ورود

View Full Version : گفتگو: دعوت به همکاری بزرگ

haavin
دوشنبه 02 مرداد 1391, 16:50 عصر
من از دوستان و متخصصینی که مایل به درآمد‌های بالا و صرفاً ورود به تجارت‌های بین‌المللی هستند دعوت می‌کنم که با پیوستن به ما برنامه‌ها و نرم‌افزار‌های خودتون رو به راحتی‌ به تمام نقاط دنیا معرفی‌ کنید و وارد عرصه تجارت بشوید.به این وسیله دعوت می‌کنم در صورت تمایل به همکاری با ایمیل من ارتباط برقرار کنید تا چشم انداز وسیع تری از آینده بسیار جالب گیم، تولید نرم‌افزار و فروش در عرصه جهانی‌ رو ببینید .به دلیل چند زبان بودن و پشتیبانی‌ و تبلیغات در خارج ا ایران بدون نگرانی از تحریم‌های گوگل و سایت‌های بزرگ میتونیم به همکاری هم به افق‌های بهتری دسترسی‌ پیدا کنیم

منتظر اعلام آمادگی دوستان هستم

email :sogol.malek1@gmail.com

mahdy.asia
دوشنبه 02 مرداد 1391, 17:12 عصر
اگر پروژه داری که مشتری داره یا طرحی داری که فکر می کنی اگه سیستم بشه می تونه موفق باشه مطرح کن تا کسانی که می تونن برای همکاری آمادگی خودشان را اعلام نمایند

haavin
دوشنبه 02 مرداد 1391, 17:22 عصر
دوست عزیز من خودم دو تا ایده دارم که در حال انجام یکیشون هستیم اما خوبی‌ این تاپیک این هست که قراره دامنه همکاری‌ها گسترده بشه یعنی‌ هر کسی‌ هر نرم‌افزاری که طراحی کرده و می‌خواد مشتری جهانی‌ پیدا کنه با سایت ما همکاری کنه .اینجوری هر نوع محصولی میتونه فروش بره هر چیزی توسط هر کسی‌

FastCode
دوشنبه 02 مرداد 1391, 17:48 عصر

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

haavin
دوشنبه 02 مرداد 1391, 17:55 عصر

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

man haavin hastam daneshjooye mohandesi bargh daneshgah aachen dar alman .ozv jadid in anjoman .masool tejari sherkat pedaram va be tor mostaghel masool tejari grooh va site khodam ke az mehr gharare shoroo be kar kone .
khob shoma chi ?

JaVa
دوشنبه 02 مرداد 1391, 19:00 عصر
man haavin hastam daneshjooye mohandesi bargh daneshgah aachen dar alman .ozv jadid in anjoman .masool tejari sherkat pedaram va be tor mostaghel masool tejari grooh va site khodam ke az mehr gharare shoroo be kar kone .
khob shoma chi ?

عزیز قبل از اینکه ، دعوت به همکاری بزرگ رسیدگی کنی قانون شماره 11 رو بخون (http://barnamenevis.org/showthread.php?51814-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)

موفق باشید.*

haavin
دوشنبه 02 مرداد 1391, 19:14 عصر
از حسن توجهتون ممنون . :چشمک: