View Full Version : بعد حقوقی فروش انبوه یک برنامه نوشته شده(نرم افزار)
samaram
یک شنبه 01 مرداد 1391, 09:05 صبح
خسته نباشید.
1- فردی که وابسته به هیچ شرکتی نیست و خودش داره برنامه می نویسه میتونه برنامه اش رو بصورت انبوه بفروشه یا به مشکل قانونی بر میخوره؟
2- اصطلاح "گروه نرم افزاری" از نظر کاری و حقوقی یعنی چی؟
Felony
یک شنبه 01 مرداد 1391, 10:04 صبح
1- به مشکلی بر نمیخوره ولی اصولا جایی از شخص نرم افزار نمیخره چون پشتیبانیش براشون دردسر میشه و فروشنده میتونه خیلی راحت زیر همه چیز بزنه .
2- یعنی چند نفر که باهم تیمی رو برای طراحی و توسعه نرم افزاری تشکیل دادن نه بیشتر .
شما یک اسم انتخاب کن و برو شرکتت رو ثبت کن و با اسم اون شروع به کار کن ، ثبت شرکت مزایای زیر رو براتون داره :
- 2 سال اول از دادن مالیات معافین .
- اگر عضو شورای عالی انفورماتیک بشید کلا از مالیات معافید و عوضش باید هر سال هزینه عضویت تو شورا رو بدین که البته برای عضویت در شورا نیاز به مدارک خاصی هست .
- میتونید تو مناقصه ها و ... شرکت کنید .
- شرکت های نرم افزاری نیازی به محل خاصی ندارن ، میتونید آدرس خونتون رو به عنوان دفتر کاری بدید .
اگر خودتون با موارد حقوقی و نحوه ثبت شرکت آشنایی دارید ، تقریبا با هزینه 30 هزار تومان میتونید شرکت رو ثبت کنید در غیر این صورت با پرداخت 150 هزار تومان ( هزینه ثبت و ... که یک وکیل براتون انجام میده ) میتونید از همه دردسرهای بعدی در امان باشید .
samaram
یک شنبه 01 مرداد 1391, 10:58 صبح
خیلی خیلی ممنونم. راستش تنها مشکل من با زدن شرکت، همین موضوع مالیاته. چون من به عنوان یه شغل دوم و بصورت پاره وقت میخوام روی یکی دو تا برنامه کار کنم. اینه که نمیخوام درگیر مالیات و اینا بشم.
1- یعنی واقعا تا 2 سال از مالیات معافم؟!!
2- یکی به من گفت یه شرکت با مسئولیت محدود ثبت کن. اون مالیات نداره؟
Felony
یک شنبه 01 مرداد 1391, 11:23 صبح
چندین نوع شرکت داریم ؛ سهامی عام ، سهامی خاص ، مسئولیت محدود ،تضامنی ، مختلط سهامی و ...
شرکت نرم افزاری که ثبت میکنید باید مسئولیت محدود باشه .
در مورد مالیت هم تا سال پیش قانون این بود ، الان رو نمیدونم ، باز پرس و جو کنید ولی فکر نمیکنم تغییری کرده باشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.