View Full Version : حذف کردن Windows Atutication
M.Nadiri
شنبه 31 تیر 1391, 14:50 عصر
سلام دوستان
من یک خرابکاری کردم و از داخل قسمت Security، بخش Logins ها، یکی از لاگین ها رو حذف کردم فک کنم لاگین اصلیم بود.
الان دیگه در موقع Connect to Server نمیتونم Connect بشم، الان باید دوباره Sql رو نصب کنم یا راه دیگه ای هم داره ...
90038
esteghamat
شنبه 31 تیر 1391, 15:47 عصر
سلام
نه .
با sa وارد شو.
اگر نشد با administrator ويندوزي دستگاهت وارد شو. (چون بصورت پيش فرض اينها رو sysadmin ميكنه)
M.Nadiri
شنبه 31 تیر 1391, 15:53 عصر
sa هم وارد نمیشه با همه اونایی که داخل Server Name بودن امتحان کردم ولی باز نشد
:گریه:
M.Nadiri
شنبه 31 تیر 1391, 22:07 عصر
دوستان کسی به این مشکل تا حالا نخورده، یعنی چیکار کنم دوباره SQL نصب کنم
این رو حذف کنم
بانک هامو چطوری از داخلش بیارم بیرون اونا هم حذف میشن آخه
خواهشاً کمک کنید
esteghamat
یک شنبه 01 مرداد 1391, 08:15 صبح
سلام
ببين با sa وارد نمي شه يعني چي ؟ رمز sa رو فراموش كردي يا لاگين sa رو هم حذف كردي؟
براي ورود با sa بايد در حالت sql server authentication باشي. (اگر در هنگام Authentication تركيبي رو انتخاب كرده باشي)
در ضمن اين سرور شما داخل شبكه هست يا روي كامپيوتر خونه ؟
اگر روي شبكه هست ، در حالت windows authentication با نام كاربري و رمز عبور Domain admin ها هم امتحان كن .
M.Nadiri
یک شنبه 01 مرداد 1391, 09:17 صبح
لاگین Sa رو هم حذف کردم :اشتباه:
aliha499
سه شنبه 03 مرداد 1391, 17:25 عصر
درود بر شما
دوست عزيز زياد خودت رو ناراحت نكن...!
به نظر من ، راحت ترين كار اينه كه بريد توي بخش سرويس ها در كنترل پنل ويندوز و سرويس اسكيوال سرور رو Stop كنيد. بعد از اون ديگه مي تونيد بدون نگراني از فايلهاي MDF و LDB بكاپ بگيريد.
پس از اون با خيال راحت به فكر رفع اشكال باشيد.
اگر با كمك دوستان و راهنمائي هاي ايشان تونستيد دوباره به اسكيوال لاگين كنيد كه هيچ ، در غير اين صورت به فكر كنم تعويض اسكيوال سرور 10 دقيقه بيشتر كار نداشته باشه (البته اگر 2005 باشه) و به بررسي و پيدا كردن راهكاري تازه براي رفع مشكل نمي ارزه...!
قربون شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.