View Full Version : ASP.NET or PHP? کدوم؟
alikhani1015
پنج شنبه 29 تیر 1391, 17:34 عصر
سلام
این که ASP راحت تره حرفی نیست اما متعلق به مایکروسافته حالا فرض کنیم بیان و ایران رو تحریم کنن تمامی سایت های نوشته شده با این زبان بسته میشن.
حالا کدومو انتخاب کنیم؟
webnevesht
پنج شنبه 29 تیر 1391, 18:40 عصر
به نظر من بهتر بود یه سرچی میکردین توی اینترنت.....
مقایسه های مختلفی شده بین ASP و PHP که باید همه رو بخونین....البته عموما جهت گیری ها بیشتر به سمت زبانی بوده که نویسنده ی اون مطلب باهاش کار میکرده....اما به عنوان یه مهندس نرم افزار و توسعه دهنده ی وب آینده ی بهتری رو برای زبان هایی مثل PHP و Python می بینم نسبت به تکنولوژی ASP.
بويژه Python که هم روی نرم افزارهای تحت وب کار میکنه هم دسکتاپ اپلیکیشن ها
hamidre13
جمعه 30 تیر 1391, 02:27 صبح
این هزارمین باری هست که این سوال پرسیده میشه و هیچ وقت هم به هیچ جایی نرسیده جز بحث بیهوده اعضا.
از مدیران خواهش میکنم این نوع پست ها رو که هیچ کمکی به پیشرفت انجمن نمیکنن حذف کنند.
alikhani1015
جمعه 30 تیر 1391, 07:24 صبح
سلام
من یه مقدار جستجو زدم چیزی که بهش رسیدم نمیشه گفت کدوم بهتره هرکدون نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارن ولی من به شخصه php رو انتخاب میکنم.
wdmh_70
جمعه 30 تیر 1391, 08:57 صبح
به نظر من ASP از PHP بهتره،البته این نظر شخصیمه.
lady64
جمعه 30 تیر 1391, 09:12 صبح
درسته این بحث زیاده بوده .... ولی ایشون سوالشون یه کم فرق داره !!! تفاوت های دو زبان رو نمیخوان که ... در مورد تحریم سوال کردن و تاثیرش روی انتخاب زبان.....
اینو صاحب نظر نیستم ، ولی جدای از این موضوع ، بنظرم نوع زبان خیلی مهم نیست ، مهم اینه که بتونید در کارتون بهترین باشید ...
ولی برای تفاوت ها هم این خالی از لطف نیست ::چشمک:
http://www.reset.gigfa.com/?p=185
sahama
شنبه 31 تیر 1391, 11:06 صبح
من این وسط پایتون رو ترجیح می دم
saviorperi
جمعه 27 مرداد 1391, 11:09 صبح
سلام دوستان
این سوال که ASP.NET بهتره یا PHP سوالیه که زیاد پرسیده شده اما من هر چی گشتم نتونستم جواب خودمو پیدا کنم، من سه تا سوال در مورد این دو زبان دارم که ممنون میشم دوستان نظر خودشونو در بارشون بگن :
1- بازار کار کدوم یکی از اینا بهتره ؟ (هم از لحاظ استخدام و هم از این لحاظ که خودم به شخصه و یا گروهی به صورت آزاد طراحی سایت کنیم.)
2- آیا PHP در مقاسیه با ASP.NET مزیتی در رابطه با طراحی ظاهری سایت ها داره ؟ (به نظر من اکثر سایت هایی که با PHP ساخته شدن ظاهر شیک تر و زیباتری نسبت به ASP.NET ها دارن، من فقط چندتا سایت انگشت شمار رو میشناسم که با ASP.NET ساخته شدن و ظاهری شیک و زیبا دارن اما تو PHP تعدادشون زیاده)
3- برای بروز موندن تو کدوم یکی از این دو زبان نیاز به مطالعه و صرف زمان کمتر هستش ؟! (مثلا وقتی نگاه میکردم میدیدم تو استخدام ها به غیر از خود ASP.NET چندین تکنولوژی دیگه از جمله MVC رو هم میخوان، این هم نیاز ها تو کدوم زبان کمتره ؟)
ممنون میشم تا به این سوالات پاسخ بدین، من نزدیک 4 ساله دارم با C# کار میکنم و الان میخوام برم سراغ وب
Unique
جمعه 27 مرداد 1391, 14:19 عصر
1- بازار کار کدوم یکی از اینا بهتره ؟ (هم از لحاظ استخدام و هم از این لحاظ که خودم به شخصه و یا گروهی به صورت آزاد طراحی سایت کنیم.)
