View Full Version : طراحی بانک اطلاعاتی برای کارگاه.....
armini
یک شنبه 01 مرداد 1391, 12:13 عصر
سلام دوستان
من میخاستم یه بانک اطلاعاتی واسه یه کارگاه بنویسم،کار این کارگاه اینجوریه که حساب کتابهای لنجهای صیادی رو انجام میده که کل کاراشون اینجوره:
هر لنجی چند نفر ملوان داره هر بار که به دریا میره یه سری وسایل خوراکی برای مصرف و یه سری وسایل برای لنج میگیرن و 7-8 روز توی دریا میمونن بعدی که برگشتن ماهی هاشون رو میفروشن ،بعد سر هر ماه تسویه حساب میکنن،حساب کتاباشون هم اینجوریه که هر ماهی یه مبلغ مشخصی برای بیمه پرداخت میکنن بعد برای تسویه اون مقدار وسایل خوراکی هر سرویس از درآمد هر سرویس (فروش ماهی در هر سرویس) کم میشود بیمه به تعداد سرویسها تقسیم شده و از هر سرویس کم میشود و بعد در آمد مابقی نصف شده و نصف آن برای صاحب لنج و نصف دیگر برای ملوان ها تقسیم میشود،اگه میتونید منو راهنمایی کنید که بتونم این پاگاه داده رو طراحی کنم،در ضمن اینو باید بگم ملوانها همیشه ثابت نیستن ممکنه تو هر سرویس جا به جا بشن، هر طوری که فک میکنم نمیدونم اینو چجوری پیاده سازی کنم لطفا راهنماییم کنید از همتون ممنونم
armini
یک شنبه 01 مرداد 1391, 17:02 عصر
یعنی از بین این مدیران باتجربه و کاربران فهمیده این سایت کسی نیست به سوال من جواب بده؟؟؟؟
خیلی به کمکتون نیاز دارم
armini
دوشنبه 02 مرداد 1391, 08:33 صبح
سلام مجدد خدمت دوستاان
جواب اون سوالم کسی نبود جواب بده دیشب نشتستم هر جور شده بانک اطلاعاتیم را طراحی کردم فقط از اساتید بزرگوار خواهش میکنم در موردش نظر بدن هر مشکلی داره بهم بگن چون تازه کارم،خوب شرح بانک اطلاعاتیم:
جداول:
لنج:کد لنج ،نام لنج
ملوان: کد ملوان،نام ،نام خانوادگی،آدرس ،کد سابقه
سابقه :کد سابقه،کد ملوان ،کد سرویس
سرویس:کد سرویس،کد لنج،تاریخ خروج ،تاریخ ورود،کد فروش،کد خرید
فاکتور فروش:کد فروش،کد لنج،تاریخ،مبلغ(در اینجا شرح فروش و خریدار برایمان مهم نیست یعنی در حال حاضر مهم نیست)
فاکتور خرید:کد خرید،کد لنج،تاریخ،کد نوع خرید (چون خرید در اینجا سه نوع داریم 1:خرید مواد غذایی،2:خرید وسایل استهلاکی،3:بیمه و ....)،مبلغ کل(در اینجا هم مثل فاکتور فروش جزئیات برایمان مهم نیست.
نوع خرید:کد خرید،شرح
حساب:کد حساب ،کد ملوان،تاریخ،مبلغ برداشتی،موبلغ در آمد،کد وضعیت(تسویه شده،نشده،بدهکار،بستانکار) مانده
وضعیت:کد وضعیت،شرح
لارمه ذکر کنم که تسویه حساب فقط هر ماه انجام میشه،فک کنم تونستم منظورمو بهتون برسونم
فقط یک بزرگواری کنید کمکم کنید تا بتونم یک بانک اطلاعاتی خوبی بسازم
ممنون از بزرگواری همگیتونم
armini
دوشنبه 02 مرداد 1391, 22:52 عصر
من این سوالمو توی سه تا انجمن معروف مطرح کردم ولی متاسفانه هیچ جوابی نگرفتم،آخه جرا باید اینجوری باشه؟؟
یه نظر و یه راهنمایی ازتون خواستم فقط همین
barnamenevisforme
سه شنبه 03 مرداد 1391, 00:11 صبح
سلام
برای نوع کالاها ،کالاهای ورودی و کالاهای خروجی و حساب ها هم یه جدول در نظر بگیرید.نام جدول حساب رو هم به طرفین حساب تغییر بدید.
در ضمن یکی از پایه ای ترین و اصولی ترین مراحل ساخت یک برنامه،طراحی پایگاه داده ی اونه،پس با حوصله بیشتری پیش برید.
به مقدار کافی روی موضوع تمرکز کنید و نیاز ها رو یکی ،یکی در نظر بگیرید.
چون در هر سرویس بیش از یک مبادله انجام میشه پس در نظر گرفتن کد فروش و خرید در این جدول مناسب نیست.
armini
جمعه 14 تیر 1392, 19:11 عصر
از اساتید کسی نیسش به این سوال کهنه من که مدتیه داره خاک میخوره جواب بده و مارو از سرگردونی دربیاره؟؟؟؟
مهدی هادیان2
سه شنبه 18 تیر 1392, 00:25 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
ملوان: کد ملوان،نام ،نام خانوادگی،آدرس ،کد سابقه
در این جدول به کد سابقه نیازی ندارید؛ در جدول سابقه مشخص است که کدام ملوان در کدام سروس حضور داشته است.
جدولی برای مالک نیاز است که شامل کد و نام و ... است.
جدول صاحب مالک_لنج که شامل کد، کد مالک، کد لنج، تاریخ و ...
فاکتور فروش:کد فروش،کد لنج،تاریخ،مبلغ(در اینجا شرح فروش و خریدار برایمان مهم نیست یعنی در حال حاضر مهم نیست)
فاکتور خرید:کد خرید،کد لنج،تاریخ،کد نوع خرید (چون خرید در اینجا سه نوع داریم 1:خرید مواد غذایی،2:خرید وسایل استهلاکی،3:بیمه و ....)،مبلغ کل(در اینجا هم مثل فاکتور فروش جزئیات برایمان مهم نیست.
به نظرم لازم نیست که کد لنج در جدول خرید وجود داشته باشد. در جدول سرویس کد لنج و کد خرید مشخص است.
جدول ماهی: کد، قیمت، بیمه و ...
جدول جزئیات سرویس: کد، کدسرویس، کدماهی، تعداد، قیمت، بیمه
حساب:کد حساب ،کد ملوان،تاریخ،مبلغ برداشتی،موبلغ در آمد،کد وضعیت(تسویه شده،نشده،بدهکار،بستانکار) �مانده
راجع به این فیلدهای این جدول خیلی فکر نکردم ولی به نظرم نیازی به ذخیره ی فیلدهای وضعیت و مانده نیست چراکه از دو فیلد مبلغ برداشتی و درآمد به دست میاد.
راجع به ذخیره درآمد هم باید فکر کرد.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.