمنده سوادمون تا همین حد بود، بیشتر از این بلد نبودیم.

aradrobo
دوشنبه 02 مرداد 1391, 18:50 عصر
مگه قراره برنامه ای دریافت کنید ؟


تو پست 7 کلی تمرین تایپ کردیم حالا اگه به نظر شما این به معنای (جوابی وجود نداشت) هست پس باید بگم : شرمنده سوادمون تا همین حد بود، بیشتر از این بلد نبودیم.

ساویر جان ، منظورم این نیست که شما چیزی بلد نیستید ، منظورم اینه که یه کدی بدین بزنم و کار کنه . نمی خوام دلیل علمیش رو بدونم . ممنونم

Esmail Solhkhah
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 23:44 عصر
ساویر جان ، منظورم این نیست که شما چیزی بلد نیستید ، منظورم اینه که یه کدی بدین بزنم و کار کنه . نمی خوام دلیل علمیش رو بدونم . ممنونم

ساویر به قربونت ، وقتی اولین روتر فریمهای شما رو بلوک میکنه ساویر بیچاره چه کدی بده که شما بزنید کار کنه ؟؟؟

حالا اگه شما راهکار دیگه ای پیدا کردید ممنون میشم اینجا بذارید تا همه استفاده کنیم.

موفق باشید.

aradrobo
شنبه 14 مرداد 1391, 17:20 عصر
لطفاً اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد ، ما و دوستان ما را راهنمایی کنند . با تشکر

the king
شنبه 14 مرداد 1391, 23:33 عصر
لطفاً اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد ، ما و دوستان ما را راهنمایی کنند . با تشکر

این ابزار کوچیک AutoProxy رو من به درخواست یکی از دوستان عزیزم ساخته بودم : AutoProxy11.rar (http://alisaeid.persiangig.com/other/AutoProxy11.rar)
اینترنت مملو از سایت هایی است که Proxy رایگان از نوع anonymous پیدا کرده و لیست می کنند. خاصیت شون در اینه که IP اصلی شما
رو از مشخصات هدر ارسالی حذف می کنند، میزبان متوجه میشه که شما از پروکسی استفاده کرده اید اما به هر حال IP تون و مشخصات جغرافیایی و
کشور عوض شده. نرم افزاری که نوشته بودم رو اجرا می کنید، مشخصات یکسری پروکسی رو بهش می دهید و اون بصورت خودکار یا به درخواست
شما پروکسی تون رو عوض می کنه، البته در Internet Explorer و سایر نرم افزار هایی که مستقیم یا غیر مستقیم از هسته Internet Explorer
یا تنظیمات پروکسی اش استفاده می کنند.

اون بخش از کد اش که شما بهش نیاز دارید که IP تون عوض بشه این متد SetProxy ئه :

private const string InternetSettings = @"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings";

[System.Runtime.InteropServices.DllImport("wininet.dll")]
public static extern bool InternetSetOption(IntPtr hInternet
, int dwOption, IntPtr lpBuffer, int dwBufferLength);
public const int INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED = 39;
public const int INTERNET_OPTION_REFRESH = 37;
public const int INTERNET_OPTION_PROXY = 38;
public const int INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY = 3;

public struct INTERNET_PROXY_INFO
{
public int dwAccessType;
public IntPtr proxy;
public IntPtr proxyBypass;
};

private void SetProxy(string server, int port)
{
try
{
INTERNET_PROXY_INFO info;
info.dwAccessType = INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY;
info.proxy = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi(server
+ ":" + port.ToString());
info.proxyBypass = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi("local");
IntPtr ptr = System.Runtime.InteropServices.Marshal.AllocCoTask Mem(
System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
System.Runtime.InteropServices.Marshal.StructureTo Ptr(info, ptr, true);
InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_PROXY, ptr
, System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
Microsoft.Win32.RegistryKey reg = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey(
InternetSettings, true);
if ((server.Length > 0) && (port >= 0))
{
reg.SetValue("ProxyEnable", 1);
reg.SetValue("ProxyServer", server + ":" + port.ToString());
}
else
{
reg.SetValue("ProxyEnable", 0);
reg.SetValue("ProxyServer", "");
}
reg.Close();
InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED, IntPtr.Zero, 0);
InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_REFRESH, IntPtr.Zero, 0);
}
catch
{
}
}


هر جای کد که دیدید دو تا کاراکتر فاصله مشکوک اضافی هست و یا خطا میده اون دو کاراکتر رو حذف کنید، باگ تگ نمایش کد فروم ئه.