- اگه برای استخدام بخواین ما ایرانی هم عضو حزب باد هستیم و هر چی یکدفعه سر زبون ها بیفته میشه تکنولوژی برتر ! چند وقتی هست #C و کلا ASP .NET خیلی درخواست براش زیاد شده اما مثل زماین هست که دولت میخواست لینوکس را توی ایران OS اصلی بکنه و کلا در جا زد ! اون زمان php و تکنولوژی های مربوطه خیلی سر زبون ها بود و همه php کار میخواستند ! اما در حال حاضر Net. بازار استخدامی بهتری داره ! اما اینطور نیست که php کار ها نتونن استخدام بشوند !
- اگه برای کار میخوای اصلا مهم نیست با چه زبونی کار میکنی ! شرکت هایی هستند دارن از JSP و Cold Fusion ساتفاده میکنن که مشتریهاشون را کمتر از دست بدهند ! در مورد استفاده شخصی اصلا ملاک زبان نیست ! همشون هم به خوبی از پس کار ها بر میان !
2- آیا PHP در مقاسیه با ASP.NET مزیتی در رابطه با طراحی ظاهری سایت ها داره ؟ (به نظر من اکثر سایت هایی که با PHP ساخته شدن ظاهر شیک تر و زیباتری نسبت به ASP.NET ها دارن، من فقط چندتا سایت انگشت شمار رو میشناسم که با ASP.NET ساخته شدن و ظاهری شیک و زیبا دارن اما تو PHP تعدادشون زیاده)
هیچ ارتباطی به php نداره ! دلیلش اینه که php کار ها بسیار عمقی تر مفاهیم وب را درک کردند و HTML و CSS و JAvascript به شدت بهتر از ASP .NET کار ها که عموما به خاطر Visual Studio که یک IDE راحت هست به ASP .NET کشیده شدن میدونند ، همین باعث شده بتونن سایت های بهتری از لحاظ رابط کاربری و Theme بسازند و ربطی به زبان نداره !
3 -برای بروز موندن تو کدوم یکی از این دو زبان نیاز به مطالعه و صرف زمان کمتر هستش ؟! (مثلا وقتی نگاه میکردم میدیدم تو استخدام ها به غیر از خود ASP.NET چندین تکنولوژی دیگه از جمله MVC رو هم میخوان، این هم نیاز ها تو کدوم زبان کمتره ؟)
در مورد syntax که اگه کسی دو یا سه تا زبون بدونه یاد گرفتن هیچ syntax براش سخت نیست ! اما در مورد تکنولوژی ها باید عرض کنم یادگیریشون ربطی به زبان نداره ! مثلا XML که فقط مال مایکروسافت نیست ! JSON هم همینطور ! یا همین MVC که میگین ! البته MVC یک Design Pattern هست که خیلی ها هم ازش خوششون نمیاد از جمله خود من ! لا شما در هر زبانی نیاز به مطالعه دارین ! اما چون گفتن #C را به صورت Desktop کار کردین خیلی راحت میتونین توی Web هم موفق باشین ! یادگیری php هم اصلا کار سختی نیست ! من خودم 7 سال Net. کار میکردم اما الان php را ترجیح میدم البته نمیگم که .NET خوب نیست !
aliakbar132
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 22:01 عصر
به نظر من php بهتره ولی خوب asp.net هم خوبه یا می تونی به هاست خودت نگاه کنی اگر تاحالا فضا نداشتی برو یک میزبانی لینوکس بخر لینوکسم که متن بازه دیگه به تحریم کاری نداره
برای هاستم پیشنهاد می کنم از http://hadiehost.com استفاده کنی منم لینوکسی خریدم راضیم خیالم هم راحته اما خوب شانس شما بهتره چون الان اگه بری بگیری 30 درصد تخفیف داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.