ورود

View Full Version : کمک برای طراحی یک رابط کاربری درختی گرافیکی

sadrap2
شنبه 31 تیر 1391, 15:03 عصر
برادرا من یه سوال داشتم میخواستم ببینم اینجا خوب جایی هست اصلا برای طرحش
من می خوام تو یکی از فرم های برنامه ای که دارم پیاده سازیش میکنم که داخل یک main window قرار میگیره یه نمودار درختی طراحی کنم به صورت گرافیکی دو بعدی خیلی سبک و لی با امکانات زیادی که به کاربر اجازه میده نه تنها این نمودار رو بوجود بیاره بلکه امکانات کنترل رنگها و سایز نمایش نمودار رو هم داشته باشه و ...با استفاده از یک کنترل tree view اطلاعاتش تغذیه میشه اطلاعات مربوط به ساختارش
حالا میخوام ببینم wpf با امکانات گرافیکی غنی که داره میطونه این کارم من رو بهتر از winform انجام بده یا نه
اگه میطونه یه راهنمایی بکنید ببینم چطوری میتونم این کار رو با یه محیط کاربر پسند انجام بدم یعنی با چه کلاس و چه ایتم هایی میشه این کارو کرد
چون تا حالا با wpf راستشو بگم کار نکردم
پیشاپیش از لطفتون کمال تشکر و سپاسگزاری رو دارم

aghayex
شنبه 31 تیر 1391, 16:41 عصر
اگه بتونی به صورت یه عکس طرحتون رو نشون بدی بهتره ( مثلا با برنامه paint اون چیزی که مد نظر هست )

sadrap2
دوشنبه 02 مرداد 1391, 01:08 صبح
یه همچین چیزی میخوام البته با تمام قابلیت های یک ساختار tree که خودتون تو جریانش هستین و امکانات scroll و اتصال به یک دیتا بیس قسمت دیتا بیسش حله ولی اصولا با image box هم نمیشه یه همچین چیزی ساخت می خوام بدونم باید با استفاده از چه امکاناتی پیاده کنمش90105البته نه به این به هم ریختگی ترجیح می دم با مستطیل های solid color پیاده بشه اول و به مرور امکانات گرافیکی مانند material ها و افکتها و جلوه ویژه برای زیبایی محیط کار کنم

davoodrm666_666
دوشنبه 02 مرداد 1391, 06:39 صبح
از Telerik Tree استفاده کن امکان ساخت همچین چیزی رو بهت می ده

aghayex
سه شنبه 03 مرداد 1391, 18:10 عصر
خوب اگه مطمئنی که با Treeکارت راه میوفته میتونی با استفاده از برنامه blend این کنترل رو دوباره طراحی کن