aradrobo
یک شنبه 15 مرداد 1391, 00:22 صبح
این ابزار کوچیک AutoProxy رو من به درخواست یکی از دوستان عزیزم ساخته بودم : AutoProxy11.rar (http://alisaeid.persiangig.com/other/AutoProxy11.rar)
اینترنت مملو از سایت هایی است که Proxy رایگان از نوع anonymous پیدا کرده و لیست می کنند. خاصیت شون در اینه که IP اصلی شما
رو از مشخصات هدر ارسالی حذف می کنند، میزبان متوجه میشه که شما از پروکسی استفاده کرده اید اما به هر حال IP تون و مشخصات جغرافیایی و
کشور عوض شده. نرم افزاری که نوشته بودم رو اجرا می کنید، مشخصات یکسری پروکسی رو بهش می دهید و اون بصورت خودکار یا به درخواست
شما پروکسی تون رو عوض می کنه، البته در Internet Explorer و سایر نرم افزار هایی که مستقیم یا غیر مستقیم از هسته Internet Explorer
یا تنظیمات پروکسی اش استفاده می کنند.

اون بخش از کد اش که شما بهش نیاز دارید که IP تون عوض بشه این متد SetProxy ئه :

private const string InternetSettings = @"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings";

[System.Runtime.InteropServices.DllImport("wininet.dll")]
public static extern bool InternetSetOption(IntPtr hInternet
, int dwOption, IntPtr lpBuffer, int dwBufferLength);
public const int INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED = 39;
public const int INTERNET_OPTION_REFRESH = 37;
public const int INTERNET_OPTION_PROXY = 38;
public const int INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY = 3;

public struct INTERNET_PROXY_INFO
{
public int dwAccessType;
public IntPtr proxy;
public IntPtr proxyBypass;
};

private void SetProxy(string server, int port)
{
try
{
INTERNET_PROXY_INFO info;
info.dwAccessType = INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY;
info.proxy = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi(server
+ ":" + port.ToString());
info.proxyBypass = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi("local");
IntPtr ptr = System.Runtime.InteropServices.Marshal.AllocCoTask Mem(
System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
System.Runtime.InteropServices.Marshal.StructureTo Ptr(info, ptr, true);
InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_PROXY, ptr
, System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
Microsoft.Win32.RegistryKey reg = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey(
InternetSettings, true);
if ((server.Length > 0) && (port >= 0))
{
reg.SetValue("ProxyEnable", 1);
reg.SetValue("ProxyServer", server + ":" + port.ToString());
}
else
{
reg.SetValue("ProxyEnable", 0);
reg.SetValue("ProxyServer", "");
}
reg.Close();
InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED, IntPtr.Zero, 0);
InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_REFRESH, IntPtr.Zero, 0);
}
catch
{
}
}


هر جای کد که دیدید دو تا کاراکتر فاصله مشکوک اضافی هست و یا خطا میده اون دو کاراکتر رو حذف کنید، باگ تگ نمایش کد فروم ئه.

ممنون . لطفاً یک توضیحی بدهید که چجوری کار می کنه و اینکه من چجوری باید ازش استفاده کنم . می خواهم وقتی روی باتن کلیک کردم آیپی تغییر کنه . لطفاً راهنمایی کنید . با تشکر

ehsan7007
یک شنبه 15 مرداد 1391, 00:38 صبح
سلام دوست عزیز.
از نظر من راه های خیلی ساده تری برای تغییر ای پی هست ، اما این که خودتون بخواهید یاد بگیرید یه چیزه دیگست!!!
حالا کدوم رو می خواهید؟


در ضمن فکر نکنم هر کسی برای شما پست زد ، شما پست اون رو نقل قول کنید ها!!
مخصو صا این چنین پست های طولانی!!

the king
یک شنبه 15 مرداد 1391, 01:37 صبح
ممنون . لطفاً یک توضیحی بدهید که چجوری کار می کنه و اینکه من چجوری باید ازش استفاده کنم . می خواهم وقتی روی باتن کلیک کردم آیپی تغییر کنه . لطفاً راهنمایی کنید . با تشکر

خیلی ساده است، دو تا پارامتر داره، خود IP و Port اش، هر جا که لازمه IP عوض بشه SetProxy رو فراخوانی کنید تا پروکسی عوض بشه، فرضا :

SetProxy("196.28.29.30", 80);

aradrobo
یک شنبه 15 مرداد 1391, 16:36 عصر
من سورسی را که بهم دادین رو وارد کردم ولی مثه اینکه نتیجه ای در بر نداشت . لطفاً فایل ضمیمه را دانلود نموده و من را راهنمایی کنید . با تشکر

aradrobo
یک شنبه 15 مرداد 1391, 16:38 عصر
سلام دوست عزیز.
از نظر من راه های خیلی ساده تری برای تغییر ای پی هست ، اما این که خودتون بخواهید یاد بگیرید یه چیزه دیگست!!!
حالا کدوم رو می خواهید؟


در ضمن فکر نکنم هر کسی برای شما پست زد ، شما پست اون رو نقل قول کنید ها!!
مخصو صا این چنین پست های طولانی!!

