ورود

View Full Version : نگرانی در مورد رشد سریع حجم بانک اطلاعاتی

Mehdi Naderi
چهارشنبه 28 تیر 1391, 18:31 عصر
سلام
من یک برنامه حسابداری دارم که تحت شبکه است برای مدیریت بانک اطلاعاتی از SQL Server 2000 نسخه Personal روی ویندوز اکس پی استفاده شده است

مشکل من اینجاست که این بانک به خاطر تراکنش زیاد برنامه هر روز 2 مگابایت به حجم ان اضافه میشود یعنی می توان برآورد کرد که تا آخر سال حجم دیتابیس به 800 مگابایت تا یک گیگابایت خواهد رسید

چون سرعت در لود شدن اطلاعات از دیتابیس برام مهمه سوال من اینه که آیا این رشد سریع دیتابیس سرعت برنامه را کم خواهد کرد ؟

سوال دوم : اندازه دیتابیس در نسخه SQL Server 2000 Personal چقدر است ؟

حمیدرضاصادقیان
شنبه 31 تیر 1391, 10:32 صبح
سلام.
این حجم افزایش سرعت که خیلی کمه. به جز این شما سال به سال ، باید سال مالی رو ببندید و اطلاعات رو در یک دیتابیس جدید وارد کنید یا باروشهای دیگه که سال مالی رو ببندید حجم اطلاعات کاهش پیدا میکنه پس جای نگرانی وجود نداره.به جز این اگر ساختار دیتابیس مناسب باشه و از ایندکس های درست استفاده کرده باشید و دستورات بهینه باشند حجم دیتابیس حتی در 20 تا 30 گیگابایت هم برسه مشکلی برای شما نخواهد داشت.

Mehdi Naderi
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 02:05 صبح
این حجم افزایش سرعت که خیلی کمه. به جز این شما سال به سال ، باید سال مالی رو ببندید و اطلاعات رو در یک دیتابیس جدید وارد کنید یا باروشهای دیگه که سال مالی رو ببندید حجم اطلاعات کاهش پیدا میکنه پس جای نگرانی وجود نداره.به جز این اگر ساختار دیتابیس مناسب باشه و از ایندکس های درست استفاده کرده باشید و دستورات بهینه باشند حجم دیتابیس حتی در 20 تا 30 گیگابایت هم برسه مشکلی برای شما نخواهد داشت.

با تشکر از شما
ایا برای نسخه Personal 2000 که در ویندوز اکس پی نصب شده هم این حجم دیتابیس مشکلی ایجاد نخواهد کرد و یا استفاده همزمان چند سیستم از یک دیتابیس در این نسخه از sql server 2000 محدودیتی ایجاد نخواهد کرد؟
با تشکر

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 10:55 صبح
سلام.
خیر در اون نسخه هم هیچ محدودیتی نداره و به راحتی میتونید کار کنید.