ورود

View Full Version : مناسبترین موتور سه بعدی تجاری

barnamenevisforme
یک شنبه 01 مرداد 1391, 17:00 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم
به نظر شما مناسبترین موتور سه بعدی تجاری برای ساخت یک بازی و یا یک simulator ترجیحا با زبان های vb.net و یا C#‎ چی میتونه باشه.
قیمت،مزیت ها،معایب،سابقه استفاده اون رو اگر در دسترس دارید ممنون میشم ارائه بفرمایید.

syntiberium
یک شنبه 01 مرداد 1391, 17:40 عصر
برای سی شارپ و وی بی دات نت من فقط tv3d رو سراغ دارم که البته اصلا پیشنهاد نمی کنم چون معایب زیادی داره شما می تونید از ogre استفاده کنید که اون هم فقط با c++ هست اما بهترین موتور موجود هست . اگر هم می خواهید ادیتورش آماده باشه udk و unity و cry engine بهترین ها هستند .

barnamenevisforme
یک شنبه 01 مرداد 1391, 21:53 عصر
سلام
ممنون از توجهتون
در مورد قیمت ها و فرمت هایی که support مکنند هم اگه اطلاعی دارید ممنون میشم ارائه کنید.
در ضمن علاوه بر کیفیت کاری موتور سه بعدی سادگی کار با اون هم مد نظرم هست.
چون به directx هم میشه به عنوان یه گزینه نگاه کرد ولی متاسفانه کار با اون یه کم پیچیدست.

barnamenevisforme
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 13:40 عصر
سلام
من یه مدت از 3dstate استفاده میکردم.به رغم وجود ایراد های زیادی که داره،یه مزیت برجسته ی اون گویایی توابع موجود در اونه و همچنین ابزار زیادی رو در اختیار میذاره.
یه مشکل عمده ای که با اون مواجه بودم این بود که در محل تقاطع polygonهای با ابعاد بزرگ خلع ناگهانی به وجود میاد و چشمک میزنه.
از طرف دیگه هم با تعداد زیاد polygon جهان یا همون world حجمش زیاد میشه و سرعت رو پایین میاره.
یه ایراد دیگه ای که داره وقتی اشیا رو به فرمت مورد پشتیبانی اون تبدیل میکنی،خیلی از اجزا ،رنگ ها و textureها به هم میریزن.

syntiberium
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 18:14 عصر
در مورد قیمت ها و فرمت هایی که support مکنند هم اگه اطلاعی دارید ممنون میشم ارائه کنید.
در ضمن علاوه بر کیفیت کاری موتور سه بعدی سادگی کار با اون هم مد نظرم هست.
چون به directx هم میشه به عنوان یه گزینه نگاه کرد ولی متاسفانه کار با اون یه کم پیچیدست.
ogre و udk و cry engine مجانی هستند . tv3d رو قیمتش رو نمی دونم .
من فقط با tv3d کار کردم به مدت 1 سال و نیم که پوستم رو کند از بس برای ایراداتش برنامه نوشتم .
directx موتور نیست . موتور ها با directx و opengl ساخته می شن .

یه مشکل عمده ای که با اون مواجه بودم این بود که در محل تقاطع polygonهای با ابعاد بزرگ خلع ناگهانی به وجود میاد و چشمک میزنه.
از طرف دیگه هم با تعداد زیاد polygon جهان یا همون world حجمش زیاد میشه و سرعت رو پایین میاره.
یه ایراد دیگه ای که داره وقتی اشیا رو به فرمت مورد پشتیبانی اون تبدیل میکنی،خیلی از اجزا ،رنگ ها و textureها به هم میریزن.

