ورود

View Full Version : مشکل در تغییر ip دستی

mordant
جمعه 30 تیر 1391, 14:49 عصر
سلام نت من مشکل ping و time out داره منتها رو بعضی ای پی ها که میگیره این مشکل حل میشه من اون ای پی با geteway رو یاد داشت کرد تا به صورت دستی وارد کنم تا جایی که من میدونم برای وارد کردن ای پی دستی باید dhcp مودم رو disable کنی بعد دیگه مودم به صورت خود کار ای پی set نمیکنه منتها وقتی من dhcp رو disable میکنم ای پی دستی میدم کلا نت time out میشه و با وجود اینکه dhcp رو disable کردم همچنان مودم بعد از هر reset یک ای پی جدید میگیره میخواستم ببینم اصلا چیزی که تو ذهنم هست منطقیه؟ اگر اره مشکل از کجاست ؟
برای مثال من میخوام این ای پی رو وارد کنم
2.180.49.106 :ip
geteway:2.180.49.1
dns 217.217.127.127
dns 4.2.2.4
ینو که میدم قبول میکنه ارور نمیگیره اما نت کلا time out میشه راستی اشتراک رو از مخابرات گرفتم

tdkhakpur
جمعه 30 تیر 1391, 15:02 عصر
آی پی مودم رو که نمیشه دستی تغییر دارد اما اگه شبکه داخلی داری میتونی اونا رو بدون استفاده از dhcp دستی وارد کنی از 192.168.0.2. شروع کن

mordant
جمعه 30 تیر 1391, 15:45 عصر
آی پی مودم رو که نمیشه دستی تغییر دارد اما اگه شبکه داخلی داری میتونی اونا رو بدون استفاده از dhcp دستی وارد کنی از 192.168.0.2. شروع کن
قبل اینکه خطوط تلفن رو فیبر نوری کنن ما ای پی رو به صورت دستی تنظیم میکردیم برای اتصال چه طور شما میگی نمیشه؟
الان فقط مشکلم همینه که ای پی رو که میدم نت time out میشه وگز نه ای پی رو قبول میکنه

mordant
جمعه 30 تیر 1391, 16:25 عصر
اقا دستت درد نکنه جواب دادی راست میگی شما اون ای پی ماله کارت شبکه بوده ست میکرد بازم ممنون ا