یک راه به من معرفی کنید تا بتوانم آی پی را تغییر دهم . البته با کد نویسی سی شارپ . نرم افزار آماده نمی خواهم . با تشکر

the king
یک شنبه 15 مرداد 1391, 17:09 عصر
من سورسی را که بهم دادین رو وارد کردم ولی مثه اینکه نتیجه ای در بر نداشت . لطفاً فایل ضمیمه را دانلود نموده و من را راهنمایی کنید . با تشکر

کد ایرادی نداره، اما این پروکسی شما وارد کردید برای شما کار می کرد که به برنامه دادیدش؟ برای من که نمی کنه.
قبل از هر چیز با یکی از این سایت هایی که IP کاربر رو اعلام می کنند چک کنید که ببینید پیش از بکار گیری و بعد از بکار گیری پروکسی، IP عوض میشه یا نه.
اینو 196.28.57.72 با پورت 80 امتحان کنید. پروکسی ها بسته به میزان ترافیک شان پایداری شون فرق می کنه، اما کلا زیاد دوام نمی آورند،
خیلی هاشون هم متعلق به کسانی است که تخصص آنچنانی ندارند و پورت های بازشان را رها کرده اند و وقتی مطلع می شوند مسدود اش می کنند.
هر چند وقت یکبار باید نمونه های جدیدش را جستجو کنید.

aradrobo
یک شنبه 15 مرداد 1391, 17:40 عصر
کد ایرادی نداره، اما این پروکسی شما وارد کردید برای شما کار می کرد که به برنامه دادیدش؟ برای من که نمی کنه.
قبل از هر چیز با یکی از این سایت هایی که IP کاربر رو اعلام می کنند چک کنید که ببینید پیش از بکار گیری و بعد از بکار گیری پروکسی، IP عوض میشه یا نه.
اینو 196.28.57.72 با پورت 80 امتحان کنید. پروکسی ها بسته به میزان ترافیک شان پایداری شون فرق می کنه، اما کلا زیاد دوام نمی آورند،
خیلی هاشون هم متعلق به کسانی است که تخصص آنچنانی ندارند و پورت های بازشان را رها کرده اند و وقتی مطلع می شوند مسدود اش می کنند.
هر چند وقت یکبار باید نمونه های جدیدش را جستجو کنید.

سلام. این آی پی هم زدم ولی بازم آیپی تغییری نکرده است . باید آی پی خاصی را وارد کنم ؟

the king
یک شنبه 15 مرداد 1391, 18:38 عصر
سلام. این آی پی هم زدم ولی بازم آیپی تغییری نکرده است . باید آی پی خاصی را وارد کنم ؟

نه، صرفا باید از Internet Explorer استفاده کنید.

aradrobo
یک شنبه 15 مرداد 1391, 23:51 عصر
نه، صرفا باید از Internet Explorer استفاده کنید.

از Internet Explorer هم استفاده کردم ولی بازم تغییر نکرد . لطفاً برنامه را خودتان که اطمینان دارید تغییر می دهد را برایم بفرستید . با تشکر

the king
یک شنبه 15 مرداد 1391, 23:58 عصر
از Internet Explorer هم استفاده کردم ولی بازم تغییر نکرد . لطفاً برنامه را خودتان که اطمینان دارید تغییر می دهد را برایم بفرستید . با تشکر

برنامه نمی خواد، همون کدی که دارید قاعدتا باید IP رو عوض کنه، نمی دونم مشکل تون چیه اما
ربطی به برنامه یا پروکسی نداره. پورت 80 هم پورتی نیست که یک سرویس دهنده ببندتش.

aradrobo
دوشنبه 16 مرداد 1391, 01:36 صبح
برنامه نمی خواد، همون کدی که دارید قاعدتا باید IP رو عوض کنه، نمی دونم مشکل تون چیه اما
ربطی به برنامه یا پروکسی نداره. پورت 80 هم پورتی نیست که یک سرویس دهنده ببندتش.