اگه چنین ایرادهایی داره کلا بی خیالش شو . البته tv3d هم این ایراد فرمت رو داره و من خودم مجبور شدم براش مبدل ase به x بنویسم چون مبدل های دیگه برای فرمت x با tv3d همخونی نداشتند .

barnamenevisforme
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 23:25 عصر
سلام
ممنون از پاسخ شما

اogre و udk و cry engine مجانی هستند .ا
پس اگه اینطوره یه تحقیق کلی دربارش انجام میدم.
البته از دوستان اگه کسی اطلاع دیگه ای دارند دریغ نفرمایند.
اگه ogre موتور خوبی باشه،شاید بشه با c++ یه کلاس واسه استفاده در زبان های دیگه واسش تهیه کرد.

Microname
یک شنبه 08 مرداد 1391, 21:47 عصر
orge3D موتور بازی نیست ، یک موتور گرافیکی است.
UDK, CryEngine پولی هستند هر چند که نسخه رایگان هم دارند.

kochol
دوشنبه 09 مرداد 1391, 16:42 عصر
اگه ogre موتور خوبی باشه،شاید بشه با C++‎ یه کلاس واسه استفاده در زبان های دیگه واسش تهیه کرد.

ogre خودش پورت دات نت برا ساختن mogre

mohamad.zakery
سه شنبه 10 مرداد 1391, 04:53 صبح
دوستان عزیز سعی کنید تفاوت بین Engine و Api و Framework را درک کنید!!!!

Udk

This is the free edition of Unreal Engine 3 that provides tools for creating high-quality games and apps, movies and advanced 3D visualizations and simulations (http://www.unrealengine.com/showcase/udk/). The best tools in the industry (http://www.unrealengine.com/features/) are in your hands.
\

Cry Engine

Anyone can now download a full version of the best All-In-One Game Development Engine, for free and use it without charge for non-commercial game development.

نسخه های هر دو موتور برای استفاده غیر تجاری!!!

اما جواب سوال اصلی این تاپیک که به غیر از جناب Kochol کسی دیگه چیزی نگفت!!!:
نسخه دات نتی موتورهای:
Ogre و Irrlicht
موتورهای بسیاری که بر پایه Xna و SlimDx طراحی شدن
و همچنین موتور جالب Axiom

همه این موتورها رایگان هستند!!!!

barnamenevisforme
سه شنبه 10 مرداد 1391, 14:42 عصر
سلام
از پاسخ همه دوستان ممنونم.
این طور که معلومه ogre تو بخش پشتیبانی صداها یه مقدار مشکل داره!این طور نیست؟
در کل من دنبال یه موتور گرافیکی هستم که به موتور گرافیکی(در صورت وجود واستفاده) flight simulator نزدیک باشه و اگه بتونه فرمت های اونم پشتیبانی کنه که خیلی عالی میشه.
نمیدونم تا چه حد سوالم منطقی و معقول به نظر میرسه.به نظر شما موردی که من دنبالشم شدنیه؟!

mohamad.zakery
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 04:53 صبح
بعید میدونم که Ogre مشکل داشته باشه!!!!

فرمت ها در دنیای سه بعدی بسیار متنوعن!!!

اما شما به سادگی میتونی اونا رو به اون فرمتی که میخوای تبدیل کنی و در موتوری که مد نظرت استفاده کنی!!!
مثلا برنامه MeshLab اکثر فرمت فایلهای 3 بعدی رو به هم تبدیل میکنه.

barnamenevisforme
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 14:35 عصر
سلام
اما معمولا نرم افزار ها برای تبدیل object ها به کار میرن و امکان تبدیل کل world مورد استفاده در یک برنامه سه بعدی رو فکر نکنم فراهم کنند.

mohamad.zakery
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 04:10 صبح
not problem دوست من

مطمئن باش

barnamenevisforme
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 21:26 عصر
سلام
من sdk مربوط به mogre رو از لینک زیر download کردم.
متاسفانه حتی یکی از sampleهای اون رو هم موفق به اجرا نشدم.
http://ignum.dl.sourceforge.net/project/mogre/mogre/0.1.7/Mogre0.1.7-OgreSDKSetup1.2.3_VC80.exe
میشه بگید مشکل از کجاست؟