من که برنامه رو براتون فرستادم . شما لطفاً یک کاریش بکنین . خیلی نیاز دارم . ممنون

Farshid007
جمعه 24 شهریور 1391, 16:08 عصر
این ابزار کوچیک AutoProxy رو من به درخواست یکی از دوستان عزیزم ساخته بودم : AutoProxy11.rar (http://alisaeid.persiangig.com/other/AutoProxy11.rar)
اینترنت مملو از سایت هایی است که Proxy رایگان از نوع anonymous پیدا کرده و لیست می کنند. خاصیت شون در اینه که IP اصلی شما
رو از مشخصات هدر ارسالی حذف می کنند، میزبان متوجه میشه که شما از پروکسی استفاده کرده اید اما به هر حال IP تون و مشخصات جغرافیایی و
کشور عوض شده. نرم افزاری که نوشته بودم رو اجرا می کنید، مشخصات یکسری پروکسی رو بهش می دهید و اون بصورت خودکار یا به درخواست
شما پروکسی تون رو عوض می کنه، البته در Internet Explorer و سایر نرم افزار هایی که مستقیم یا غیر مستقیم از هسته Internet Explorer
یا تنظیمات پروکسی اش استفاده می کنند.

اون بخش از کد اش که شما بهش نیاز دارید که IP تون عوض بشه این متد SetProxy ئه :

private const string InternetSettings = @"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings";

[System.Runtime.InteropServices.DllImport("wininet.dll")]
public static extern bool InternetSetOption(IntPtr hInternet
, int dwOption, IntPtr lpBuffer, int dwBufferLength);
public const int INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED = 39;
public const int INTERNET_OPTION_REFRESH = 37;
public const int INTERNET_OPTION_PROXY = 38;
public const int INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY = 3;

public struct INTERNET_PROXY_INFO
{
public int dwAccessType;
public IntPtr proxy;
public IntPtr proxyBypass;
};

private void SetProxy(string server, int port)
{
try
{
INTERNET_PROXY_INFO info;
info.dwAccessType = INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY;
info.proxy = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi(server
+ ":" + port.ToString());
info.proxyBypass = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi("local");
IntPtr ptr = System.Runtime.InteropServices.Marshal.AllocCoTask Mem(
System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
System.Runtime.InteropServices.Marshal.StructureTo Ptr(info, ptr, true);
InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_PROXY, ptr
, System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
Microsoft.Win32.RegistryKey reg = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey(
InternetSettings, true);
if ((server.Length > 0) && (port >= 0))
{
reg.SetValue("ProxyEnable", 1);
reg.SetValue("ProxyServer", server + ":" + port.ToString());
}
else
{
reg.SetValue("ProxyEnable", 0);
reg.SetValue("ProxyServer", "");
}
reg.Close();
InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED, IntPtr.Zero, 0);
InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_REFRESH, IntPtr.Zero, 0);
}
catch
{
}
}


هر جای کد که دیدید دو تا کاراکتر فاصله مشکوک اضافی هست و یا خطا میده اون دو کاراکتر رو حذف کنید، باگ تگ نمایش کد فروم ئه.

واسه S O C K S ورژن 5 کدی دارید؟

hamidreza1376
جمعه 24 شهریور 1391, 16:51 عصر
سلام.
کار نکرد!

ehsan7007
جمعه 24 شهریور 1391, 18:37 عصر
نه، صرفا باید از Internet Explorer استفاده کنید.
من خودم امتحان کردم.

aradrobo
جمعه 07 مهر 1391, 15:39 عصر
لطفاً برنامه ی ساخته شده را برایمان ارسال نمایید تا امتحان کنیم .

FastCode
جمعه 07 مهر 1391, 17:01 عصر
بنده به عنوان یک CCNP‌ بهتون توصیه میکنم که وقتتون رو هدر ندید.

aradrobo
پنج شنبه 18 آبان 1391, 16:01 عصر
لطفاً اگر ماهر هستید من را راهنمایی کنید .

aradrobo
شنبه 25 آذر 1391, 23:25 عصر
من نرم افزاری پیدا کردم که اینکار را به معنای واقعی انجام می دهد . این نرم افزار فیلتر شکن نیست . فقط ای پی را تغییر می دهد و کار هم می کند . سالم هست . می خواهم خودم بسازم . راهنمایی کنید لطفاً

aradrobo
دوشنبه 04 دی 1391, 18:46 عصر
من خودم امتحان کردم.

آیا برای شما کار کرد ؟ یعنی توانستید آی پی را تغییر دهید ؟